Utforske Advokatguiden

Finn advokat etter navn

Filtrer søket etter juridisk ekspertise og finn den rette advokaten for dine behov.

Finn advokat etter <b>navn</b>

Finn advokat etter juridisk ekspertise

Filtrer søket etter juridisk ekspertise og finn den rette advokaten for dine behov.

Finn advokat etter <b>juridisk ekspertise</b>

Finn advokat etter sted

Søk etter advokater etter sted og finn en advokat nær deg.

Finn advokat etter <b>sted</b>

Finn et advokatfirma

Utforsk advokatfirmaer i Norge og finn advokater som jobber der.

Finn et <b>advokatfirma</b>

Finn en advokat nær deg

Advokatguiden ble laget for å gjøre det enklere for vanlige folk å komme i kontakt med en god advokat. Trenger du advokathjelp i forbindelse med en sak, eller er du kanskje usikker på om du trenger en advokat i det hele tatt? Da er Advokatguiden skapt for deg.

Hos Advokatguiden kan du rangere advokater på geografisk plassering, juridisk ekspertise og prisklasse, i tillegg til vurderinger fra andre brukere. 

Les omtaler fra tidligere klienter og be om tilbud fra flere advokater samtidig. Ønsker du at en advokat skal gå gjennom saken din før du signerer en avtale, finner du også det hos oss. Flere av våre advokater tilbyr gratis juridisk rådgivning og gjennomgang av saken før formelt kundeforhold er inngått. 

Det er mange fordeler med å velge Advokatguiden:

  • Gratis for klienter
  • Mulighet for gratis advokathjelp
  • Enkelt å sammenligne og finne riktig advokat
  • Motta uforpliktende tilbud
Finn advokat
Finn en advokat nær deg

Velg juridisk ekspertise

Hos Advokatguiden finner du alle advokater, advokatfullmektiger og advokatfirmaer som er registrert i Norge. Vi har dekket alle juridiske fagområder, fra arbeidsrett og familierett til internasjonal rett og utlendingsrett.

Hos oss finner du også advokater som tilbyr gratis advokathjelp.

Bruk søkefunksjonen for å finne en advokat som er relevant for din sak og aktuell for deg. Er du usikker på hva slags rettshjelp du har behov for, kan du søke etter noe annet – for eksempel “nabokrangel”, “skilsmisse” eller “kontraktsbrudd”. Du kan også søke etter noe så enkelt som “advokat Oslo”, og filtrere søkeresultatet etter behovene dine.

 

Jeg ønsker gratis juridisk rådgivning

Det kan være kostbart å engasjere en advokat, og mange ønsker seg gratis juridisk rådgivning før de inngår et formelt klientforhold. Hos Advokatguiden finner du advokater over hele landet som tilbyr akkurat dette. Dette er spesielt praktisk når du ikke er helt sikker på om du trenger en advokat – eller hva en advokat kan gjøre for deg.

Når du får gratis juridisk rådgivning, presenterer du saken din for en advokat med så mange detaljer som mulig. Da kan advokaten gjøre en god vurdering av akkurat hva du trenger. Du trenger ikke å bekymre deg for å bli lurt inn i et langvarig og kostbart klientforhold – ranger advokatene etter hvor gode anmeldelser de har fått, og les vurderinger fra deres tidligere klienter.

Dermed er det enkelt å finne en advokat i nærheten av deg som er både pålitelig og dyktig, og som tilbyr gratis advokathjelp.

Finn advokat med Advokatguiden

Advokatguiden er en nettportal som ble lansert tidlig i 2020, og som har vokst i rekordfart. Årsaken til dette er at tjenesten vår dekker et stort behov som har eksistert lenge, men som ingen riktig har funnet en løsning på – før nå. 

Problemet

Måten man finner og engasjerer en advokat på har ikke forandret seg på 100 år. For vanlige mennesker er det vanskelig å vite hvordan de skal orientere seg i advokatbransjen, som har vært preget av lite transparens og et par store og velkjente advokatfirmaer som dominerer bransjen. 

Det har ikke fantes måter å kvalitetssikre en advokat på, eller objektive målestokker for hver enkelt advokats dyktighet. Dermed er det ingen måte for forbrukeren å vite om de har funnet en god advokat til en konkurransedyktig pris.

Finn advokat med Advokatguiden

Løsningen

Måten vi handler varer og tjenester på har endret seg med digitaliseringen, og dette må også advokatbransjen ta til seg. Advokater som aktivt engasjerer seg i slike utfordringer vil få et stort konkurransefortrinn.

Hos Advokatguiden er alle advokater i Norge representert, og advokater har mulighet til å gjøre krav på sin profil. Ved å gjøre dette får de større synlighet som tilbydere. Dette er en stor fordel for selvstendige advokater som ikke er tilknyttet et større advokatfirma, og som sliter med å komme i kontakt med nye klienter. 

Resultatet

Advokatguiden har en komplett og oppdatert database over alle advokater i landet, og tilbyr avanserte filtre og sorteringsfunksjoner som lar klienter søke etter pris, område, juridisk praksis, vurderinger og stjernerangeringer. 

Dette lar klienter sammenligne advokater på samme måte som man finner andre brukerbaserte tjenester; for eksempel hoteller, ferieturer, transport eller andre tjenester. Advokatguiden blir således en slags TripAdvisor for juridiske tjenester. 

 

God advokathjelp i nærheten av deg

Velg Advokatguiden når du har behov for advokathjelp, så får du det både rimeligere og enklere som klient. Du kan enten kontakte en advokat eller et advokatfirma direkte, eller sende inn en generell henvendelse. Ved å gjøre sistnevnte mottar du uforpliktende tilbud fra gjennomsnittlig tre ulike advokater, som passer til dine kriterier. 

Få en advokat på saken

Advokatguiden er laget for vanlige folk som trenger en advokat. Vi pakker ikke noe inn i komplisert fagspråk og gjemmer oss ikke bak fryktinngytende fasader. 

Hos oss er det enkelt å få god advokathjelp – når du trenger det og hvor du trenger det. Finn en god advokat i dag, og be om gratis juridisk rådgivning hvis du ikke er sikker på hva du trenger. 

Finn advokat
Løsningen

Få et gratis, uforpliktende tilbud fra forskjellige advokater

Finn en god advokat nær deg. På Advokatguiden.no er det enkelt å få hjelp når og hvor du trenger det.

  1. Fyll ut skjemaet
  2. Vi videresender det til advokater
  3. Motta tilbud
Få et gratis, uforpliktende tilbud fra forskjellige advokater

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.

Det tar bare ett minutt å fullføre

100% gratis Uforpliktende tilbud Sammenlign advokater

Denne informasjonen gis kun til advokatene på Advokatguiden. Vi deler ikke din informasjon til eksterne tjenester.