Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 14. av 5406 mest populær i Oslo
Pris Gjennomsnitt
Bevilling siden 2001

Om Kjersti Patricia Amundsen


Jeg har tyve års erfaring som advokat,og er effektiv, grundig, samvittighetsfull og engasjert. Som person er jeg uredd, åpen, ærlig og direkte. Jeg tenker utenfor boksen, skjønner fort hvor "skoen trykker" både rettslig og menneskelig, og har evne til å forestille meg både mulige konflikter, og gode løsninger. Gjennom alle de årene jeg har arbeidet som advokat er det få rettssaker jeg har prosedert, som ikke er vunnet. Jeg har god juridisk dømmekraft, og gambler ikke på klientens vegne.

Se mer

Kompetanseområder


HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

Arveoppgjør, testament, bobehandling, skifterett, ektepakter, samboeravtaler, fremtidsfullmakt, felleseie, vergemål

Utviklingskontrakter, leveransekontrakter, avtaleinngåelse, kontraktsforhandlinger, testament, ektepakter, samboeravtaler, kjøpsavtaler, avtaletvister, kontrakstvister

samlivsbrudd, støtteordninger, skole, utdanning, barnefordeling, foreldretvist

Eiendomsutbygging, eiendomsprosjekter

Forhandlinger, rettsprosess, vitneførsel, straffeprosess, saksbehandling, veiledning, bevisførsel, hovedforhandlinger, ankeforhandlinger, innledningsforedrag

Samlivsbrudd, skilsmisseoppgjør, skilsmissetvister, barnefordeling

Byggetvister, rettstvister, familietvister, økonomiske tvister, kontraktstvister, erstatningstvister, avtaletvister, kontraktstvister, nabotvister, eiendomstvister, rettstvister

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter. Antall anmeldelser og den samlede poengsum er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Kjersti Patricia Amundsen rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

14. av 5406 mest populær i Oslo 473 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Kjersti Patricia Amundsen

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Kjersti Patricia Amundsen til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Kjersti Patricia Amundsen

Klikk for å vurdere

Anmeldelse Arv, avtaler og fremtidsfullmakt
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Avtale og kontraktsrett 12. oktober 2021
5.0
Arv, avtaler og fremtidsfullmakt

Kjersti bistod oss i forbindelse med arv av hytter med bruksretter, avtaler knyttet til videre bruk og vedlikehold mm, samt med fremtidsfullmakter. Hun var faglig dyktig, lett tilgjengelig og flink til å følge opp for å sikre fremdrift. Vi fikk gode og konkrete svar på alle spørsmål, samtidig som hun jobbet kontinuerlig med å gjøre avtalene tydeligere for å unngå misforståelser eller konflikter mellom deleiere i fremtiden. Kjersti oppleves som svært lett å samarbeide med, engasjert langt utover det man kan forvente, ærlig, tydelig og ryddig. Anbefales på det varmeste!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Solid og dyktig advokat, anbefales på det varmeste!
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Skilsmisse 5. september 2021
5.0
Solid og dyktig advokat, anbefales på det varmeste!

Gjennom ‘’jungel telegrafen’’ fikk jeg anbefalt Kjersti! ……….Skifteoppgjør etter 33 års ekteskap……..Hun har en unik evne til å se klientene. Vi hadde hele tiden en effektiv, ryddig, ærlig og god dialog. Hun var alltid lett tilgjengelig og lyttet alltid til mine innspill. Kjersti er lett å samarbeide med, jeg følte meg godt ivaretatt. Hun holder hodet klart og hjertet varmt! Hun har en faglig dyktighet og tyngde som gjorde meg trygg under hele prosessen. Veldig forutsigbar og ryddig prismessig. Da sluttoppgjøret kom betalte jeg med glede!!!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Skilsmisse, skifte og barnefordeling
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Skilsmisse 6. april 2021
5.0
Skilsmisse, skifte og barnefordeling

Kjersti Amundsen har representert meg gjennom en årrekke i et langt og komplekst skifte og skilsmisseoppgjør, og en vanskelig barnefordelingssak. Kjersti er lett å samarbeide med, hun har en fleksibel og tilgjengelig arbeidsform. Jeg oppfatter henne som juridisk kompetent. Dersom det er juridiske spørsmål hun har vært usikker på har hun brukt nettverket sitt for å diskutere så det ikke har vært en ulempe at hun arbeider selvstendig.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Da min samboer døde brått
En tidligere klient skrev en anmeldelse 17. februar 2021
5.0
Da min samboer døde brått

