Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
#20 av 116 advokat i Norge

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 26. av 5253 mest populær i Oslo

Om Kjersti Patricia Amundsen


Jeg har mer enn tyve års erfaring som advokat, og er effektiv, grundig, samvittighetsfull og engasjert. Som person er jeg uredd, åpen, ærlig og direkte. Jeg tenker utenfor boksen, skjønner fort hvor "skoen trykker" både rettslig og menneskelig, og har evne til å forestille meg både mulige konflikter, og løsninger. Gjennom alle de årene jeg har arbeidet som advokat er det få rettssaker jeg har prosedert, som ikke er vunnet.

Se mer

Kompetanseområder


HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

Arveoppgjør, testament, bobehandling, skifterett

Utviklingskontrakter, leveransekontrakter, avtaleinngåelse, kontraktsforhandlinger, kjøpsavtaler, avtaletvister, kontraktstvister

samlivsbrudd, barnefordeling, foreldretvist, ektepakter, samboeravtaler, fremtidsfullmakt, felleseie, vergemål, støtteordninger, skole, utdanning

Eiendomsutbygging, eiendomsprosjekter

Forhandlinger, rettsprosess, vitneførsel, straffeprosess, saksbehandling, veiledning, bevisførsel, hovedforhandlinger, ankeforhandlinger, innledningsforedrag

Samlivsbrudd, skilsmisseoppgjør, skilsmissetvister, barnefordeling

Byggetvister, rettstvister, familietvister, økonomiske tvister, kontraktstvister, erstatningstvister, avtaletvister, kontraktstvister, nabotvister, eiendomstvister, rettstvister

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Kjersti Patricia Amundsen rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

26. av 5253 mest populær i Oslo 333 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Kjersti Patricia Amundsen

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Kjersti Patricia Amundsen til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Kjersti Patricia Amundsen

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Kjersti Patricia Amundsen
Score
Utmerket
65 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
0 anmeldelser
Periode
65 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Veldig godt samarbeid
En tidligere klient skrev en anmeldelse 3. juli 2024
Veldig godt samarbeid
5.0

Jeg benyttet Amundsen som advokat i forbindelse med en tvist om eierandel av en bolig. Hun forsto umiddelbart hva det handlet om og det var lett å samarbeide med henne om det som etterhvert førte til en stevning av min tidligere samboer. Hun var alltid tilgjengelig og helt sentral for meg i min prosess.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Vil anbefale advokat Amundsen
En tidligere klient skrev en anmeldelse 27. mars 2024
Vil anbefale advokat Amundsen
5.0

Har engasjert advokat Amundsen i forbindelse med skilsmisse/ skilsmisse oppgjør. Fra første stund følte jeg at jeg fikk den hjelpen jeg var ute etter. Hun viste raskt at her hadde hun en enorm kompetanse. Hun er dyktig, ryddig og engasjert. Alt framsto klart, kort og konsist. Vil helt klart anbefale advokat Amundsen til andre.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Drivende dyktig!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 23. februar 2024
Drivende dyktig!
5.0

Mange, men slett ikke alle, har forstått at det beste utfallet av en rettslig utfordring i de fleste tilfeller er en minnelig løsning. Jo da, ofte nok er en rettskraftig dom det eneste saliggjørende, spesielt i tilfeller der du har en urokkelig, urimelig og uerfaren motpart. Likevel er det slik at de langsiktige konsekvensene av en konflikthåndtering eller annen juridisk problemstilling er langt lysere dersom partenes advokater lykkes i å forene sine klienter om et felles syn og en spiselig løsning, noe som nær aldri blir utfallet dersom retten må avsi en beslutning. Nettopp dette er en av advokat Amundsens mange styrker. I tillegg til alt annet som er nevnt og som jeg med letthet slutter meg til, så vil jeg trekke frem hennes fremragende egenskaper innen navigasjon i landskapet av kompromisser, rimelighet og forhåpentlig til slutt en enighet mellom deg og din motpart. Som godt over snittet konsument av juridiske tjenester (med vekt på forretningsjus) og med erfaring fra flere av landets advokathus og selvstendige advokater vil jeg mene at advokat Amundsen utmerker seg om en sann mester på sine områder, og en rådgiver vel verd å lytte til ... også når hun tidvis retter oppmerksomheten innover og derigjennom fremover mot godt vær.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Du trenger ikke å lete mer om du er ute etter den beste
En tidligere klient skrev en anmeldelse 22. februar 2024
Du trenger ikke å lete mer om du er ute etter den beste
5.0

Å finne den rette advokaten kan være avgjørende i krevende tider, og for oss var Advokat Amundsen det beste valget vi kunne ha gjort. Jeg tok kontakt med Kjersti i en usikker og sårbar periode etter å ha vært i dialog med flere advokater. Fra første samtalen vi hadde var det tydelig at Kjersti ikke bare er en utrolig dyktig advokat, men også et fantastisk menneske. Hun tok seg tid seg tid til å lytte, virkelig forstå situasjon vår og engasjerte seg fullt ut i å finne de beste løsningene for oss. Det var ikke bare hennes faglige kompetanse som imponerte oss, men også hennes genuint omsorgsfulle holdning. Med advokat Amundsen får du en person med sterk juridisk kompetanse, som har et godt øye for detaljer og ikke minst et brennende engasjement for din sak. Dette gjør at du kan senke skuldrene og ha full tillit til at saken din er i trygge hendre. Jeg kan anbefale Advokat Kjersti Patricia Amundsen på det sterkeste. Du får mer enn hva du betaler for.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Førsteklasesm dyktig, hyggelig og rimelig advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 3. januar 2024
Førsteklasesm dyktig, hyggelig og rimelig advokat
5.0

