Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 2. av 696 mest populær i Bergen

Om Sigrid Helle Hansen


Jeg startet Advokatfirmaet Helle Hansen AS i 2019, og holder i dag til ved advokatfellesskapet Fana Advokatkontor på Nesttun. Ved Fana Advokatkontor kan vi tilby kompetanse innenfor en rekke ulike fagområder overfor både private og bedrifter. Selv har jeg særlig kompetanse innenfor blant annet familierett, hvor jeg både som fullmektig og advokat i de siste 8 år har arbeidet hovedsakelig med svært sammensatte og komplekse barnefordelingssaker over hele landet. Jeg påtar meg også saker innenfor ba...

Se mer

Kompetanseområder


Arveoppgjør, testament, bobehandling, skifterett

Akuttplassering, omsorgsovertakelser, samværsrett, barnemishandling, tvangsomplassering, barnevernssaker

samlivsbrudd, barnefordeling, foreldretvist, ektepakter, samboeravtaler, fremtidsfullmakt, felleseie, vergemål, støtteordninger, skole, utdanning

Trygdeordninger, NAV tvister, NAV saker, trygdesøknad, sykdomsrettigheter, behandling, helse og velferd, velferdsordninger, sosiale rettigheter

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Sigrid Helle Hansen rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

2. av 696 mest populær i Bergen 476 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Sigrid Helle Hansen

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Sigrid Helle Hansen til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Sigrid Helle Hansen

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Sigrid Helle Hansen
Score
Utmerket
12 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
0 anmeldelser
Periode
12 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Dyktig advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Familierett 21. november 2023
Dyktig advokat
5.0

Sigrid Helle Hansen er en meget dyktig, kunnskapsrik og empatisk advokat med særdeles god skriftlig fremstillingsevne. Hun er lett å samarbeide med, og hennes kommunikasjonsevner er fremragende. Hun gav gode råd, innspill og veiledning gjennom hele prosessen - fra jeg hadde første møte med henne og frem til saken var avsluttet. Hun forklarte godt underveis i prosessen, var tilgjengelig for spørsmål og gav gode innspill og råd. Hun holdt meg oppdatert og gav meg grundig veiledning. Hun lyttet til meg for å forstå mine behov og ønsker, og gav alltid grundige og informative svar. Hun var heller ikke redd for å stille kritiske spørsmål, som fikk meg til å reflektere litt ekstra. Hun er pålitelig, dedikert og klar til å jobbe hardt for å oppnå de beste resultatene for klientene sine. Sigrid er en fremragende advokat med et sterkt etisk kompass. Jeg anbefaler Sigrid på det varmeste til andre som trenger en dyktig advokat.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Omsorgsfordeling
En tidligere klient skrev en anmeldelse 13. november 2023
Omsorgsfordeling
5.0

Sigrid Helle Hansen er en fremragende advokat. Hun ble involvert tidlig i saken i 2021 og har fulgt med siden den gang. Saken har vært kompleks og det har skjedd mye underveis. Samarbeidet har vært dynamisk. Jeg er glad for at jeg inviterte henne med tidlig, først sammen med barnevernet hvor saken ble ble belyst skikkelig slik at det ble ett konstruktivt og godt samarbeid med barnevernet videre. Politiet var også involvert i en periode og også her bidro hun sterkt til å belyse saken og samarbeidet ble også bra med politiet. Den største saken var omsorgsfordelingen og siden Sigrid har vært inne fra begynnelsen av var det enkelt å finne gode løsninger og legge nye planer etterhvert som saken utviklet seg. Sigrid sin store styrke er å tilpasse seg miljøet, hun er tøff, ydmyk, streng, ydmyk, målrettet, skarp og fokusert til rett tid i enhver situasjon. Jeg er rimelig trygg på at at avtalen som ble laget er den aller beste for mitt barn og sikrer barnets kontakt med den andre forelderen i mange år fremmover. Sigrid Helle-Hansen er en meget dyktig advokat.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Barnefordeling
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Familierett 17. september 2023
Barnefordeling
5.0

Har jobbet med Advokat Sigrid Helle Hansen i over 2 år. Komplisert sak om barnefordeling med masse dokumentasjon og mye følelser. Sigrid har vært med oss hele veien, engasjert med å vise full forståelse og lytte til meg som klient. Sigrid er kunnskapsrik, faglig dyktig og har en faktabasert tilnærming. Hun fikk med seg alle viktige detaljer og skrev feilfritt og på et godt språk. Hun var veldig empatisk og soft med meg, men skarp, sterk og fokusert i retten. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd enn det jeg er, og vil anbefale Sigrid på det sterkeste. Hun kan stoles på, og det er det aller viktigste i et klient/advokat-forhold.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Stor anbefaling
En tidligere klient skrev en anmeldelse 7. juni 2023
Stor anbefaling
5.0

Den bedste advokat har jeg fået . Meget behjælpelig . Får hurtig svar . Min sag var angående bortførsel af børn og har vundet sag .