Advokat Amundsen bidro med juridisk hjelp på et meget kompetent nivå i et arveoppgjør som innebar privat økonomi i et samboerforhold over ti år og et AS, en økonomisk gave mens samboeren levde og min rolle som styreformann i hans firma, når hans familie via advokat truet med anmeldelse. Hun leverte kvalitet i alle ledd. Prisen var ikke noe å si på. Hun var på alle måter redelig og forutsigbar. Dialogen mellom oss var preget av profesjonalitet, hun viste faglig tyngde og hadde erfaring fra lignende saker. Hennes vilje og evne til å se min situasjon med et faglig, men også empatisk blikk, utgjorde den røde tråden i vår dialog gjennom et helt år, til saken var avsluttet. Responstiden var upåklagelig og hun tilbød veiledning på kontoret, på telefon og på facetime, om det var det mest hensiktsmessige. Jeg fikk opplevelsen av at mine innspill var viktige, fikk selv utføre tidkrevende dokumentasjonsarbeid, der hun fikk materialet oversendt og tilføyet den juridiske tyngden som førte til den beste løsningen for meg. Ærlig til fingerspissene, og om hun ikke hadde kompetanse, søkte hun effektivt råd fra andre. Hun samarbeidet dessuten med min revisor på en ærlig og real måte. Ved hjelp av Advokat Amundsen vant jeg saken, selv om det i slike arveoppgjør ikke er noen vinnere. I et vanskelig arveoppgjør er alle tapere. Hun får min beste anbefaling.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Topp effektiv service
En tidligere klient skrev en anmeldelse 19. november 2020
5.0
Topp effektiv service

Kjersti var rett på sak, ryddet opp i problemstillingene og fant løsninger. Veldig effektiv tidsbruk, god forståelse av situasjonen og likefrem kommunikasjon.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Hyggelig advokat med høy etisk standard
En tidligere klient skrev en anmeldelse 16. november 2020
5.0
Hyggelig advokat med høy etisk standard

Familien har benyttet Kjersti Amundsen som advokat både i forbindelse med arvepakt i ekteskapet der vi begge har særkullsbarn og i familien i et arveoppgjør med fordeling av farsarv, hytte og bruksrettigheter. Kjersti framsto som en god "advokatmegler" med høy yrkesetisk standard der hun var like opptatt av alle parters rettigheter og ikke minst alles medvirkning og følelser.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse En ærlig advokat du kan stole på
En tidligere klient skrev en anmeldelse 13. november 2020
5.0
En ærlig advokat du kan stole på

Kjersti har hjulpet meg kontrakter og avtale-dokumenter til bedriften jeg leder, og med utforming av testamenter av ulik vanskelighetsgrad. Hun har også bistått med kloke råd i en tvistesak som gjaldt eierskap i en bedrift, og som løste seg til det beste for begge parter, uten behov for rettshjelp . Kjersti er lett tilgjengelig, er alltid ærlig og kobler andre på hvis hun ikke har tilstrekkelig kompetanse selv. Hun har også en egen evne til å se "den røde tråden" i en sak, og er god til å kommunisere. Med andre ord, en skikkelig god advokat du kan stole på at er på ditt parti!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Anbefales på det sterkeste
En tidligere klient skrev en anmeldelse 2. november 2020
5.0
Anbefales på det sterkeste

Kjersti har blitt "familieadvokaten" for en rekke forhold der juridisk bistand og råd har vært nødvendig. Hun er grundig og dyktig på alle måter. Hun har en balanse med innsikt, erfaring og menneskelighet som er unik. Ikke minst er hun tilgjengelig og rede til å besvare både store og små spørsmål. Kan anbefales på det sterkeste!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Svært dyktig advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 2. november 2020
5.0
Svært dyktig advokat

Kjersti er en svært dyktig advokat som ivaretok mine interesser på aller beste måte i en arbeidskonflikt. Det føltes veldig trygt å ha Kjersti som advokat i saken. Hun har også bistått andre familiemedlemmer i andre rype saker, også det til deres fulle tilfredshet. Kjersti er effektiv, samvittighetsfull og meget sterk faglig. Jeg vil uten tvil kontakte Kjersti igjen dersom jeg skulle være i behov av juridiske tjenester. Kjersti kan anbefales på set varmeste!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Helstøpt!!!!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 1. november 2020
5.0
Helstøpt!!!!

Min far og jeg besøkte Kjersti for å sette opp et testamente. Hun ga oss anbefalinger som var tydelige og solid hjelp hele veien. Hun har meget god kunnskap innen faget og er 100 % til å stole på. Man får raskt svar og ordentlig oppfølging. Vil også fremheve hennes utpregete rettferdighetssans for alle parter i saken. Hun er dønn ærlig og er også en oppmerksom lytter. Jeg vil absolutt anbefale henne på det varmeste, noe jeg faktisk gjorde for bare noen uker siden til noen som var i tilsvarende situasjon.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Det tar bare et minutt å fullføre

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.