Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
#10 av 115 advokat i Norge

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 12. av 5240 mest populær i Oslo

Om Hedda Molteberg Nilsen


Hedda Molteberg Nilsen er en advokat i Oslo og jobber for Advokatfirmaet Molteberg Nilsen AS. Selskapet har 14 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Postboks 5494 Majorstuen, 0305 Oslo Besøksadressen er Slemdalsveien 1, 0369 Oslo. På Advokatguiden har Hedda Molteberg Nilsen 61 anmeldelser og 5.0 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 589 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Hedda Molteberg Nilsen her.

Kompetanseområder


HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

Utviklingskontrakter, leveransekontrakter, avtaleinngåelse, kontraktsforhandlinger, kjøpsavtaler, avtaletvister, kontraktstvister

samlivsbrudd, barnefordeling, foreldretvist, ektepakter, samboeravtaler, fremtidsfullmakt, felleseie, vergemål, støtteordninger, skole, utdanning

Byggefeil, eiendomsmangler, reklamasjon, feilvare, bruktbil, håndverkerfeil, kjøpserstatning, forbrukerrett, bilreklamasjon, reklamasjonssaker, båt

Samlivsbrudd, skilsmisseoppgjør, skilsmissetvister, barnefordeling

Byggetvister, rettstvister, familietvister, økonomiske tvister, kontraktstvister, erstatningstvister, avtaletvister, kontraktstvister, nabotvister, eiendomstvister, rettstvister

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Hedda Molteberg Nilsen rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

12. av 5240 mest populær i Oslo 589 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Hedda Molteberg Nilsen

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Hedda Molteberg Nilsen til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Hedda Molteberg Nilsen

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Hedda Molteberg Nilsen
Score
Utmerket
61 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
0 anmeldelser
Periode
61 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Forhandlingsmøte/ Avskjed
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Arbeidsrett 9. juni 2024
Forhandlingsmøte/ Avskjed
5.0

Jeg trengte bistand for å kunne gjennomføre forhandlingsmøte etter å ha mottatt oppsigelse fra arbeidsgiver. Jeg følte meg trygg og ivaretatt i en sårbar og stressende situasjon. Jeg hadde ikke klart meg uten henne i dette møtet. Jeg har opplevd Hedda både som en dyktig advokat og et empatisk menneske. Vi hadde god kommunikasjon og jeg følte meg forstått. Hun sto opp for meg overfor arbeidsgiver og fikk forhandlet frem en avtale en avtale som vil gjøre det lettere for meg å gå videre i arbeidslivet. Jeg et takknemlig for den gode hjelpen jeg har fått, og jeg kan på det varmeste anbefale Hedda til andre!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Utmerket advokat med empati og ekspertise!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 29. april 2024
Utmerket advokat med empati og ekspertise!
5.0

Jeg vil gjerne dele min fantastiske erfaring med Hedda, som hjalp meg gjennom en utfordrende periode med drøftelsesmøte og forhandling av sluttavtale. Hedda er ikke bare en ekspert innen sitt fagfelt, men hun viser også en bemerkelsesverdig empati og omtanke for menneskene bak sakene hun håndterer. Fra det øyeblikket jeg kontaktet Advokatfirmaet Molteberg Nilsen og ble satt i kontakt med Hedda, følte jeg meg trygg og ivaretatt. Hun lyttet nøye til mine bekymringer og behov, og hun forsto raskt situasjonen min. Gjennom hele prosessen var Hedda tydelig, ryddig, ærlig og profesjonell. Det som virkelig skiller Hedda fra andre advokater, er hennes evne til å se mennesket bak saken. Hun tok seg tid til å forstå mine personlige og profesjonelle behov og arbeidet målrettet for å sikre at sluttavtalen var rettferdig og tilfredsstillende for meg. Hun var alltid tilgjengelig for å svare på mine spørsmål og gi meg den veiledningen jeg trengte. Samtidig utviste hun omtanke for meg og den situasjonen jeg stod i. Takket være Hedda har jeg nå fått en sluttavtale som gir meg trygghet og muligheten til å gå videre. Jeg er dypt takknemlig for hennes ekspertise, engasjement og omtanke gjennom hele prosessen. Jeg vil sterkt anbefale Hedda til alle som trenger juridisk hjelp. Hun er ikke bare en ekspert i sitt fag, men også en ekte støttespiller og omsorgsperson for klientene sine.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Hjelp i drøftelsesmøte
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Arbeidsrett 24. april 2024
Hjelp i drøftelsesmøte
5.0

Jeg fikk veldig god og ryddig hjelp av Hedda i forbindelse med drøftelsesmøte og forhandling rundt sluttavtale. Hun var svært profesjonell, empatisk og veldig lett å kommunisere med. Anbefaler Hedda på det sterkeste.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Bistand ifb. forhandlinger om sluttpakke
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Arbeidsrett 17. april 2024
Bistand ifb. forhandlinger om sluttpakke
5.0

