Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 4. av 5403 mest populær i Oslo
Pris Gjennomsnitt
Bevilling siden 1986

Om Per Danielsen


Per Danielsen er advokat i Oslo med Møterett for Høyesterett og jobber for Advokatfirmaet Danielsen & Co. AS. Selskapet har ni medarbeidere og tar oppdrag over hele landet, også på nett. Fire advokater er registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Postboks 6655 St. Olavs plass, 0129 Oslo. Besøksadressen er St. Olavs gate 21C, 2. etg., 0165 OSLO.

Se mer

Kompetanseområder


HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

Erstatningsoppgjør, reklamasjon, erstatningskrav, søksmål

Finanstilsynet, korrupsjon, hvitvasking, skattesvik, svart arbeid, tyveri, helleri, svindel, forsikringssvindel

GDPR, overvåkning, datasikkerhet, ID tyveri

Forhandlinger, rettsprosess, vitneførsel, straffeprosess, saksbehandling, veiledning, bevisførsel, hovedforhandlinger, ankeforhandlinger, innledningsforedrag

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter. Antall anmeldelser og den samlede poengsum er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Per Danielsen rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

Arbeidsrett
Arbeidsrett 28. av 28 i Oslo
Erstatningsrett
Erstatningsrett 16. av 16 i Oslo
Personvern
Personvern 1. av 1 i Oslo
1.
Økonomisk kriminalitet
Økonomisk kriminalitet 3. av 3 i Oslo
4. av 5403 mest populær i Oslo 938 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Per Danielsen

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Per Danielsen til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Per Danielsen

Klikk for å vurdere

Anmeldelse God advokatbistand
En tidligere klient skrev en anmeldelse 23. april 2022
5.0
God advokatbistand

Fikk veldig god advokatbistand fra a til å. Per Danielsen hjalp meg gjennom en vanskelig situasjon, uten denne hjelpen hadde situasjonen fått et helt annet utfall. Anbefales på det sterkeste !

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Helt fantasisk advokat. Proffesjonellt
En tidligere klient skrev en anmeldelse 11. januar 2022
5.0
Helt fantasisk advokat. Proffesjonellt

Flere advokater kunne ikke hjelpe meg med mine saker og hadde ikke troa på meg. Jeg har gitt tillit til Per Danielsen og det har ført til gode resultater og flott juridisk arbeid fra dem sin side. Jeg er veldig stolt over hva Danielsen advokat firmaet hadde gjort for meg fram til nå. Jeg kan anbefale på det sterkeste Per Danielsen og hans kollega Linnea Karlberg.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Råskinn av en advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 10. desember 2021
4.8
Råskinn av en advokat

Helt next level peiling. Hadde det ikke vært for Advokat Danielsen så hadde jeg enten måtte sona 2-3 år I fengsel eller vært feilaktig under langtidstvang i psykiatrien. Han og Linnea kollega som begge jobbet på saken min gjorde en så fantastisk jobb med å forsvare rettighetene mine I en veldig spesiell sak. At de klarte å gjøre slik at jeg Dodga både lang soning og lang tvang i psykiatrien, det var intet mindre enn et stykke advokatmagi jeg aldri har sett maken til. For en oversikt de hadde, alt som politiet krevde å gjøre som de egentlig ikke hadde rettigheter til stoppet de med glans. De leita opp medisinske fakta om menneskekroppen som var helt utafor deres egentlige kompetansefelt som fikk avgjørende betydning for utfallet av saken. Jobben Per Danielsen gjorde var så grundig og rett og slett så viste han et rått kunnskapsnivå jeg ikke trodde var mulig for en advokat å inneha. Dette er en top dog som den som får, han skal prise seg lykkelig, for da får du den beste representasjonen penger kan kjøpe Ferdig snakka

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
4.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Helt rå
En tidligere klient skrev en anmeldelse 21. september 2021
5.0
Helt rå

Danielsen har gitt meg råd og bistand i en sak mot min arbeidsgiver, som sa meg opp ulovlig mens jeg var sykemeldt med angst. Oppsigelsen ble trukket tilbake takket være advokat, men de ga seg ikke og prøvde videre å lyve om min oppførsel og atferd. Svært krenkede påstander om haterfulle ytringer og mobbing, som bare ikke stemmer. Denne saken har pågått i over 10 måneder, hvor min kontakt med Danielsen har vært regelmessig, hvor gode råd og anbefalinger har hjulpet meg finne min vei i dette her og i det heletatt klare å takle stresset. I retten fikk han meg til å føle meg rolig og han var rett og slett helt rå. Detaljert, kunnskapsrik og ekstremt flink i sitt yrke. Jeg anbefaler Per Danielsen på det sterkeste!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Anbefales på det sterkeste
En tidligere klient skrev en anmeldelse 19. mars 2021
5.0
Anbefales på det sterkeste

En bekymret mor som har fått GOD hjelp, kommunikasjonen var kjempe bra og tilgjengeligheten like så. Kvalitet på arbeidet; supert!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Fantastisk
En tidligere klient skrev en anmeldelse 11. mars 2021
5.0
Fantastisk

