Vurdere en advokat - vinn en iPad

I perioden 25. juni til 25. august 2020 kan du vinne en iPad Pro 11" med WiFi ved å legge igjen en anmeldelse av din tidligere advokat på Advokatguiden.no.

Advokatguiden.no er en plattform som har som mål å koble dyktige norske advokater med klienter. Besøkende til Advokatguiden.no kan søke etter advokater basert på navn, sted eller juridisk fagområde. Besøkende kan også se vurderinger fra advokatenes tidligere klienter - eller selv vurdere advokater de har vært bistått av.

Advokatguiden har som mål å skape transparens i advokatbransjen. Dette skal vi gjøre ved å synliggjøre både gode og dårlige advokater. For å oppnå dette målet er vi avhengige av å engasjere tidligere klienter til å skrive anmeldelser. Allerede mottar Advokatguiden.no over 200 anmeldelser i måneden - men vi ønsker flere.

Fra 25. juni til 25. august 2020 arrangerer vi derfor en konkurranse, hvor tidligere klienter kan anmelde advokater de har vært representert av - og være med i trekningen av en iPad Pro 11-tommer 2020 128 GB, med WiFi (verdi kr 9.800,-).

I tillegg får to heldige vinnere 2 stykk kinobilletter.

Husk at du må ha vært representert av advokat tidligere for å delta i konkurransen. Alle anmeldelser må bli bekreftet av den individuelle advokaten før publisering.

Konkurranse 2020

Premiefordeling

1. premie: iPad Pro 11-tommer 2020 128 GB, med WiFi (verdi kr 9.800,-).
2-3. premie: 2 stykk kinobilletter.

Slik deltar du

  1. Søk opp en advokat du tidligere har vært representert av.
  2. Legg igjen en anmeldelse av advokaten på Advokatguiden.no.
  3. Når advokaten har bekreftet anmeldelsen er du med i konkurransen.

Du kan legge igjen vurderinger av flere advokater og slik sett øke dine vinnersjanser. Vinneren trekkes 1. september 2020 og kontaktes på den registrerte e-posten.