Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 15. av 5391 mest populær i Oslo

Om Kjersti Patricia Amundsen


Jeg har tyve års erfaring som advokat,og er effektiv, grundig, samvittighetsfull og engasjert. Som person er jeg uredd, åpen, ærlig og direkte. Jeg tenker utenfor boksen, skjønner fort hvor "skoen trykker" både rettslig og menneskelig, og har evne til å forestille meg både mulige konflikter, og gode løsninger. Gjennom alle de årene jeg har arbeidet som advokat er det få rettssaker jeg har prosedert, som ikke er vunnet. Jeg har god juridisk dømmekraft, og gambler ikke på klientens vegne.

Se mer

Kompetanseområder


HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

Arveoppgjør, testament, bobehandling, skifterett, ektepakter, samboeravtaler, fremtidsfullmakt, felleseie, vergemål

Utviklingskontrakter, leveransekontrakter, avtaleinngåelse, kontraktsforhandlinger, testament, ektepakter, samboeravtaler, kjøpsavtaler, avtaletvister, kontrakstvister

samlivsbrudd, støtteordninger, skole, utdanning, barnefordeling, foreldretvist

Eiendomsutbygging, eiendomsprosjekter

Forhandlinger, rettsprosess, vitneførsel, straffeprosess, saksbehandling, veiledning, bevisførsel, hovedforhandlinger, ankeforhandlinger, innledningsforedrag

Samlivsbrudd, skilsmisseoppgjør, skilsmissetvister, barnefordeling

Byggetvister, rettstvister, familietvister, økonomiske tvister, kontraktstvister, erstatningstvister, avtaletvister, kontraktstvister, nabotvister, eiendomstvister, rettstvister

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Kjersti Patricia Amundsen rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

15. av 5391 mest populær i Oslo 412 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Kjersti Patricia Amundsen

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Kjersti Patricia Amundsen til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Kjersti Patricia Amundsen

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Kjersti Patricia Amundsen
Score
Utmerket
52 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
0 anmeldelser
Periode
52 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Hun vinner rett og slett saken
En tidligere klient skrev en anmeldelse 5. mai 2022
Hun vinner rett og slett saken
5.0

Jeg har i flere saker samarbeidet med Kjersti og gir henne mine beste anbefalinger. Særlig i krevende skilsmisse-saker holder hun hodet kaldt og hjertet varmt.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse En tvers igjennom redelig og dyktig advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 12. desember 2021
En tvers igjennom redelig og dyktig advokat
5.0

Kjersti har bistått meg i et vanskelig skifteoppgjør. Jeg kan anbefale henne på det varmeste med sin faglige dyktighet og egenskaper som man kan lete lenge etter. Kjersti er et godt menneske som er rettskaffen, ærlig, direkte, realistisk, effektiv, empatisk og ikke minst profesjonell med høy moral. Hun er en advokat man kan stole på!!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Arv, avtaler og fremtidsfullmakt
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Avtale- og kontraktsrett 12. oktober 2021
Arv, avtaler og fremtidsfullmakt
5.0

Kjersti bistod oss i forbindelse med arv av hytter med bruksretter, avtaler knyttet til videre bruk og vedlikehold mm, samt med fremtidsfullmakter. Hun var faglig dyktig, lett tilgjengelig og flink til å følge opp for å sikre fremdrift. Vi fikk gode og konkrete svar på alle spørsmål, samtidig som hun jobbet kontinuerlig med å gjøre avtalene tydeligere for å unngå misforståelser eller konflikter mellom deleiere i fremtiden. Kjersti oppleves som svært lett å samarbeide med, engasjert langt utover det man kan forvente, ærlig, tydelig og ryddig. Anbefales på det varmeste!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Solid og dyktig advokat, anbefales på det varmeste!
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Skilsmisse 5. september 2021
Solid og dyktig advokat, anbefales på det varmeste!
5.0

Gjennom ‘’jungel telegrafen’’ fikk jeg anbefalt Kjersti! ……….Skifteoppgjør etter 33 års ekteskap……..Hun har en unik evne til å se klientene. Vi hadde hele tiden en effektiv, ryddig, ærlig og god dialog. Hun var alltid lett tilgjengelig og lyttet alltid til mine innspill. Kjersti er lett å samarbeide med, jeg følte meg godt ivaretatt. Hun holder hodet klart og hjertet varmt! Hun har en faglig dyktighet og tyngde som gjorde meg trygg under hele prosessen. Veldig forutsigbar og ryddig prismessig. Da sluttoppgjøret kom betalte jeg med glede!!!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Skilsmisse, skifte og barnefordeling
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Skilsmisse 6. april 2021
Skilsmisse, skifte og barnefordeling
5.0