Kan anbefale Per Danielsen på det sterkeste. Jeg følte meg ekstremt godt tatt vare på, og strålende fornøyd med resultatet. Per Danielsen kan sitt yrke ut i fingerspissene. Skulle jeg noen gang trenge en advokat igjen er det ingen tvil hvem jeg kontakter.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse God advokatbistand
En tidligere klient skrev en anmeldelse 8. mars 2021
5.0
God advokatbistand

Anbefales på det sterkeste. Tok virkelig tak i saken min og hørte situasjonen fra min side. Var forståelsesfull og hørte på meg da ingen gjorde det.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Advokat Danielsen er sterk, tydelig og kunnskapsrik i retten
En tidligere klient skrev en anmeldelse 12. januar 2021
5.0
Advokat Danielsen er sterk, tydelig og kunnskapsrik i retten

Basert på en mors aggresjons problemer og behandling av sitt barn besluttet jeg å skrive en bekymringsmelding til barnevernet for barnets beste. Når moren fikk kunnskap om dette anmeldte hun meg til politiet med løgnaktige påstander. Politiet tok ut tiltale for æreskrenkelser og det ble berammet rettssak. Jeg undersøkte hvem som hadde kompetanse på æreskrenkelser i Norge. Ut fra fakta var advokat Per Danielsen den klart største eksperten på området. Jeg avtalte et møte for å gjennomgå saken med advokat Per Danielsen. Danielsen var vel forberedt og hadde klare anbefalinger og råd i saken. Advokat Per Danielsen informerte om at saken burde kunne vinnes og at jeg burde kjempe for dette resultatet i retten. Vi avtalte at advokat Per Danielsen skulle føre saken mot løpende timebelastning. I retten stilte advokat Per Danielsen godt forberedt med stor faglig tyngde. Jeg opplevde at jurister kom som tilhørere for å høre hans forsvar. Opplevelsen av advokat Per Danielsen prosedere i retten var sterk. Advokat Per Danielsen er en meget sterk, tydelig og kunnskapsrik i retten Personlig følte jeg meg godt ivaretatt og beskyttet i retten og faglig briljerte advokat Per Danielsen med sin kunnskap. Saken endte med full frifinnelse uten noen tvil. Advokat Per Danielsens honorar for saken var en fornuftig kostnad basert på en oversiktlig og god timeoversikt. Jeg vil meget sterkt anbefale advokat Per Danielsen faglig kompetanse på dette område

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Advokat Danielsen som arbeidet kvelder og helger for å hjelpe
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Personvern 24. desember 2020
5.0
Advokat Danielsen som arbeidet kvelder og helger for å hjelpe

Jeg drev en kampsport klubb på Østlandet og opplevde mobbing og trakassering på internett av en mor som var syk både fysisk og psykisk. Hun spredte falske rykte etter hennes beste evne. Trakasseringen ble ødeleggende og jeg søkte profesjonell hjelp for å få dette stoppet. Advokat Danielsen tok umiddelbart tak i saken. Han kontaktet de som delte trakasseringen og fikk stoppet spredning. Advokat Danielsens tyngde juridisk og hans rykte som dyktig advokat gjorde at spredningen effektivt ble stoppet. Etter dette la Advokat Danielsen en strategi for å stoppe kilden til den uriktige informasjonen. Hans dyktighet på området sikret oss en unnskyldning og erstatning fra moren i retten. Jeg er imponert over advokat Danielsen som arbeidet kvelder og helger for å hjelpe og samtidig rettledet oss mot løsninger i det som for meg føltes som kaos. Advokat Danielsen sikret optimal seier juridisk og effektiv løsning mot ytterligere trakassering. Nytten av hans arbeid var vel verdt det honorar som ble fakturert.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Menneskelig forståelse, faglig tyngde og god strateg.
En tidligere klient skrev en anmeldelse 24. desember 2020
5.0
Menneskelig forståelse, faglig tyngde og god strateg.

I forhold til NAV kom min argumentasjon til kort. For å bli hørt tok jeg kontakt med advokat Per Danielsen. Han satte seg effektivt inn i saken og utarbeidet en god strategi basert på jussen. Under ankesaken til lagmannsretten påvirket Advokat Danielsen med sin faglige tyngde ny behandling i klagenemden og med det en avgjørelse i min favør. Advokat Danielsen møtte meg i en vanskelig situasjon med menneskelig forståelse, faglig tyngde og god strategi for å løse saken i min favør. Jeg opplevde at det viktigste for Advokat Danielsen var et godt resultat for meg og han brukte forhandling, faglig kompetanse, klageinstanser og rettssystemet for å oppnå en optimal løsning for meg. Honoraret er som avtalt og i tråd med sakens omfang.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


4.3 17 anmeldelser

Adresse


Postadresse

Postboks 6655 St. Olavs plass

0129 Oslo

Besøksadresse

St. Olavs gate 21C 2. etg.

0165 OSLO

Det tar bare ett minutt å fullføre

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.