Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 250. av 5100 mest populær i Oslo

Om Lars Marius Holm


Lars Marius Holm er en advokat i Oslo og jobber for Advokatfirmaet Andersen & Bache-Wiig AS. Selskapet har 14 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Postboks 6983 St. Olavs plass, 0130 Oslo Besøksadressen er Kristian Augusts gate 10, 0164 OSLO. På Advokatguiden har Lars Marius Holm 4 anmeldelser og 3.9 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 41 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Lars Marius Holm her.

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Lars Marius Holm rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

250. av 5100 mest populær i Oslo 41 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Lars Marius Holm

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Lars Marius Holm til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Lars Marius Holm

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Lars Marius Holm
Score
Utmerket
3 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
1 anmeldelse
Periode
4 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Lars Marius Holm
En tidligere klient skrev en anmeldelse 15. oktober 2023
Lars Marius Holm
4.7

Lars Marius Holm har bistått meg i en arvesak gjennom et drøyt år. Det har vært en vanskelig sak med kompliserte juridiske avveininger og steile motsetninger mellom partene. I tillegg har han på mine vegne ført erstatningskrav mot et forsikringsselskap. Holm har gitt meg kloke råd i begge tvistesakene, samtidig som han klart har informert om usikkerheter og mulige konsekvenser som er knyttet til de valg man gjør. Jeg er glad for at jeg har lyttet til og fulgt de råd Holm har gitt meg, selv om det har medført mye venting og usikkerhet underveis. Det har jo også sammenheng med motpartens håndtering av sakene. Alt i alt må jeg si meg svært tilfreds med utfallet av de to sakene, og anbefaler gjerne Lars Marius Holm som advokat i tilsvarende tilfeller.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
4.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
4.0
Kommunikasjon
5.0
Advokat Lars Marius Holm

Svar fra Lars Marius Holm: 15. oktober 2023

Tusen takk for en veldig hyggelig respons!

Anmeldelse Ikke anbefalt
En tidligere klient skrev en anmeldelse 9. oktober 2023
Ikke anbefalt
1.0

Ikke til å anbefale i arvesaker. Oppfattet at han var mer interessert i egen profitt enn å komme til en avtale. Det ble tap på advokatutgifter på 600 000 på en arvesak på rundt to millioner.

Juridiske ferdigheter
1.0
Tilgjengelighet
1.0
Kvalitet på arbeidet
1.0
Gjennomføring
1.0
Kommunikasjon
1.0
Advokat Lars Marius Holm

Svar fra Lars Marius Holm: 9. oktober 2023

På generelt grunnlag må jeg bemerke at jeg alltid arbeider for å ivareta klientens interesser alene, og jeg tar sterk avstand fra påstander om "profitt" som noe motiv i min rådgivning. Jeg gir alle mine klienter svært grundige råd om og vurderinger av klientens prosessrisiko ved søksmål, både i benefiserte saker som denne og i alle andre saker. Det er klienten som part som selv og alene bestemmer om man vil akseptere foreslåtte løsninger i minnelighet, eller bringe en sak inn for retten. Dernest er det klienten selv som alene bestemmer om man vil anke en avgjørelse man er skuffet over eller uenig i. Også i denne saken har klientens standpunkter blitt godt presentert og prosedert i retten. Jeg deler imidlertid klientens skuffelse over tingrettens premisser og domsresultat, som på flere punkter hadde svakheter. Så langt gjelder klientens meddelelse om advokatutgifter er denne simpelthen feil. Jeg ønsker denne klienten alt det beste.

Anmeldelse En superflink og svært dyktig advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 19. mars 2023
En superflink og svært dyktig advokat
5.0

Jeg har vært Lars Marius sin klient i flere saker etter en komplisert skilsmisse. Sakene har vært skifteoppgjør, krav om betaling av påstått gjeld og barnefordeling. Det har alltid vært en svært god dialog og kommunikasjon mellom oss selv om jeg ikke har vært veldig flink på norsk den gangen. Han var lett å nå når jeg trengte ham, og han kommuniserte klart og tydelig med meg. når det gjelder advokatens faglige kompetanse, var han svært kunnskapsrik, og godt informert om lovene og forskriftene som var relevante for sakene. Jeg husker at han rettet opp dommerne. Han var veldig flink i å hjelpe meg med å forstå hva som foregikk i saken og hva jeg kunne forvente meg videre. Når det kommer til hans menneskelige egenskaper, viser han stor empati og omsorg for kundene sine. Han virket som lydhøre for mine bekymringer og behov. Dette førte til at jeg følte meg trygg og ivaretatt i løpet av sakene. Jeg opplever Lars Marius som en super dyktig advokat og er svært fornøyd med ham som min advokat. Og Anbefaler ham sterkt til de andre.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Dyktig, effektiv og ikke minst sympatisk advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 23. september 2020
Dyktig, effektiv og ikke minst sympatisk advokat
5.0

Lars Marius Holm overtok min sak etter at en annen advokat hadde rævkjørt saken min i et års tid. Holms effektive, faglig sterke og sympatiske håndtering av saken ga meg troen på advokatstanden tilbake. En sak som virket fastlåst og som et fortvilende sammensurium forårsaket av dårlige strategier fra den første advokaten, kom til en god løsning blant annet grunnet Holms forhandlingsferdigheter eg evne til å se overordnet på saken fremfor å la seg henføre av detaljer. Han myket effektivt opp en svært konfliktfylt stemning med motparten. Ved behov var han insisterende på mine poenger, men ikke så rigid at det førte til stillstand partene imellom. Hans måte å kommunisere med meg som klient på var tydelig, trygg og med litt humor der det trengtes. Han bisto meg også i å få tilbakebetalt mye av salæret til min første og ubrukelige advokat i en prosess som ble langdrøy, men tilfredsstillende. Sammenlagt følte jeg at både jeg og saken(e) var meget godt ivaretatt. Hvis jeg noen gang siden i livet skulle ha behov for advokat, vet jeg hvor jeg skal henvende meg.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Gjennomsnittlig
3.9
4 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
4
Tilgjengelighet
3.8
Kvalitet på arbeidet
4
Gjennomføring
3.8
Kommunikasjon
4
Bevilling siden 2008

Adresse


Postadresse

Postboks 6983 St. Olavs plass

0130 Oslo

Besøksadresse

Kristian Augusts gate 10

0164 OSLO

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.

Det tar bare ett minutt å fullføre