5.0 5 anmeldelser
Rangering 27 i Oslo
Lisensiert siden 2013

Om Hedda Molteberg Nilsen

Hedda Molteberg Nilsen er en advokat i Oslo og jobber for Advokatfirmaet Molteberg Nilsen AS. Selskapet har 6 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Postboks 76, 0319 Oslo. Besøksadressen er Slemdalsveien 1, 0369 Oslo. På Advokatguiden.no har Hedda Molteberg Nilsen 5 anmeldelser og 5.0 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 113 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Hedda Molteberg Nilsen her.

Kompetanseområder

Skilsmisse
Familie og individ Skilsmisse

Samlivsbrudd, skilsmisseoppgjør, skilsmissetvister, barnefordeling

Arbeidsrett
Familie og individ Arbeidsrett

HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

Kjøpsrett
Familie og individ Kjøpsrett

Byggefeil, eiendomsmangler, reklamasjon, feilvare, bruktbil, håndverkerfeil, kjøpserstatning, forbrukerrett, bilreklamasjon, reklamasjonssaker

Avtale- og kontraktsrett
Økonomi og finans Avtale- og kontraktsrett

Utviklingskontrakter, leveransekontrakter, avtaleinngåelse, kontraktsforhandlinger, testament, ektepakter, samboeravtaler, kjøpsavtaler, avtaletvister, kontrakstvister

Tvisteløsing

Byggetvister, rettstvister, familietvister, økonomiske tvister, kontraktstvister, erstatningstvister, avtaletvister, kontraktstvister, nabotvister, eiendomstvister, rettstvister

Rangering

Advokatguiden beregner rangeringen av alle advokater, basert på anmeldelser de mottar fra tidligere klienter på vår plattform. Avgjørende rangeringsfaktorer er antall anmeldelser og den samlede poengsummen av disse. Nedenfor kan du se hvordan Hedda Molteberg Nilsen rangerer sammenlignet med andre advokater, i de juridiske kategoriene advokaten jobber med.

27. av 5390 mest populær i Oslo 113 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Hedda Molteberg Nilsen

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Hedda Molteberg Nilsen til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Hedda Molteberg Nilsen

Klikk for å vurdere

Anmeldelse husleie tvist

En tidligere klient skrev en anmeldelse 4. september 2020

5.0
husleie tvist

er en skikkelig bra advokat som man kan stole på, hun er fantastik flik til å ha kommunikasjon med, hun gjør jobben som hun kan best har vunnet saken min som jeg hadde henne som advokat skikkelig fornøyd er jeg med hun.

Anmeldelse Profesjonell og dyktig

En tidligere klient skrev en anmeldelse 26. august 2020

5.0
Profesjonell og dyktig

Rask, effektiv og lett å kommunisere med. Fornuftig pris. En dame med bein i nesa. Utrolig godt og trygt å få hjelp av en fantastisk dame med kraft og pondus til å nå fram med sine saker!

Anmeldelse Dyktig advokat

En tidligere klient skrev en anmeldelse 20. august 2020

5.0
Dyktig advokat

Hedda Molteberg Nilsen er en person med stor faglig tyngde, imøtekommende mot sine klienter og gir en stor trygghet i en ellers vanskelig situasjon. Hun er grundig i sitt forarbeid, løsningsorientert, gir tydelig og gode råd. Med hennes veiledning fikk vi løst saken på best tenkelige måte. Kan varmt anbefales.

Anmeldelse Trygg og dyktig advokat

En tidligere klient skrev en anmeldelse 13. august 2020

5.0
Trygg og dyktig advokat

Hedda Molteberg Nilsen er seriøs og trygg i sin jobb som advokat. Hun gjør godt forarbeid, er engasjert og vennlig. Hun var stort sett alltid tilgjengelig og svarte på alle spørsmål og fremstår som meget dyktig i sitt fag. Med hennes støtte følte jeg meg ivaretatt og sett. Vil absolutt benytte meg av hennes kompetanse igjen, skulle det bli behov for det.

Anmeldelse Dyktig og grundig forarbeid, stødig og engasjert i saken

En tidligere klient skrev en anmeldelse 29. mai 2020

5.0
Dyktig og grundig forarbeid, stødig og engasjert i saken

Vi har benyttet advokat Hedda Molteberg Nilsen i flere saker. Hun er grundig i forarbeidet og engasjert i saken. Hennes juridiske kompetanse er god og hun er flink til å veilede til å ta gode avgjørelser underveis i prosessen. Siste sak hun bistod oss med gikk igjennom både forliksrådet og tingretten, hvor vi vant frem i begge instanser. Hun var meget dyktig i sin prosedyre og hadde god kontroll. Hennes stødige fremtoning ga oss en trygghet i en uvant situasjon. Vi kan trygt anbefale advokat Hedda Molteberg Nilsen.

Postadresse

Postboks 76

0319 Oslo

Besøksadresse

Slemdalsveien 1

0369 Oslo

Se sammendrag

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
4.8
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Gjennomsnitt
5.0 5 anmeldelser

Hvilken type juridisk hjelp trenger du?

Innhent gratis tilbud om advokatbistand