Jeg trengte bistand ifb. forhandlinger om sluttpakke, og tok kontakt med Advokatfirmaet Molteberg Nilsen etter å ha lest gode anbefalinger på Advokatguiden. Jeg ble rask kontaktet av Hedda, og følte meg trygg og ivaretatt i en sårbar og stressende situasjon. Jeg hadde ikke klart meg uten henne i denne prosessen. Hedda er både en dyktig advokat og et empatisk menneske. Vi hadde god kommunikasjon og jeg følte meg forstått. Veldig takknemlig for den gode hjelpen jeg har fått, og jeg kan på det varmeste anbefale Hedda om du trenger advokatbistand.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Omorganisering
En tidligere klient skrev en anmeldelse 6. februar 2024
Omorganisering
5.0

Jeg ringte Hedda etter å ha fått beskjed om at stillingen min skulle bort i forbindelse med omorganisering. Hun svarte med en gang og fulgte opp tett under prosessen på en god og ryddig måte. Det endte med en løsning jeg var godt fornøyd med, og er så takknemlig for at jeg hadde Hedda som ryggstøtte. Hun er profesjonell, dyktig, effektiv og empatisk. Jeg kan trygt anbefale henne, og kommer helt klart til å benytte henne igjen om jeg noen gang skulle ha behov for advokatbistand.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Takk for hjelp i nedbemanningsprosess!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 1. februar 2024
Takk for hjelp i nedbemanningsprosess!
5.0

Jeg var innkalt til drøftelsesmøte, og tok kontakt med Hedda Molteberg Nilsen. Fikk rask og god hjelp. og opplevde god kommunikasjon, forståelse og empati. En virkelig god støtte i prosessen, som vi klarte å lande i en sluttavtale. Jeg anbefaler Hedda, og vil ta kontakt med henne igjen om jeg får behov ved en senere anledning!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Drøftelsesmøte
En tidligere klient skrev en anmeldelse 25. desember 2023
Drøftelsesmøte
5.0

Jeg fikk hjelp av Hedda under drøftelsesmøte i forbindelse med nedbemanning på arbeidsplassen min. Hedda var tilgjengelig, effektiv og empatisk under hele prosessen, og resultatet ble en god sluttpakke for meg. Jeg vil anbefale Hedda på det sterkeste. Hun er en kunnskapsrik, tillitsvekkende og dyktig advokat. Virkelig en å «ha med seg i krigen».

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Bistand ifm nedbemanning
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Arbeidsrett 19. desember 2023
Bistand ifm nedbemanning
5.0

Jeg engasjerte Advokatfirmaet Molteberg Nilsen AS for å søke rådgivning og bistand i forbindelse med nedbemanning/drøftelsesmøte/sluttpakke på min arbeidsplass. Hos Advokatfirmaet Molteberg Nilsen AS ble jeg møtt med umiddelbar respons og deretter hjulpet svært godt gjennom prosessen. Hos Hedda og hennes team fikk jeg ikke "bare" juridisk hjelp og råd, men ble gitt en trygghet i en periode fylt med stor usikkerhet. Hedda og co sørget for den unike følelsen av å få god og profesjonell hjelp når man trenger det som mest. Kontaktinformasjonen til Advokatfirmaet Molteberg Nilsen AS er trygt lagret, slik at jeg slipper å lete etter en god advokat neste gang jeg behøver slik tjeneste. En hjertelig takk for hjelpen til Hedda og hennes medarbeidere!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse God og profesjonell bistand
En tidligere klient skrev en anmeldelse 14. desember 2023
God og profesjonell bistand
5.0

Advokaten bistod meg på en profesjonell og solid måte. Viste gode kommunikative egenskaper med både meg og motpart. Trygg bistand å ha med seg i en slik prosess.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Beste advokaten
En tidligere klient skrev en anmeldelse 23. november 2023
Beste advokaten
5.0

Etter å ha mottatt en ulovlig oppsigelse fra arbeidsgiver tok jeg kontakt med Hedda Molteberg Nilsen. Så evig takknemlig for den fantastiske hjelpen jeg har fått. Hedda lever virkelig opp til alle lovord som tidligere omtalt her på Advokatguiden sine sider. Hedda er faglig dyktig, har en fin direkte væremåte, ikke minst empatisk. Jeg vil aldri glemme måten arbeidsgiver har behandlet meg på, men med Heddas hjelp ble dette litt enklere å håndtere. Følelsen av at rettferdigheten seirer, får du når man bruker Hedda som advokat. Tusen hjertelig takk igjen, Hedda!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Utmerket
5.0
61 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
5
Tilgjengelighet
5
Kvalitet på arbeidet
5
Gjennomføring
5
Kommunikasjon
5
Pris Gjennomsnitt
Bevilling siden 2013
Finn Hedda Molteberg Nilsen i Profile page

Adresse


Postadresse

Postboks 5494 Majorstuen

0305 Oslo

Besøksadresse

Slemdalsveien 1

0369 Oslo

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.

Det tar bare ett minutt å fullføre