5.0 1 anmeldelse
Rangering 48 i Oslo

Om Vegard Haugen

Vegard Haugen er en advokat i Oslo og jobber for Legal24 Advokatfirma AS. Selskapet har 16 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Universitetsgata 8, 0164 Oslo. Besøksadressen er Universitetsgata 8, 0164 OSLO. På Advokatguiden.no har Vegard Haugen 1 anmeldelser og 5.0 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 66 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Vegard Haugen her.

Kompetanseområder

Vegard Haugen har ikke oppgitt denne informasjonen enda.

Rangering

Advokatguiden beregner rangeringen av alle advokater, basert på anmeldelser de mottar fra tidligere klienter på vår plattform. Avgjørende rangeringsfaktorer er antall anmeldelser og den samlede poengsummen av disse. Nedenfor kan du se hvordan Vegard Haugen rangerer sammenlignet med andre advokater, i de juridiske kategoriene advokaten jobber med.

48. av 5389 mest populær i Oslo 66 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Vegard Haugen

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Vegard Haugen til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Vegard Haugen

Klikk for å vurdere

Anmeldelse Anbefales på det varmeste

En tidligere klient skrev en anmeldelse 21. juni 2020

5.0
Anbefales på det varmeste

Vegard Haugen bisto oss (via kjøpsforsikring) gjennom en ubehagelig tvist da vi kjøpte bolig og ble forsøkt svindlet av tidligere huseier. Haugen framsto fra første stund som profesjonell og dyktig. Han satte seg godt inn i vår sak og slapp aldri taket, selv om den dro ut i flere år. Han sto fjellstøtt gjennom hele prosessen, og bidro i stor grad til at vi kunne føle oss trygge. Han var alltid godt forberedt, samt var punktlig, tilgjengelig og tålmodig. Det var utrolig betryggende å ha ham på vår side. Vi vant fram i saken til slutt, noe Haugen kan ta æren for. Vi har ingen ting å utsette på dyktige Vegard Haugen! Anbefales!

Postadresse

Universitetsgata 8

0164 Oslo

Besøksadresse

Universitetsgata 8

0164 OSLO

Se sammendrag

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Gjennomsnitt
5.0 1 anmeldelse

Hvilken type juridisk hjelp trenger du?

Innhent gratis tilbud om advokatbistand