Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 37. av 5395 mest populær i Oslo

Om Mehvish Taj Haider


Mehvish har skrevet masteroppgave i barnevernsrett der særlig tematikken midlertidig akuttvedtak ble behandlet. Mehvish har omfattende erfaring innen prosedyre for domstoler og ulike nemnder, samt erfaring som bistandsadvokat og forsvarer i større straffesaker.

Se mer

Kompetanseområder


Akuttplassering, omsorgsovertakelser, samværsrett, barnemishandling, tvangsomplassering, barnevernssaker

samlivsbrudd, støtteordninger, skole, utdanning, barnefordeling, foreldretvist

HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

Mord, voldtekt, mishandling, seksuallovbrudd, vold, heleri, korrupsjon, hvitvasking, trusler, tyveri, ran, skattesvik, voldsoffererstatning, skadeverk, terror, forsvarer, bistandsadvokat, politiavhør, narkotika, fyllekjøring, bedrageri, familievold, incest, omsorgssvikt, mishandling

Samlivsbrudd, skilsmisseoppgjør, skilsmissetvister, barnefordeling

Trygdeordninger, NAV tvister, NAV saker, trygdesøknad, sykdomsrettigheter, behandling, helse og velferd, velferdsordninger, sosiale rettigheter

Oppholdstillatelse, asyl, arbeidsinnvandring

Arveoppgjør, testament, bobehandling, skifterett, ektepakter, samboeravtaler, fremtidsfullmakt, felleseie, vergemål

Rangering


Advokatguiden beregner rangeringen av alle advokater, basert på anmeldelser de mottar fra tidligere klienter på vår plattform. Avgjørende rangeringsfaktorer er antall anmeldelser og den samlede poengsummen av disse. Nedenfor kan du se hvordan Mehvish Taj Haider rangerer sammenlignet med andre advokater, i de juridiske kategoriene advokaten jobber med.

37. av 5395 mest populær i Oslo 108 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Mehvish Taj Haider

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Mehvish Taj Haider til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Mehvish Taj Haider

Klikk for å vurdere

Anmeldelse Strafferett

En tidligere klient skrev en anmeldelse 7. oktober 2020

5.0
Strafferett

For å være en person med lite erfaring med advokater, er jeg svært fornøyd med måten Mehvish har håndtert prosessen min på. Jeg kom i kontakt med Mehvish etter en varm anbefaling av en godt bekjent og det er nok ikke siste gangen jeg skal benytte henne. Hun har gjort en helt formidabel jobb og var veldig opptatt av at jeg skulle føle meg godt ivaretatt, noe som undertegnede er veldig takknemlig for. Jeg vil spesielt fremheve Mehvishs tilgjengelighet og fantastiske rådgivning som hjalp mye for min sak. Hun er så dedikert at hun er like tilgjengelig på dagtid som sent på kvelden (k.22-23:00). Det er mange advokater å velge imellom, mitt inntrykk av Mehvish er at du får en veldig jordnær, faglig sterk og forståelsesfull advokat som jeg definitivt kommer til å anbefale alle jeg kjenner. Tusen tusen takk for god hjelp, du er helt rå! Stikk ord: Faglig sterk, mye smartness, kundeorientert, pliktoppfyllende, tydelig og erfaren.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Anbefales på det sterkeste!

En tidligere klient skrev en anmeldelse 6. oktober 2020

5.0
Anbefales på det sterkeste!

Jeg har brukt advokat Mehvish Taj Haider gjentakende ganger - og er veldig fornøyd med profesjonaliteten, tilgjengeligheten og resultatet av den juridiske rådgivningen gjennom hele prosessen fra start til slutt. Mehvish Taj Haider er en utmerket advokat som setter kunden i fokus, og gjør sitt ytterste for å bidra med gode råd og tips ifm. sakene. Jeg kan trygt anbefale Mehvish Taj Haider.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Vurdering av Mehvish Taj Haider

En tidligere klient skrev en anmeldelse 14. september 2020

5.0
Vurdering av Mehvish Taj Haider

Min erfaring med Mehvish er veldig god. Hun er den mest pliktoppfyllende advokaten jeg har hvert borti, dette begrunner jeg med at jeg har hatt erfaring med andre advokater. Mehvish er utrolig flink faglig, og til å hele tiden informere sine klienter om hva hun gjør, hun lytter til sine klienter og jobber for rettferdighet. Min erfaring er at vi fikk et godt samarbeid, noe som jeg mener er noe av det viktigste når en advokat skal føre en sak for vedkommende (i dette tilfellet barnevern-sak). I bunn og grunn er Mehvish den flinkeste og smarteste advokaten jeg har vert borti. Hun viser tydelig at hun bryr seg om sine klienter og saken. Kan anbefale henne på det sterkeste.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
4.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


5.0 3 anmeldelser

Adresse


Postadresse

Dronningens gate 8

0152 Oslo

Besøksadresse

Dronningens gate 8

0152 Oslo

I nyhetene


Hvilken type juridisk hjelp trenger du?

Innhent gratis tilbud om advokatbistand