Advokat Kjersti Patricia Amundsen er lett å få tak i når du trenger hjelp. Dersom hun er opptatt, som hun naturligvis ofte er, ringer hun deg opp igjen som avtalt. Hun har et trivelig kontor sentralt i Oslo, og med henne føler du deg aldri overkjørt. For hun tar seg god tid, får deg til å senke skuldrene, lytter godt, og finner løsninger, i god dialog med deg som klient, og uten at du sitter og får panikk for en høy advokatregning. Kan anbefales på det sterkeste!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Rask og glimrende hjelp
En tidligere klient skrev en anmeldelse 3. august 2023
Rask og glimrende hjelp
5.0

Selv om det var midt i fellesferien, svarte Kjersti raskt på mailen min, og fulgte tett opp spørsmålene mine i løpet av få dager. Overraskende og god opplevelse.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Ærlighet, stamina og resultatorientering
En tidligere klient skrev en anmeldelse 3. juli 2023
Ærlighet, stamina og resultatorientering
5.0

Kjersti Amundsen har bistått vår organisasjon i en årelang tvist med en advokat som delvis som en konsekvens av dette er fradømt retten til å praktisere i yrket. Uavhengig av de prolongeringer og juridiske lemfeldigheter denne tidligere advokaten forsøkte seg på mistet hun aldri verken motet eller besinnelsen. Hun kom aldri med noe råd om å gi opp. Resultatet var at vi hadde en ubrutt seiersrekke av mer enn et dusin saker ført for domstolene. Advokat Amundsen er en førsteklasses representant for sin stand - bunn hederlig som hun er. Jeg nøler ikke med å gi henne mine uforbeholdne anbefalinger til enhver som måtte ha behov for juridisk assistanse.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Styrke, stamina, våkenhet og varme
En tidligere klient skrev en anmeldelse 3. juli 2023
Styrke, stamina, våkenhet og varme
5.0

Da jeg brått måtte se meg om etter en advokat i forbindelse med et skifteoppgjør, følte jeg meg sårbar. Jeg så derfor etter en person jeg kunne stole på, en som forsto meg, en jeg opplevde som sterk. Da jeg fant advokat Amundsen, kjente jeg at jeg kunne senke skuldrene. Jeg fikk umiddelbart tillit til henne. Hun fremsto som ærlig og pålitelig, hun forsto, og styrken hennes var tydelig både gjennom kompetanse, erfaring og utstråling. Fordi denne saken trakk ut lengre og ble mer utfordrende enn forventet, rakk jeg å bli godt kjent med Kjersti, og hun bekreftet til de grader de egenskapene jeg først la merke til. Hun har en naturlig autoritet og trygghet, samtidig som hun er et helt spesielt varmt, respektfullt og omtenksomt medmenneske. Og aller viktigst, hun jobbet like engasjert og dedikert, like ansvarlig og med samme våkenhet og sikkerhet, til vi var i mål. Advokat Kjersti Amundsen har mine varmeste anbefalinger.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Med advokat Amundsen er man i de beste hender
En tidligere klient skrev en anmeldelse 16. mai 2023
Med advokat Amundsen er man i de beste hender
5.0

Advokat Amundsen er en fremragende advokat. Hun har en fenomenal arbeidskapasitet og bredde i kompetansen, både hva angår substans og prosedyre. Hun er grundig, pedagogisk og inngir trygghet hos klienten. Advokat Amundsen er svært profesjonelle og tydelig med en unik evne til å se en sak fra flere sider. Hun har et skarpt blikk for fakta og god vurderingsevne for hva som til enhver tid er avgjørende i en gitt sak. Jeg har derfor ingen betenkeligheter med å gi henne mine sterkeste anbefalinger.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Trygg og god advokat som stiller opp fra første stund.
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Avtale- og kontraktsrett 8. mai 2023
Trygg og god advokat som stiller opp fra første stund.
5.0

Vi har brukt Kjersti i noen kontrakter/ ektepakt og testament. Hun er ryddig og guider oss trygt gjennom. Vi vant en sak i tingretten ved at hun sto på for oss. Kan trygt anbefale Kjersti Mvh Elizabeth

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Utmerket
5.0
65 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
5
Tilgjengelighet
5
Kvalitet på arbeidet
5
Gjennomføring
5
Kommunikasjon
5
Pris Gjennomsnitt
Bevilling siden 2001

Adresse


Postadresse

Uranienborgveien 1

0351 Oslo

Besøksadresse

Uranienborgveien 1

0351 OSLO

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.

Det tar bare ett minutt å fullføre