Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 186. av 5400 mest populær i Oslo

Om Micaela Ørnung Hetland


Micaela Ørnung Hetland er en advokat i Oslo og jobber for Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell AS. Selskapet har 12 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Postboks 9016 Grønland, 0133 OSLO. Besøksadressen er Storgata 39, 0182 OSLO. På Advokatguiden har Micaela Ørnung Hetland 4 anmeldelser og 5.0 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 58 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Micaela Ørnung Hetland her.

Kompetanseområder


HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

Arveoppgjør, testament, bobehandling, skifterett, ektepakter, samboeravtaler, fremtidsfullmakt, felleseie, vergemål

Akuttplassering, omsorgsovertakelser, samværsrett, barnemishandling, tvangsomplassering, barnevernssaker

samlivsbrudd, støtteordninger, skole, utdanning, barnefordeling, foreldretvist

Byggefeil, eiendomsmangler, reklamasjon, feilvare, bruktbil, håndverkerfeil, kjøpserstatning, forbrukerrett, bilreklamasjon, reklamasjonssaker, båt

Mord, voldtekt, mishandling, seksuallovbrudd, vold, heleri, korrupsjon, hvitvasking, trusler, tyveri, ran, skattesvik, voldsoffererstatning, skadeverk, terror, forsvarer, bistandsadvokat, politiavhør, narkotika, fyllekjøring, bedrageri, familievold, incest, omsorgssvikt, mishandling

Trygdeordninger, NAV tvister, NAV saker, trygdesøknad, sykdomsrettigheter, behandling, helse og velferd, velferdsordninger, sosiale rettigheter

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter. Antall anmeldelser og den samlede poengsum er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Micaela Ørnung Hetland rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

186. av 5400 mest populær i Oslo 58 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Micaela Ørnung Hetland

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Micaela Ørnung Hetland til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Micaela Ørnung Hetland

Klikk for å vurdere

Anmeldelse Dyktig advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 11. november 2021
5.0
Dyktig advokat

Jeg har gitt toppscore til Michaela for hennes hjelp i forbindelse med en vanskelig sa overfor NAV. Jeg stod bom fast og var og nippet til å gi opp å søke barnetrygd som jeg faktisk hadde krav på. NAVs advokater er veldig flinke og uten advokathjelp ville jeg ikke selv klart å overbevise NAV. Da jeg fikk kontakt med Michaela hadde jeg ikke egentlig så stor tro på at det kunne nytte med advokathjelp. Jeg har tidligere erfaringer med advokater som gjorde meg skeptisk. Den hjelpen jeg fikk fra Tveter og Kløvfjell AS og Michaela personlig har mer enn oppveiet den skepsisen jeg har hatt til å involvere advokater, særlig i saker der jeg ikke klart å overbevise NAV. Takk skal du ha, Michaela!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Kjempe fornøyd
En tidligere klient skrev en anmeldelse 28. april 2021
5.0
Kjempe fornøyd

Etter å ha snakket med Micaela Hetland for første gang kunne jeg endelig føle på ivaretatt og forstått. Hun har gode kommunikasjonsevner, svarer rask og er svært ærlig. Jeg hadde en annen advokat før henne og han ville bare bli ferdig fort og få pengene sine, og det resulterte til at jeg tapte saken min. Micaela tok opp saken min på nytt, og sendte inn anken min. Hun var ekstrem ryddig, hjelpsom og ærlig. Jeg fikk svar i dag at vedtaket var blitt omgjort og at jeg fikk medhold i anken min, alt dette takket være Micaela og for den gode jobben hun utfører. Jeg anbefaler henne på det sterkeste hvis du vil ha god hjelp som jeg fikk!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse God og trygg hjelp
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Trygde og helserett 24. april 2021
5.0
God og trygg hjelp

Jeg fikk god og rask hjelp av Michaela. Kommunikasjonen var tydelig og hyggelig, jeg følte meg sett, hørt og godt ivaretatt. Det var en meget positiv opplevelse og jeg er veldig takknemlig for hjelpen. Jeg vil absolutt anbefale Både Michaela og advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell til andre!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Arbeidsavklaringspenger - NAV
En tidligere klient skrev en anmeldelse 7. april 2021
5.0
Arbeidsavklaringspenger - NAV

Advokaten, Micaela Ørnung Hetland tilbyr klienter juridisk bistand preget av faglig kvalitet og god service innenfor fornuftige økonomiske rammer. Hyggelig og rask samarbeid . Anbefales på det varmeste .

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


5.0 4 anmeldelser

Adresse


Postadresse

Postboks 9016 Grønland

0133 OSLO

Besøksadresse

Storgata 39

0182 OSLO

Det tar bare ett minutt å fullføre

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.