Accepts new clients Accepts online consultation
#99 of 115 lawyers in Norway

Availability


Accepts new clients Accepts online consultation
Rank (based on page views) 7. out of 35 most popular in Kristiansund

About Kjell Stian Galdal Julnes


Kjell Stian Galdal Julnes is a lawyer in Kristiansund and works for Advokatfirmaet Julnes AS. The company has 1 lawyers registered with the Norwegian Supervisory Council For Legal Practice. The postal address is Postboks 6 Kongens plass, 6501 Kristiansund The visit address is Storgata 21, 6509 Kristiansund. On Advokatguiden Kjell Stian Galdal Julnes has 8 reviews and an average score of 5.0. Last month, this profile had 48 pageviews. Read lawyer Kjell Stian Galdal Julnes's reviews here.

Rankings


Advokatguiden calculates the ranking of all lawyers, based on reviews they receive from former clients and profile views on our platform. The number of reviews, the overall score and the number of profile views are decisive for the ranking. Below, you can see how Kjell Stian Galdal Julnes compares against other lawyers, in the legal categories he works with.

7. out of 35 most popular in Kristiansund 48 profile views last month

Write a review for Kjell Stian Galdal Julnes

How likely are you to recommend Kjell Stian Galdal Julnes to a friend or a colleague?

Your answer to this question will NOT be shared with Kjell Stian Galdal Julnes

Click to rate

Reviews for Kjell Stian Galdal Julnes
Score of the reviews
Excellent
8 reviews
Good
0 reviews
Acceptable
0 reviews
Under average
0 reviews
Not recommended
0 reviews
Period of time
8 reviews matching the selection
Review Erstatning for feil/mangler ved kjøp av bruktbolig
A previous client wrote a review 3rd March 2024
Erstatning for feil/mangler ved kjøp av bruktbolig
5.0

Jeg engasjerte advokat Julnes i forbindelse med krav om erstatning for feil og mangler ved kjøp av bruktbolig, og er meget fornøyd med prosessen og resultatet. Advokat Julnes er godhjertet og har et oppriktig ønske om å hjelpe, og jeg er veldig takknemlig for å ha hatt ved min side i en vanskelig og omfattende juridisk konflikt. Advokat Julnes er intelligent, pålitelig, dedikert og har et særdeles bredt juridisk kunnskapsnivå. Julnes viste et stort engasjement, han satte seg inn i alle sakens sider og fikk raskt en helhetlig forståelse. Julnes gav meg gode råd underveis i prosessen, og jeg opplevde meg alltid godt ivaretatt. Jeg anbefaler advokat Julnes på det varmeste!

Legal skills
5.0
Availability
5.0
Quality of work
5.0
Adherence to schedule
5.0
Communication
5.0
Review Økonomisk tvist (forliksrådet/tingretten)
A previous client wrote a review 19th October 2023
Økonomisk tvist (forliksrådet/tingretten)
5.0

Kjell Stian er virkelig en advokat jeg kan anbefale på det varmeste. Han skiller seg ut i henhold til oppfølging, engasjement, kunnskap, ivaretakelse, grundighet og effektivitet. Videre er han stødig når det gjelder det juridiske, og eksemplifiserer godt for å få deg til å forstå. Kjell Stian tar seg god tid til deg som klient, og sørger derfor for trygghet i det som ellers kan være en vanskelig prosess. Kjell Stian følger opp tett i forkant, under og i ettertid av en rettslig prøving. Han er også veldig god på å hjelpe deg med forberedelsene i forkant, slik at du er i stand til å svare motparts advokat, fordi dere allerede har snakket grundig om hva motparts advokat kan komme til å fokusere på. Kjell Stian har gjort en umåtelig god jobb for meg. Skulle jeg valgt igjen, så hadde jeg valgt Kjell Stian. Anbefales på det absolutt varmeste!

Legal skills
5.0
Availability
5.0
Quality of work
5.0
Adherence to schedule
5.0
Communication
5.0
Review Juridisk bistand i en Barnefordelingssak
A previous client wrote a review 7th September 2023
Juridisk bistand i en Barnefordelingssak
5.0

Kjell Stian er en veldig flink advokat som er kjempe lett å prate med å jeg hadde et godt samarbeid med han. Saken min gikk over år og jeg kjente trygghet ved å ha Kjell Stian som advokat. Min oppfatning er at jeg ble godt ivaretatt under hele prosessen, og jeg opplever Kjell Stian Julnes som snartenkt, serviceinnstilt, holder alle avtaler, han er mer engasjert i sakene sine enn noen annen advokat jeg har vært borti tidligere, han tar vare på klientene sine og følger de opp både før, under og etter en rettslig prøving. Han gir også veldig gode råd. Trenger du en advokat så vil jeg anbefale Kjell Stian Julnes på det sterkeste!

Legal skills
5.0
Availability
5.0
Quality of work
5.0
Adherence to schedule
5.0
Communication
5.0
Review Jordskifterett/Tingrett/Rettsmekling/Testament
A previous client wrote a review 2nd April 2023
Jordskifterett/Tingrett/Rettsmekling/Testament
5.0

Vi måtte bytte advokat underveis i saken. Advokat Stian Julnes ble anbefalt. Han er stø i jusen, flink til å forklare/rettlede slik at den en er advokat til er klar for alle eventualiteter. Er alltid på "ballen". Holder avtaler og tenker på alle konsekvenser som han diskuterer med sin klient. Slik at klienten er best mulig rustet. Er storfornøyd med samarbeidet. Har gjort en kjempe jobb for oss. Så hvis du trenger en advokat anbefaler vi Advokat Stian Julnes på det sterkeste.

