Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 2. av 5 mest populær i Nesttun

Om Sigrid Helle Hansen


Mitt fokus som advokat er at klientene skal oppleve seg ivaretatt uavhengig av hvor "stor" eller "liten" saken er, hvor tjenestene som tilbys holder høy etisk og faglig kvalitet. Jeg startet advokatfirmaet i 2019, og har siden oktober 2022 trådt inn i advokatfellesskapet Fana Advokatkontor. Ved Fana Advokatkontor kan vi tilby kompetanse innenfor en rekke ulike fagområder. Selv har jeg særlig kompetanse innenfor familierett, hvor jeg både som fullmektig og advokat i de siste 7 årene har arbeidet...

Se mer

Kompetanseområder


Arveoppgjør, testament, bobehandling, skifterett, ektepakter, samboeravtaler, fremtidsfullmakt, felleseie, vergemål

Akuttplassering, omsorgsovertakelser, samværsrett, barnemishandling, tvangsomplassering, barnevernssaker

samlivsbrudd, støtteordninger, skole, utdanning, barnefordeling, foreldretvist

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Sigrid Helle Hansen rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

2. av 5 mest populær i Nesttun 94 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Sigrid Helle Hansen

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Sigrid Helle Hansen til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Sigrid Helle Hansen

Klikk for å vurdere

Anmeldelse Anmeldelse av vergemål
En tidligere klient skrev en anmeldelse 15. mars 2022
Anmeldelse av vergemål
5.0

Jeg har de siste årene stått i en svært utfordrende og krevende livssituasjon, som førte til at jeg på et tidspunkt mistet kontroll over min personlige økonomi, og jeg fikk som følge av dette oppnevnt verge i fjor høst. Jeg har kjent Sigrid gjennom store deler av mitt voksne liv og jeg har gang på gang sett henne være en ressurs i livene til venner og bekjente rundt oss, med sin unike medmenneskelighet og sin faglige kompetanse. Jeg visste derfor at jeg ønsket nettopp henne som verge da jeg selv trengte hjelp. Jeg har hatt store helsemessige utfordringer det siste året og det har av den grunn vært vanskelig for meg å holde avtaler og å fokusere på en ting av gangen i våre møter og samtaler, men Sigrid har hele veien tilpasset seg mine behov og også jobbet med mine saker på dager der jeg ikke har klart å møte selv. Det er lett å føle seg skamfull når man som voksen kvinne og mor mister kontroll over personlig økonomi, men jeg møter alltid forståelse og blir sett for den jeg er, slik at jeg også blir mer og mer i stand til å hjelpe meg selv igjen. Hun har generell oversikt i det kaoset jeg brakte med meg, hun overholder alltid frister vi må forholde oss til underveis og hun har stålkontroll på kommunikasjonen med kreditorer og andre instanser jeg over tid har unngått. Det å kunne stole på at Sigrid følger opp det som trengs for å få orden på denne delen av mitt liv igjen, har gitt meg pusterom til å kunne fokusere på egen helse og bedring. Hennes unike evne til å kombinere det faglige og det medmenneskelige gjør at jeg nå ser lysere på fremtiden og livet til meg og min sønn. Jeg kan på det varmeste anbefale Sigrid Helle Hansen til andre som trenger støtte og hjelp i en sårbar del av livet.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Anbefales på det varmeste
En tidligere klient skrev en anmeldelse 28. januar 2022
Anbefales på det varmeste
5.0

Jeg har fått hjelp av Sigrid Helle Hansen i en uryddig og komplisert sak i forbindelse med barn og eks. Jeg har fått mange gode råd underveis, og en dytt i ryggen når motbakkene har vært brattest. Hun har en utrolig god oversikt og et godt nettverk for å hente inn ekstra muskler når det er behov. Dersom jeg får bruk for advokathjelp i fremtiden, så er det bare henne som gjelder.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Nøyaktig og empatisk advokat som anbefales!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 9. juli 2021
Nøyaktig og empatisk advokat som anbefales!
5.0

Sigrid Helle Hansen er en svært dyktig og nøyaktig advokat, som bistod meg med uvurderlig hjelp i en personlig gjeldssak. Jeg ble møtt på en veldig fin og empatisk måte, som gjorde at det føles trygt å la henne ta saken. Jeg anbefaler Helle Hansen på det varmeste.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse  Enestående kunnskap, ferdigheter og profesjonalitet
En tidligere klient skrev en anmeldelse 24. mars 2021
Enestående kunnskap, ferdigheter og profesjonalitet
5.0

Sigrid er en veldig flink, kunnskapsrik, empatisk advokat med veldig gode kommunikasjonsevner. Hun forstår akkurat situasjonen du er i, og hun gjør alt hun kan for å hjelpe deg med saken. Jeg fikk stor hjelp fra Sigrid, hadde jeg en komplisert sak med eks.. Hun er kunnskapsrik, empatisk og virkelig ønsker å hjelpe klientene sine. Med Sigrid veiledning følte jeg meg trygg, og ivaretatt. Jeg er veldig glad for at hun har behandlet saken min, og jeg anbefaler henne alltid videre når anledningen byr seg. Hun er tilgjengelig til når du har noe spørsmål, og prøver så godt hun kan å svare på det. Jeg anbefaler Sigrid på det sterkeste! :) Er utrolig takknemlig for all hjelp.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Grundigere advokat skal man lete lenge etter!
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Trygde og helserett 12. mars 2021
Grundigere advokat skal man lete lenge etter!
4.7

En mer nøyaktig og tro advokat skal man lete lenge etter. Advokaten her tar seg tid til å lytte og først og fremst holder Advokaten løpende orientering hele prosessen igjennom. Det oppleves trygt å legge belastende og personlig sak i hendene på Sigrid, for hun er alltid transparent i det arbeid hun gjør slik at Klient vet hvor saken står. Man får gode råd underveis, som har stor verdi som advokaten tilfører direkte til deg som hennes klient.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
4.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
4.0
Anmeldelse Dyktig og pålitelig
En tidligere klient skrev en anmeldelse 1. februar 2021
Dyktig og pålitelig
5.0

Jeg har ved flere anledninger fått juridisk veiledning av Helle Hansen i forbindelse med barnefordeling sak. Hun hjalp meg også med en søknad om fri rettshjelp der hun gjorde en veldig god jobb. Hun har stor kunnskap, jobber grundig og har en varm og behagelig fremtoning, men hun kan også være skarp når det trengs. Anbefales!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Utmerket
4.9
6 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
5
Tilgjengelighet
4.8
Kvalitet på arbeidet
5
Gjennomføring
5
Kommunikasjon
4.8
Pris Lav
Bevilling siden 2019

Adresse


Postadresse

Fana Advokatkontor, postboks 442, Nesttun

5853 Nesttun

Besøksadresse

Fana Advokatkontor, Østre Nesttunvegen 14, 4.etg.

5221 Nesttun

I nyhetene


Det tar bare ett minutt å fullføre

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.