Kjersti Amundsen har representert meg gjennom en årrekke i et langt og komplekst skifte og skilsmisseoppgjør, og en vanskelig barnefordelingssak. Kjersti er lett å samarbeide med, hun har en fleksibel og tilgjengelig arbeidsform. Jeg oppfatter henne som juridisk kompetent. Dersom det er juridiske spørsmål hun har vært usikker på har hun brukt nettverket sitt for å diskutere så det ikke har vært en ulempe at hun arbeider selvstendig.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Da min samboer døde brått
En tidligere klient skrev en anmeldelse 17. februar 2021
Da min samboer døde brått
5.0

Advokat Amundsen bidro med juridisk hjelp på et meget kompetent nivå i et arveoppgjør som innebar privat økonomi i et samboerforhold over ti år og et AS, en økonomisk gave mens samboeren levde og min rolle som styreformann i hans firma, når hans familie via advokat truet med anmeldelse. Hun leverte kvalitet i alle ledd. Prisen var ikke noe å si på. Hun var på alle måter redelig og forutsigbar. Dialogen mellom oss var preget av profesjonalitet, hun viste faglig tyngde og hadde erfaring fra lignende saker. Hennes vilje og evne til å se min situasjon med et faglig, men også empatisk blikk, utgjorde den røde tråden i vår dialog gjennom et helt år, til saken var avsluttet. Responstiden var upåklagelig og hun tilbød veiledning på kontoret, på telefon og på facetime, om det var det mest hensiktsmessige. Jeg fikk opplevelsen av at mine innspill var viktige, fikk selv utføre tidkrevende dokumentasjonsarbeid, der hun fikk materialet oversendt og tilføyet den juridiske tyngden som førte til den beste løsningen for meg. Ærlig til fingerspissene, og om hun ikke hadde kompetanse, søkte hun effektivt råd fra andre. Hun samarbeidet dessuten med min revisor på en ærlig og real måte. Ved hjelp av Advokat Amundsen vant jeg saken, selv om det i slike arveoppgjør ikke er noen vinnere. I et vanskelig arveoppgjør er alle tapere. Hun får min beste anbefaling.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Topp effektiv service
En tidligere klient skrev en anmeldelse 19. november 2020
Topp effektiv service
5.0

Kjersti var rett på sak, ryddet opp i problemstillingene og fant løsninger. Veldig effektiv tidsbruk, god forståelse av situasjonen og likefrem kommunikasjon.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Hyggelig advokat med høy etisk standard
En tidligere klient skrev en anmeldelse 16. november 2020
Hyggelig advokat med høy etisk standard
5.0

Familien har benyttet Kjersti Amundsen som advokat både i forbindelse med arvepakt i ekteskapet der vi begge har særkullsbarn og i familien i et arveoppgjør med fordeling av farsarv, hytte og bruksrettigheter. Kjersti framsto som en god "advokatmegler" med høy yrkesetisk standard der hun var like opptatt av alle parters rettigheter og ikke minst alles medvirkning og følelser.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse En ærlig advokat du kan stole på
En tidligere klient skrev en anmeldelse 13. november 2020
En ærlig advokat du kan stole på
5.0

Kjersti har hjulpet meg kontrakter og avtale-dokumenter til bedriften jeg leder, og med utforming av testamenter av ulik vanskelighetsgrad. Hun har også bistått med kloke råd i en tvistesak som gjaldt eierskap i en bedrift, og som løste seg til det beste for begge parter, uten behov for rettshjelp . Kjersti er lett tilgjengelig, er alltid ærlig og kobler andre på hvis hun ikke har tilstrekkelig kompetanse selv. Hun har også en egen evne til å se "den røde tråden" i en sak, og er god til å kommunisere. Med andre ord, en skikkelig god advokat du kan stole på at er på ditt parti!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Anbefales på det sterkeste
En tidligere klient skrev en anmeldelse 2. november 2020
Anbefales på det sterkeste
5.0

Kjersti har blitt "familieadvokaten" for en rekke forhold der juridisk bistand og råd har vært nødvendig. Hun er grundig og dyktig på alle måter. Hun har en balanse med innsikt, erfaring og menneskelighet som er unik. Ikke minst er hun tilgjengelig og rede til å besvare både store og små spørsmål. Kan anbefales på det sterkeste!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Utmerket
5.0
52 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
5
Tilgjengelighet
5
Kvalitet på arbeidet
5
Gjennomføring
5
Kommunikasjon
5
Pris Gjennomsnitt
Bevilling siden 2001

Adresse


Postadresse

Uranienborgveien 1

0351 Oslo

Besøksadresse

Uranienborgveien 1

0351 OSLO

Det tar bare ett minutt å fullføre

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.