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Fantastisk advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 8. mai 2023
Fantastisk advokat
5.0

Sigrid Helle-Hansen er en meget kunnskapsrik og dyktig advokat. Hun er varm og medmenneskelig når du har det vanskelig. Hun evner å sette seg inn i din situasjon og ser deg og dine behov. Tøff, saklig og klok i retten og mot andre instanser. Selv om vi bor på hver vår kant av landet, så har dette aldri vært noe problem. Hun setter seg på flyet og kommer når det trengs. Hun er en advokat jeg trygt og varmt kan anbefale videre. Det hun har gjort for meg betyr så uendelig mye for meg og min familie.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Tydelig! Oppmuntrende og effektiv
En tidligere klient skrev en anmeldelse 18. april 2023
Tydelig! Oppmuntrende og effektiv
5.0

Jeg har ved flere ulike anledninger oppsøkt advokatfirmaet Sigrid Helle Hansen as. Dette har vært tiderr hvor livssituasjonen min har vært rotete, vond og uoversiktelig! Sigrid gir gode tydelige råd, og er meget effektiv og handlekraftig! At hun tar kontakt med instanser for meg, som jeg ikke orker eller klarer å ta fatt i selv! Gjør livssituasjonen mye mer oppløftende

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Anmeldelse av vergemål
En tidligere klient skrev en anmeldelse 15. mars 2022
Anmeldelse av vergemål
5.0

Jeg har de siste årene stått i en svært utfordrende og krevende livssituasjon, som førte til at jeg på et tidspunkt mistet kontroll over min personlige økonomi, og jeg fikk som følge av dette oppnevnt verge i fjor høst. Jeg har kjent Sigrid gjennom store deler av mitt voksne liv og jeg har gang på gang sett henne være en ressurs i livene til venner og bekjente rundt oss, med sin unike medmenneskelighet og sin faglige kompetanse. Jeg visste derfor at jeg ønsket nettopp henne som verge da jeg selv trengte hjelp. Jeg har hatt store helsemessige utfordringer det siste året og det har av den grunn vært vanskelig for meg å holde avtaler og å fokusere på en ting av gangen i våre møter og samtaler, men Sigrid har hele veien tilpasset seg mine behov og også jobbet med mine saker på dager der jeg ikke har klart å møte selv. Det er lett å føle seg skamfull når man som voksen kvinne og mor mister kontroll over personlig økonomi, men jeg møter alltid forståelse og blir sett for den jeg er, slik at jeg også blir mer og mer i stand til å hjelpe meg selv igjen. Hun har generell oversikt i det kaoset jeg brakte med meg, hun overholder alltid frister vi må forholde oss til underveis og hun har stålkontroll på kommunikasjonen med kreditorer og andre instanser jeg over tid har unngått. Det å kunne stole på at Sigrid følger opp det som trengs for å få orden på denne delen av mitt liv igjen, har gitt meg pusterom til å kunne fokusere på egen helse og bedring. Hennes unike evne til å kombinere det faglige og det medmenneskelige gjør at jeg nå ser lysere på fremtiden og livet til meg og min sønn. Jeg kan på det varmeste anbefale Sigrid Helle Hansen til andre som trenger støtte og hjelp i en sårbar del av livet.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Anbefales på det varmeste
En tidligere klient skrev en anmeldelse 28. januar 2022
Anbefales på det varmeste
5.0

Jeg har fått hjelp av Sigrid Helle Hansen i en uryddig og komplisert sak i forbindelse med barn og eks. Jeg har fått mange gode råd underveis, og en dytt i ryggen når motbakkene har vært brattest. Hun har en utrolig god oversikt og et godt nettverk for å hente inn ekstra muskler når det er behov. Dersom jeg får bruk for advokathjelp i fremtiden, så er det bare henne som gjelder.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Nøyaktig og empatisk advokat som anbefales!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 9. juli 2021
Nøyaktig og empatisk advokat som anbefales!
5.0

Sigrid Helle Hansen er en svært dyktig og nøyaktig advokat, som bistod meg med uvurderlig hjelp i en personlig gjeldssak. Jeg ble møtt på en veldig fin og empatisk måte, som gjorde at det føles trygt å la henne ta saken. Jeg anbefaler Helle Hansen på det varmeste.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse  Enestående kunnskap, ferdigheter og profesjonalitet
En tidligere klient skrev en anmeldelse 24. mars 2021
Enestående kunnskap, ferdigheter og profesjonalitet
5.0

Sigrid er en veldig flink, kunnskapsrik, empatisk advokat med veldig gode kommunikasjonsevner. Hun forstår akkurat situasjonen du er i, og hun gjør alt hun kan for å hjelpe deg med saken. Jeg fikk stor hjelp fra Sigrid, hadde jeg en komplisert sak med eks.. Hun er kunnskapsrik, empatisk og virkelig ønsker å hjelpe klientene sine. Med Sigrid veiledning følte jeg meg trygg, og ivaretatt. Jeg er veldig glad for at hun har behandlet saken min, og jeg anbefaler henne alltid videre når anledningen byr seg. Hun er tilgjengelig til når du har noe spørsmål, og prøver så godt hun kan å svare på det. Jeg anbefaler Sigrid på det sterkeste! :) Er utrolig takknemlig for all hjelp.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Utmerket
5.0
12 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
5
Tilgjengelighet
4.9
Kvalitet på arbeidet
5
Gjennomføring
5
Kommunikasjon
4.9
Pris Gjennomsnitt
Bevilling siden 2019
Finn Sigrid Helle Hansen i Profile page

Adresse


Postadresse

Fana Advokatkontor, postboks 442, Nesttun

5853 Nesttun

Besøksadresse

Fana Advokatkontor, Østre Nesttunvegen 14, 4.etg.

5221 Nesttun

I nyhetene


Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.

Det tar bare ett minutt å fullføre