Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 101. av 5399 mest populær i Oslo

Om Monica Malm


Monica Malm er en advokat i Oslo og jobber for Malm Advokatfirma. Selskapet har 1 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Gamle Grav vei 20, 1357 Bekkestua. Besøksadressen er Bogstadveien 6, 0355 Oslo. På Advokatguiden har Monica Malm 1 anmeldelser og 5.0 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 79 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Monica Malm her.

Rangering


Advokatguiden beregner rangeringen av alle advokater, basert på anmeldelser de mottar fra tidligere klienter på vår plattform. Avgjørende rangeringsfaktorer er antall anmeldelser og den samlede poengsummen av disse. Nedenfor kan du se hvordan Monica Malm rangerer sammenlignet med andre advokater, i de juridiske kategoriene advokaten jobber med.

101. av 5399 mest populær i Oslo 79 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Monica Malm

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Monica Malm til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Monica Malm

Klikk for å vurdere

Anmeldelse Profesjonell pålitelig og etisk korrekt hjelp.
En tidligere klient skrev en anmeldelse 29. april 2020
5.0
Profesjonell pålitelig og etisk korrekt hjelp.

Advokat Monica Malm har bistått meg i flere saker som hadde vært meget alvorlige for meg om de ikke hadde blitt løst på en skikkelig måte. Sak 1: Arbeidsrett der arbeidsgiver nektet å utbetale lønn. Jeg hadde utført mitt arbeid korrekt, men fikk likevel ikke lønn. Resultat: Advokat Malm vant saken selv om vi måtte gjennom 3 rettsinstanser. Sak 2: Skatteetaten. Etaten sendte krav om skatt som var betalt. Det gikkså langt sted tok pant i min bolig. Resultat: Advokat Malm vant saken etter lang kamp. Skattekravet frafalt og panten i boligen ble slettet. Sak 4: Utbetaling av pensjon: Beregning av pensjon var i utgangspunktet feil fra NAV. AdvokatMalm fikk på plass riktig utbetaling av pensjonen. Advokat Monica Malm bisto meg i flere år. Alle sakene vant hun. Det var for meg en meget vanskelig tid med sterkt psykisk press og en økonomisk advokat. Advokat Malm ga meg håp og støtte ved at hun jobbet systematisk, har en høy etisk standard og er meget dyktig. Anbefaler henne på det sterkeste.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


5.0 1 anmeldelse

Adresse


Postadresse

Gamle Grav vei 20

1357 Bekkestua

Besøksadresse

Bogstadveien 6

0355 Oslo

Hvilken juridisk bistand trenger du?

Be om juridisk hjelp online, og få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.