Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
#74 av 104 advokat i Norge

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 83. av 5024 mest populær i Oslo

Om Stine Malmin Skretting


Stine Malmin Skretting er en advokatfullmektig i Oslo og jobber for Advokatfirmaet Molteberg Nilsen AS. Selskapet har 12 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Postboks 5494 Majorstuen, 0305 Oslo Besøksadressen er Slemdalsveien 1, 0369 Oslo. På Advokatguiden har Stine Malmin Skretting 5 anmeldelser og 5.0 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 87 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Stine Malmin Skretting her.

Kompetanseområder


Arveoppgjør, testament, bobehandling, skifterett, ektepakter, samboeravtaler, fremtidsfullmakt, felleseie, vergemål

samlivsbrudd, støtteordninger, skole, utdanning, barnefordeling, foreldretvist

Samlivsbrudd, skilsmisseoppgjør, skilsmissetvister, barnefordeling

Mord, voldtekt, mishandling, seksuallovbrudd, vold, heleri, korrupsjon, hvitvasking, trusler, tyveri, ran, skattesvik, voldsoffererstatning, skadeverk, terror, forsvarer, bistandsadvokat, politiavhør, narkotika, fyllekjøring, bedrageri, familievold, incest, omsorgssvikt, mishandling

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Stine Malmin Skretting rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

83. av 5024 mest populær i Oslo 87 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Stine Malmin Skretting

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Stine Malmin Skretting til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Stine Malmin Skretting

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Stine Malmin Skretting
Score
Utmerket
5 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
0 anmeldelser
Periode
5 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Utmerket Og en Dyktig Advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 5. september 2023
Utmerket Og en Dyktig Advokat
5.0

Hei jeg har hatt en sak hos Nav angånde Uførtrygd. Som utgjorde seg til at Trygderetten overtok saken . Jeg kontaktet Advokatfirmaet Molteberg Nilsen. Og fikk Advokat Stine Malmin Skretting som er en suveren og ikke minst fremragende Advokat til å hjelpe meg i denne saken. Hun ga meg informasjon og tilbake meldinger utover i sakens gang og jeg følte at det ikke var noe problemer med å kunne spørre henne om noe , fikk svar med en gang. Jeg har vært veldig heldig som har hatt henne som ville hjelpe meg, og jeg kan ikke få fullrost hennes arbeid med denne saken for meg. Takker så utrolig mye for all hjelp til deg Stine . Håper nå at det blir mange flere som får opp øynene for denne fremragende Advokat Stine Malmin skretting, for hennes imøtekommende og positive og blide åsyn. Og for hennes fremragende jobb med å få allt på plass slikt at jeg endelig vant denne saken . TAKKER SÅ UTROLIG MYE FOR ALL HJELP.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse En dyktig dame som bryr seg!
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Skilsmisse 6. juli 2023
En dyktig dame som bryr seg!
5.0

Jeg har fått hjelp etter samlivsbrudd. Firmaet søkte om fri rettshjelp for meg og jeg fikk tildelt Stine som kontakt. Sammen har vi funnet gode løsninger i et krevende terreng, da min tidligere partner ikke er til å stole på. Stine kan sine saker, har lyttet tålmodig til mye av mine bekymringer og har gjennom hele prosessen vært en stødig livline. Vi har også hatt stor glede av litt galgenhumor som har vært forfriskende i en frustrerende situasjon. Etter bistand med deling av bo og salg av felles leilighet, er jeg veldig fornøyd med tingenes tilstand. Denne dama anbefales på det varmeste, jeg har følt meg sett og hørt gjennom hele prosessen!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Dyktig!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 2. november 2022
Dyktig!
5.0

Etter et vedtak fra nav med avslag på utvidet overgangsstønad, skjønte jeg at det ville være lurt å få hjelp fra en advokat med klagen. Stine Malmin Skretting hadde ansvar for min sak og jeg følte meg sett, hørt og tatt på alvor. Hun gjorde en grundig jobb som resulterte i at jeg nå har fått innvilget utvidet overgangsstønad!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Dyktig og klar behandling av saken
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Skilsmisse 24. oktober 2022
Dyktig og klar behandling av saken
4.8

Etter at det ble brudd i forholdet, skjønte jeg at jeg ville få behov for juridisk bistand. Men som student med et barn hadde jeg ikke råd til å dekke utgiftene for juridisk bistand. Det var advokatfirmaet «Molteberg Nilsen» som viste interesse for min sak. De tok saken min på alvor og søkte om fri rettshjelp på mine vegne. Det var Stine Malmin Skretting som ble ansvarlig for min sak. Det var en stor lettelse å finne en jurist som jeg virkelig følte var engasjert i min sak. Det gjelder både spørsmål angående samvær med barnet, økonomisk oppgjør og midlertidig skifteavtale vedrørende partenes felles bolig.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
4.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Advokatvurdering
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Familierett 5. oktober 2022
Advokatvurdering
5.0

Jeg satt veldig fast ift hvordan jeg skulle løse konflikt mellom far til min yngste datter og meg, og følte at mine rettigheter som mor ikke ble tatt hensyn til og ble også presset til å fraskrive meg noe jeg ikke ville og ble da skjelt ut gjentatte ganger pga det. Stine hjalp meg til å både forstå hva mine rettigheter er og hva jeg skulle gjøre juridisk for å beskytte meg selv og min datter på best mulig måte. Hun var alltid tilgjengelig for spørsmål og fikk også utdypende svar tilbake som virkelig hjalp. Og følte hele veien hun var genuint interessert i å hjelpe

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Utmerket
5.0
5 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
5
Tilgjengelighet
4.8
Kvalitet på arbeidet
5
Gjennomføring
5
Kommunikasjon
5

Adresse


Postadresse

Postboks 5494 Majorstuen

0305 Oslo

Besøksadresse

Slemdalsveien 1

0369 Oslo

I nyhetene


Det tar bare ett minutt å fullføre

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.