Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 270. av 5052 mest populær i Oslo

Om Torstein Bø


Torstein Bø er en advokat i Oslo og jobber for Oslo Advokatkontor AS. Selskapet har 7 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Postboks 823, 1306 Sandvika Besøksadressen er Hegdehaugsveien 31, 0352 Oslo. På Advokatguiden har Torstein Bø 2 anmeldelser og 5.0 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 36 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Torstein Bø her.

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Torstein Bø rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

270. av 5052 mest populær i Oslo 36 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Torstein Bø

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Torstein Bø til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Torstein Bø

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Torstein Bø
Score
Utmerket
2 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
0 anmeldelser
Periode
2 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Profesjonell støtte og personlig engasjement
En tidligere klient skrev en anmeldelse 9th February 2024
Profesjonell støtte og personlig engasjement
5.0

Fra starten av vårt profesjonelle forhold under COVID-tiden, har jeg vært heldig å ha Torstein Bø som min advokat. Til tross for utfordringene pandemien medførte, og det faktum at vi aldri har møttes personlig, har kvaliteten på arbeidet og dedikasjonen vært enestående. Jeg bor i Son, og avstanden har aldri vært et hinder for å håndtere vår sak med størst mulig profesjonalitet. Torstein Bø er alltid tilgjengelig for å svare på mine spørsmål, selv de minste, og tilbyr umiddelbare og klare svar, noe som er spesielt verdifullt i usikre tider. Denne tilgjengeligheten og effektiviteten har gjort min erfaring svært positiv, og muliggjort en flytende og effektiv kommunikasjon. Hans personlige tilnærming og detaljerte oppmerksomhet til hvert aspekt av min sak viser et ekte engasjement for hans klienter. For alt dette er jeg dypt takknemlig og nøler ikke med å anbefale Torstein Bø til alle som søker topp kvalitet juridisk rådgivning. Takk, Torstein Bø, for din utmerkede service og kontinuerlige støtte.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Profesjonell bistand
En tidligere klient skrev en anmeldelse 14th December 2023
Profesjonell bistand
5.0

Torstein bø er en profesjonell og hardtarbeidende advokat med gode kommunikasjonsferdigheter. Han er grundig og har lang erfaring innen eiendomsrett, forsikringsrett etc. han bisto oss i vårt krav om skjulte feil/mangler mot boligselger/eierskifteforsikring v claims link. Et tips er uansett å ta en grundig vurdering selv om det er verdt/om man orker å gå til sak mot feks et forsikringselskap. Det tar fort noen år og er en risiko mtp kostnad til advokat etc. Her kan nok Torstein gi en god og nøktern vurdering av saken før man evt bestemmer seg. Anbefales på det sterkeste. PS: claims link/eierskifteforsikring taper pr dags dato ca halvparten av sakene som går til finansklagenemnda. Deres taktikk når de får et krav er å si nei. Er du/advokaten sikker på saken deres - hold ut!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Advokat Torstein Bø

Svar fra Torstein Bø: 14th December 2023

Tusen takk for veldig hyggelige ord! Det er som du sier viktig å ikke gi seg, men å holde ut, og å være villig til å bygge opp saken godt. Mvh advokat Torstein Bø

Sammendrag


Utmerket
5.0
2 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
5
Tilgjengelighet
5
Kvalitet på arbeidet
5
Gjennomføring
5
Kommunikasjon
5
Bevilling siden 2018

Adresse


Postadresse

Postboks 823

1306 Sandvika

Besøksadresse

Hegdehaugsveien 31

0352 Oslo

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.

Det tar bare ett minutt å fullføre