Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 3. av 140 mest populær i Drammen

Om Arisha G. Nabi Awan


Arisha G. Nabi Awan er en advokatfullmektig i Drammen og jobber for Advokatfirma Sølverud AS. Selskapet har 2 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Bragernes torg 13, 3017 Drammen. Besøksadressen er Bragernes torg 13, 3017 Drammen. På Advokatguiden har Arisha G. Nabi Awan 7 anmeldelser og 4.6 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 133 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Arisha G. Nabi Awan her.

Kompetanseområder


HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

Akuttplassering, omsorgsovertakelser, samværsrett, barnemishandling, tvangsomplassering, barnevernssaker

samlivsbrudd, støtteordninger, skole, utdanning, barnefordeling, foreldretvist

Forhandlinger, rettsprosess, vitneførsel, straffeprosess, saksbehandling, veiledning, bevisførsel, hovedforhandlinger, ankeforhandlinger, innledningsforedrag

Trygdeordninger, NAV tvister, NAV saker, trygdesøknad, sykdomsrettigheter, behandling, helse og velferd, velferdsordninger, sosiale rettigheter

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter. Antall anmeldelser og den samlede poengsum er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Arisha G. Nabi Awan rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

Arbeidsrett
Arbeidsrett 1. av 1 i Drammen
1.
Familierett
Familierett 1. av 1 i Drammen
1.
Barnevern
Barnevern 2. av 2 i Drammen
Trygde og helserett
Trygde og helserett 1. av 1 i Drammen
1.
Prosedyre
Prosedyre 1. av 1 i Drammen
1.
3. av 140 mest populær i Drammen 133 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Arisha G. Nabi Awan

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Arisha G. Nabi Awan til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Arisha G. Nabi Awan

Klikk for å vurdere

Anmeldelse Discrimination case
En tidligere klient skrev en anmeldelse 22. juni 2022
5.0
Discrimination case

(Erstatning Sak ) I had a case where I was discriminated bullied by my at my company , I worked as engineer in one of the big companies in Oslo without mentioning any names. I asked Arisha for help. She handled the case perfectly at the court, in addition she is well outspoken person in form of law! Her knowledge in Norwegian laws is impressive and expanded. We managed to win that case and got compensation( erststning) It is very important your lawyer believe in your case and think outside of the box to win the case , which Arisha Did to win the case ! Jeg anbefaler Arisha på det sterkeste .

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Familierett 24. mai 2022
5.0
Advokat

Hei jeg kan anbefale Arisha G. Nadi Awan på det sterkeste. Veldig flink med og kommunisere og lytte og alltid tilgjengelig når jeg trenger henne. Veldig imøte kommende og flink til og følge opp saker og svarer hurtig☺️

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Terningkast 5
En tidligere klient skrev en anmeldelse 27. april 2022
5.0
Terningkast 5

Arisha er en advokat som jeg opplever som faglig dyktig, dedikert og engasjert. Hun setter seg veldig godt inn i saken og man kan virkelig sette sin lit til at hun gjør en grundig og god jobb. Hun innehar en sterk rettferdighetssans og hun har også en empatisk og solidarisk tilnærming til personen bak saken. Hun fremstår på ingen måte kynisk som enkelte advokater kan ha en tendens til å gjøre. Man får heller ikke en opplevelse av at hun tar saker kun med hensyn til profitt, men på bakgrunn at hun ønsker å fremme rettferdighet, samt det å være til hjelp og et talerør for mennesker i en vanskelig og sårbar situasjon. Jeg vil anbefale Arisha på det varmeste!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Veldig lite informasjon om pris ol
En tidligere klient skrev en anmeldelse 22. april 2022
2.2
Veldig lite informasjon om pris ol

Var der i første omgang for å få råd om en samværsak. Snakket med henne i Max 25-30 min. Fikk beskjed om at jeg måtte betale for 4 timer forskudd for at hun skulle starte på saken. Alt fikk veldig fort og følte jeg måtte bare setre i gang saken. Hun sa hun måtte ha disse pengene for å starte opp med en gang. Hørte inne noe fra henne på flere uker etter betaling. Måtte purre på henne. Da hun endelig svarte kom hun med et eksempel på en samværsavtale som var langt i fra det vi hadde diskutert! Alt måtte endres. Hadde regnet med at hun ga beskjed når de forhåndsbetalte timene var brukt, dette gjorde hun ikke. Hun fortalte meg heller ikke på forhånd at jeg måtte betale for at hun leste Mail som motparten sendte, selv om jeg fortalte henne at jeg aldri hadde vært borti advokat før. Så plutselig satt jeg med en regning på 4 timer til. Jeg syntes hun ga utrolig lite informasjon om priser og hva hun krevde penger for. Hun var raskere på å kreve penger enn å faktisk jobbe med saken. Fordi hun brukte over en mnd på å sette i gang med saken min tok det over 5 mnd før samværsavtale ble underskrevet av begge parter. Det. At sjelden jeg fikk svar når jeg sendte henne Mail og set kunne ta flere dager fra hun mottok Mail fra meg eller motpart, før hun ga beskjed. Jeg skjønner at det kan være mye å gjøre for henne, men da hadde det vært fint hvis hun hadde kommunisert dette med en gang slik at jeg kunne ha funnet meg en annen advokat som faktisk hadde tid til meg og saken min.

Juridiske ferdigheter
3.0
Tilgjengelighet
3.0
Kvalitet på arbeidet
2.0
Gjennomføring
1.0
Kommunikasjon
1.0
Anmeldelse Anmeldelse
En tidligere klient skrev en anmeldelse 20. april 2022
4.8
Anmeldelse

Arisha G Nai Awan satte seg meget godt inn i saken min, brukte tiden fornuftig og var godt forebredt. Hun har mine beste anbefalinger.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
4.0
Anmeldelse Veldig bra advokat !
En tidligere klient skrev en anmeldelse 30. mars 2022
5.0
Veldig bra advokat !

Hun er forståelsesfull å gir gode råd. Hun er tilgjengelig 24/7. veldig sterk dame

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse God hjelp ved samværtvist
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Barnevern 29. mars 2022
5.0
God hjelp ved samværtvist

Jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg har fått av Arisha. Hun har vært tilgjengelig under hele prosessen og utvist vilje og evne til å hjelpe, men også å tenke strategisk. Hun forklarer på en forståelig måte og får meg til å føle meg trygg på mine avgjørelser ved å forklare alle alternativer. Jeg vil anbefale til alle som måtte ha behov for advokathjelp i barneverns og samværstvister.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


4.6 7 anmeldelser

Adresse


Postadresse

Bragernes torg 13

3017 Drammen

Besøksadresse

Bragernes torg 13

3017 Drammen

I nyhetene


Det tar bare ett minutt å fullføre

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.