Legal skills
5.0
Availability
5.0
Quality of work
5.0
Adherence to schedule
5.0
Communication
5.0
Review Arve tvist
A previous client wrote a review 30th January 2022
Arve tvist
5.0

Mine søsken og jeg engasjerte Kjell Stian Julnes etter anbefaling av tidligere klient. Vi ble anbefalt av tingretten å anskaffe oss advokat i skiftesak etter vår far. Kjell Stian fant fort ut at det var mye som ikke stemte i følge lovverket. Vi hadde ett godt samarbeid for å løse saken på best mulig måte. Han viste tålmodighet og pågangsmot da motparten ikke var imøtekommende og han måtte forholde seg til flere advokater. Det ble etter hvert en veldig komplisert sak, som endte med forlik dagen før saken skulle opp i tingretten. Kjell Stian var veldig engasjert i saken og viste god kompetanse. Vi følte oss veldig ivaretatt. Anbefales på det varmeste :-)

Legal skills
5.0
Availability
5.0
Quality of work
5.0
Adherence to schedule
5.0
Communication
5.0
Review Kontraktsrett/kjøpsrett/erstatning
A previous client wrote a review 6th October 2021
Kontraktsrett/kjøpsrett/erstatning
5.0

Vårt entreprenørfirma engasjerte Advokat Kjell Stian Julnes for bistand i sak som omhandlet heving/erstatning/prisavslag som følge av kjøpsrettslige mangler og kontraktsbrudd fra selgers side. Saken gikk over år og var innom forliksråd, rettsmekling, tingrett og senere lagmannsrett. Saken var omfattende og gikk over dager i domstolsapparatet. Tvisten reiste en rekke faktiske og juridiske spørsmål som advokat Julnes håndterte på en god måte. Vår oppfatning var at vi ble godt ivaretatt av en profesjonell Advokat Julnes. Vårt firma følte oss veldig godt i varetatt under hele saken, og opplever Kjell Stian Julnes som juridisk faglig sterk, snartenkt og serviceinnstilt og vil derfor gi han våre beste anbefalinger.

Legal skills
5.0
Availability
5.0
Quality of work
5.0
Adherence to schedule
5.0
Communication
5.0
Review Sivil sak om eiendomsforhold og erstatning
A previous client wrote a review 31st March 2021
Sivil sak om eiendomsforhold og erstatning
5.0

Vår familie engasjerte Kjell Stian Galdal Julnes i en sak om eiendomstvist for boligeiendom, erstatning for påført skade, motsøksmål m.m. Vi opplevde en svært imøtekommende advokat som straks satte seg godt inn i en forholdsvis komplisert sak. Saken ble forsøkt løst via forlik før tingrettssak. Under hele saken som etter hvert pågikk over flere år utviste Kjell Stian Galdal Julnes svært god oppfølging og hadde helt klart bedre juridisk oversikt enn motpartens advokat på vesentlige punkter. Vi opplevde han som veldig godt forberedt til tingrettsbehandlingen som gikk over flere dager. Vi følte oss i det hele tatt veldig godt i varetatt under hele saken, og opplever Kjell Stian Gandal Julnes som sterk juridisk faglig og gir han de aller beste anbefalinger.

Legal skills
5.0
Availability
5.0
Quality of work
5.0
Adherence to schedule
5.0
Communication
5.0
Review Juridisk bistand i en entreprisesak.
A previous client wrote a review 21st January 2021
Juridisk bistand i en entreprisesak.
5.0

Vårt firma tok kontakt med Kjell Stian Galdal Julnes i en økonomisk sak mellom vårt firma og en tidligere kunde. Fra første stund, ble vi mottatt med god hjelp. Hjalp oss med alle juridiske sider i saken, først gjennom konfliktrådet og til slutt tingretten. Kjell Stian viste stor engasjement under hele prosessen. Hadde god innsikt innenfor det juridiske lovverket Ga oss gode råd og tilbakemeldinger når dette måtte til. Kjell Stian viste sin styrke juridisk, var en advokat som satte seg godt inn i vår sak. Var meget godt forberedt både i forliksrådet og tingretten. Hans spørsmål til vårt firma og motparten bar preg av dette. Han viste stor interesse for vår sak, og var veldig flink til å huske de svarene som kom frem. Dette kom særlig godt frem under tingrettsbehandlingen. Vi er meget godt fornøyd med advokat Kjell Stian Galdal Julnes sin juridiske bistand i vår sak, og anbefaler ham på det meste

Legal skills
5.0
Availability
5.0
Quality of work
5.0
Adherence to schedule
5.0
Communication
5.0

Review summary


Excellent
5.0
8 reviews
Legal skills
5
Availability
5
Quality of work
5
Adherence to schedule
5
Communication
5
Licensed since 2019

Location


Postal address

Postboks 6 Kongens plass

6501 Kristiansund

Visiting address

Storgata 21

6509 Kristiansund

Request the help of a lawyerI

t only takes one minute to complete