Accepts new clients Accepts online consultation

Availability


Accepts new clients Accepts online consultation
Rank (based on page views) 2. out of 3 most popular in Hemsedal

About Ole Gramstad Jensen


Ole Gramstad Jensen is a lawyer in Hemsedal and works for Gramstad Jensen Advokatfirma AS. The company has 1 lawyers registered with the Norwegian Supervisory Council For Legal Practice. The postal address is Hemsedalsvegen 3485 A, 3560 Hemsedal The visit address is Evolve BI,Sandakerveien 116, 0473 OSLO. On Advokatguiden Ole Gramstad Jensen has 2 reviews and an average score of 1.5. Last month, this profile had 28 pageviews. Read lawyer Ole Gramstad Jensen's reviews here.

Areas of expertise


HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

Arveoppgjør, testament, bobehandling, skifteret

Utviklingskontrakter, leveransekontrakter, avtaleinngåelse, kontraktsforhandlinger, kjøpsavtaler, avtaletvister, kontraktstvister

Eiendomsutbygging, eiendomsprosjekter

Rankings


Advokatguiden calculates the ranking of all lawyers, based on reviews they receive from former clients and profile views on our platform. The number of reviews, the overall score and the number of profile views are decisive for the ranking. Below, you can see how Ole Gramstad Jensen compares against other lawyers, in the legal categories he works with.

2. out of 3 most popular in Hemsedal 28 profile views last month

Write a review for Ole Gramstad Jensen

How likely are you to recommend Ole Gramstad Jensen to a friend or a colleague?

Your answer to this question will NOT be shared with Ole Gramstad Jensen

Click to rate

Reviews for Ole Gramstad Jensen
Score of the reviews
Excellent
0 reviews
Good
0 reviews
Acceptable
0 reviews
Under average
1 review
Not recommended
1 review
Period of time
2 reviews matching the selection
Review Styr unna
A previous client wrote a review 27. april 2021
Styr unna
1.0

Uansett hva advokat Ole Gramstad Jensen måtte skrive i kommentarfelt: Styr unna denne advokaten. I et enkelt fastprisoppdrag kom vårt foretak i konflikt med advokat Ole Gramstad Jensen om en tilleggsfaktura han mente seg berettiget til. Tilleggsfakturaen var ikke relevant i forhold til oppdraget han skulle utføre. Saken endte i en rettslig konflikt og advokat Ole Gramstad Jensen fikk ikke medhold i første rettsinstans. Denne «fillesaken» går nå videre i rettssystemet og et opprinnelig fastprisoppdrag på kr. 5000,- har nå utviklet seg til en kostnad som nå har passert kr. 200.000 og saken er ennå ikke over.

Legal skills
1.0
Availability
1.0
Quality of work
1.0
Adherence to schedule
1.0
Communication
1.0
Lawyer Ole Gramstad Jensen

Ole Gramstad Jensen replied to this review 27. april 2021

I etterkant av at denne anmeldelsen ble skrevet har klienten betalt alt han skyldte. Det er ingen tvil om at regningen var korrekt og rettmessig. Klienten mente min bistand var å betrakte som "innsalg", noe som ikke er vanlig praksis i advokatbransjen. Den skriftlige oppdragsbekreftelsen var imidlertid oversendt og denne omfattet mer enn dette fastprisoppdraget. Klienten var her næringsdrivende og la nok for stor vekt på hvordan ting fungerer i egen bransje, fremfor å forholde seg til hvordan advokatbransjen fungerer.

Review Dårlig advokat på ærekrenkelser
A previous client wrote a review 24. september 2020
Dårlig advokat på ærekrenkelser
2.0

Veldig dyr, satte seg ikke inn i saken. Fikk inntrykk av at han bare ville ha mest mulig penger! Motparten spredte blant annet rykter i borettslaget om at jeg var et nettroll, og drev med renkespill for å fjerne en brysom beboer som stilte spørsmål! Gramstad Jensen visste ikke hva et nettroll var, og til og med i retten pratet han om "mobbetroll"! Jeg tapte saken! Jeg anbefaler ikke Gramstad Jensen til noen!

Legal skills
2.0
Availability
5.0
Quality of work
1.0
Adherence to schedule
1.0
Communication
2.0
Lawyer Ole Gramstad Jensen

Ole Gramstad Jensen replied to this review 24. september 2020

Ettersom klienten ved publisering har fritatt meg fra taushetplikten tillater jeg meg en kort kommentar for å imøtegå disse påstandene. Essensen i saken var at vedkommende var beskyldt for å bedrive mobbing (ikke på nett, men primært i form av rundskriv distribuert i postkasser.) Motparten mente han var en kverulant. Dessverre lyktes vi ikke å overbevise tingretten om det motsatte. Klientens egen opptreden i retten endte opp med å langt på vei bekrefte motpartens versjon. Når det gjelder mitt honorar så var dette lavere enn motpartens advokat. Det normale er at saksøkers advokatutgifter er høyere enn saksøktes. Det var ikke tilfelle her. Så det er ikke dekning for påstanden om «mest mulig penger».

Review summary


Not recommended
1.5
2 reviews
Legal skills
1.5
Availability
3
Quality of work
1
Adherence to schedule
1
Communication
1.5

Location


Postal address

Hemsedalsvegen 3485 A

3560 Hemsedal

Visiting address

Evolve BI,Sandakerveien 116

0473 OSLO

Request the help of a lawyerI

t only takes one minute to complete