Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 282. av 5184 mest populær i Oslo

Om Lina Gjermundsdatter Stormoen


Lina Gjermundsdatter Stormoen er en advokat i Oslo og jobber for Advokatfirmaet Bredesen AS. Selskapet har 3 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Postboks 400, 1373 Asker Besøksadressen er Etter avtale, 0181 OSLO. På Advokatguiden har Lina Gjermundsdatter Stormoen 4 anmeldelser og 5.0 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 41 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Lina Gjermundsdatter Stormoen her.

Kompetanseområder


samlivsbrudd, barnefordeling, foreldretvist, ektepakter, samboeravtaler, fremtidsfullmakt, felleseie, vergemål, støtteordninger, skole, utdanning

Mord, voldtekt, mishandling, seksuallovbrudd, vold, heleri, korrupsjon, hvitvasking, trusler, tyveri, ran, skattesvik, voldsoffererstatning, skadeverk, terror, forsvarer, bistandsadvokat, politiavhør, narkotika, fyllekjøring, bedrageri, familievold, incest, omsorgssvikt, mishandling

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Lina Gjermundsdatter Stormoen rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

282. av 5184 mest populær i Oslo 41 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Lina Gjermundsdatter Stormoen

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Lina Gjermundsdatter Stormoen til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Lina Gjermundsdatter Stormoen

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Lina Gjermundsdatter Stormoen
Score
Utmerket
4 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
0 anmeldelser
Periode
4 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Fantastisk advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 16. august 2023
Fantastisk advokat
5.0

Er veldig fornøyd med Lina som advokat! En blid og hyggelig dame, som virkelig lytter og ser deg. Hun forklarer og utdyper slik at alle forstår. Når saken hun bistår i er tung og vanskelig, viser hun respekt og tar seg god tid. Anbefaler henne virkelig!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Medmenneske, kunnskapsrik og trygg.
En tidligere klient skrev en anmeldelse 21. juli 2023
Medmenneske, kunnskapsrik og trygg.
5.0

Lina har vært en fantastisk bistandsadvokat for meg. Hun har vist sin faglige tyngde gjennom to runder med rettssaker, samtidig har hun ivaretatt meg som klient på en fantastisk måte. Hennes vennlige vesen og trygghet har vært viktig i denne vanskelige prosessen som fornærmet. I mitt første møte med rettsvesenet har Lina vært veldig flink til å forklare og fortelle hvordan prosessen foregår. Hun har vært tilgjengelig for meg hele tiden og jeg har alltid følt meg svært ivaretatt. Når det gjelder rettssakene i seg selv gjorde Lina en omstendig jobb og hun vant frem på alle sine punkter. Jeg er svært imponert over måten hun har håndtert saken på. Ikke minst er jeg imponert over den store mengden kunnskap hun innehar, hun har vist at hun virkelig brenner for faget. Jeg vil på det sterkeste anbefale Lina til alle som måtte trenge en advokat. En fantastisk dame både når det gjelder på det medmenneskelige plan, men også rent faglig. Takk for jobben du har gjort for meg.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Advokaten Lina er kjempeflink
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Strafferett 5. mai 2023
Advokaten Lina er kjempeflink
5.0

Jeg vil anbefale Lina på det varmeste! Hun er dyktig, detaljert og nøye. Hun er også svært motiverende.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse 10/10🏆
En tidligere klient skrev en anmeldelse 30. mars 2022
10/10🏆
5.0

Hun forklarer saken nøye og er du usikker på noe så gjør hun sitt ytterste så man forstår. Skjedde det noe viktig som jeg måtte fortelle hun ang saken, så var hun alltid tilgjengelig og hadde hun ikke mulighet til å svare, så sa hun ifra, da viste jeg at hun hadde fått mail fra meg og ville svare med engang hun var ledig. Det var veldig betryggende for meg som var veldig usikker og redd. Hun er ikke bare en svært dyktig advokat, men også en stor støttespiller gjennom prosessen. Hun viste mye forståelse og anerkjente meg og jeg følte meg alltid sett og ivaretatt. Et genuin godt menneske som har stor empati. Hun er profesjonell og gir konstruktive tilbakemeldinger når det trengtes. Hvis hun lovet meg å gi en lyd om det var skjedd noe nytt, så kunne hun ringe eller sende melding sent på kvelden, hun er 100% til å stole på. Var jeg usikker på noe, så brukte hun alltid god tid på å forklare, og hun avsluttet aldri samtalen før hun viste jeg var trygg. Hun er kjempe dyktig på jussen og jeg var aldri i tvil på henne. Trenger du hjelp, så er hun definitivt den man velger!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Utmerket
5.0
4 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
5
Tilgjengelighet
5
Kvalitet på arbeidet
5
Gjennomføring
5
Kommunikasjon
5
Bevilling siden 2018
Finn Lina Gjermundsdatter Stormoen i Profile page

Adresse


Postadresse

Postboks 400

1373 Asker

Besøksadresse

Etter avtale

0181 OSLO

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.

Det tar bare ett minutt å fullføre