Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
#47 av 104 advokat i Norge

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 20. av 5022 mest populær i Oslo

Om Monica Malm


Advokat Monica Malm har spesialisert seg i kontraktsrett og hun har over 20 års erfaring som rådgiver og advokat innenfor løsning av mange forskjellige problemstillinger knyttet til kontrakter innenfor flere områder som angår både private og virksomheter. Les mer om hva Malm bistår med på www.malmadvokatfirma.no og www.advokatenepaamajorstuen.no Advokat Malm bistår selskaper med aksjonæravtaler, vedtekter, salgskontrakter, og franchisekontrakter mm og dokumenter knyttet til oppstart og drift...

Se mer

Kompetanseområder


HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

Arveoppgjør, testament, bobehandling, skifterett, ektepakter, samboeravtaler, fremtidsfullmakt, felleseie, vergemål

Byggefeil, eiendomsmangler, reklamasjon, feilvare, bruktbil, håndverkerfeil, kjøpserstatning, forbrukerrett, bilreklamasjon, reklamasjonssaker, båt

Forhandlinger, rettsprosess, vitneførsel, straffeprosess, saksbehandling, veiledning, bevisførsel, hovedforhandlinger, ankeforhandlinger, innledningsforedrag

Næringssalg, oppkjøp, selskapsetablering, styreledelse, aksjeposter, aksjekapital, selskapsformer, selskapsrettigheter, næringsliv

Samlivsbrudd, skilsmisseoppgjør, skilsmissetvister, barnefordeling

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Monica Malm rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

20. av 5022 mest populær i Oslo 346 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Monica Malm

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Monica Malm til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Monica Malm

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Monica Malm
Score
Utmerket
7 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
0 anmeldelser
Periode
7 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Svært god klientopplevelse
En tidligere klient skrev en anmeldelse 9. mai 2023
Svært god klientopplevelse
5.0

Jeg trengte rask hjelp fra en advokat, gjorde et Google søk, og Monica dukket opp. Jeg tok en telefon til henne, og hun tok seg tid, fremstod engasjert, og stilte gode og presise spørsmål for å få oversikt over saken. Som privatperson vil jeg anbefale Monika fordi hun fremstod svært dyktig i faget sitt, og var flink til å se ulike løsninger som var juridisk forankret. Fullt score på alle kriteriene virker kanskje for godt til å være sant, men Monika fortjener dette på min klientopplevelse hos henne.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse En meget god advokat som anbefales med glede
En tidligere klient skrev en anmeldelse 11. januar 2023
En meget god advokat som anbefales med glede
5.0

Jeg fikk anbefalt advokat Monica Malm da jeg trengte en god advokat, og det fikk jeg i Malm. Hun gav gode råd og var rask og klartenkt. Hun har en særdeles god evne til huske. Jeg satte også pris på at hun skrev så feilfritt og godt språk og at hun fikk med seg viktige detaljer. Jeg erfarte at jeg kunne stole på henne og hennes vurderinger. Hun sørget hele tiden for fin framdrift. Kombinert med hennes gode menneskelige egenskaper og kunnskap langt utover jusen fagfelt kunne jeg ikke hatt en bedre advokat. Jeg opplevde advokat Malm som meget allsidig og kunnskapsrik. Vi samarbeidet svært godt og effektivt og jeg har i ettertid anbefalt henne flere ganger. Jeg valgte å ta ut søksmål i en trist og komplisert sak. Vi vant saken. Det er likevel ikke utslagsgivende for min anbefaling. Jeg hadde valgt advokat Monica Malm igjen uansett utfall. Om jeg ved en seinere anledning skulle komme til å trenge en advokat, slipper jeg å lete.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Topp advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 26. desember 2022
Topp advokat
5.0

Advokat Malm bisto meg med et søksmål etter et eiendomskjøp, da det viste seg at leiligheten jeg hadde kjøpt ikke var godkjent som bolig, men som næringseiendom og for å få gjennomslag for at megler hadde gjort en feil da hun solgte boligen til meg måtte vi først få avklart at saken min ikke var foreldet. Den innsatsen og jobben advokat Malm gjorde for meg, kan ikke jeg skryte nok av. Saken min endte med at jeg fikk fullt medhold fra 6 dommere, etter to runder i lagmannsretten. Fra advokat Malm kan du forvente en advokat som virkelig er på banen, er enkel å kommunisere med og er ærlig. Malm er en advokat du føler virkelig vil ditt beste, og som gir det lille ekstra som av og til behøves. Hadde det ikke vært for den connection jeg følte jeg fikk med Malm, og hennes tro på saken min, så er jeg ikke sikker på om jeg hadde turt å ta saken så langt som jeg gjorde. Malm er en advokat jeg vil anbefale på det aller varmeste!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Tusen takk!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 14. april 2022
Tusen takk!
5.0

Kontaktet Monica for råd vedrørende at jeg hadde en sak jeg kunne/burde gå videre med. Jeg opplevde en utrolig imøtekommenhet, forståelse og ikke minst fantastisk kompetanse og vilje til å fordype seg i problemstillingen min. Anbefales på det sterkeste :)

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Til å stole på
En tidligere klient skrev en anmeldelse 22. mars 2022
Til å stole på
5.0

Advokat Monica Malm er dyktig, trygg og kunnskapsrik advokat innenfor sine fagfelt. Hun har et høyt kundefokus som gjenspeiler seg i hennes evne til å skape trygghet og ro for sine klienter. Hun er opptatt av god kommunikasjon internt og eksternt og er ekstremt opptatt av en god og riktig balanse i saken hun fører samtidig som hun er en fighter. Advokat Monica Malm representerte meg på en fantastisk måte og jeg anbefaler hun på det varmeste, en bedre advokat skal man lete lenge etter.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Høy juridisk kompetanse, effektiv og medmenneskelig
En tidligere klient skrev en anmeldelse 17. mars 2022
Høy juridisk kompetanse, effektiv og medmenneskelig
5.0

Advokat Monica Malm hjalp meg meg med en svært komplisert sak. Denne krevde både juridisk kompetanse i arverett og avtalerett, m. fl. juridiske områder. Malm jobbet effektivt, var tydelig i sin kommunikasjon med både motpart og klient. Malm kombinerte sine høye juridiske kompetanse og etiske standarder, og møtte meg samtidig som et medmenneske. Det opplevdes at vi hadde et godt samarbeid. Malm løste saken på en smidig måte som førte frem til at ønsket resultat raskt ble oppnådd. Jeg benytter gjerne advokat Malm igjen. Basert på mine opplevelser anbefaler jeg også andre å dra fordel av hennes kompetanser.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Profesjonell pålitelig og etisk korrekt hjelp.
En tidligere klient skrev en anmeldelse 29. april 2020
Profesjonell pålitelig og etisk korrekt hjelp.
5.0

Advokat Monica Malm har bistått meg i flere saker som hadde vært meget alvorlige for meg om de ikke hadde blitt løst på en skikkelig måte. Sak 1: Arbeidsrett der arbeidsgiver nektet å utbetale lønn. Jeg hadde utført mitt arbeid korrekt, men fikk likevel ikke lønn. Resultat: Advokat Malm vant saken selv om vi måtte gjennom 3 rettsinstanser. Sak 2: Skatteetaten. Etaten sendte krav om skatt som var betalt. Det gikkså langt sted tok pant i min bolig. Resultat: Advokat Malm vant saken etter lang kamp. Skattekravet frafalt og panten i boligen ble slettet. Sak 4: Utbetaling av pensjon: Beregning av pensjon var i utgangspunktet feil fra NAV. AdvokatMalm fikk på plass riktig utbetaling av pensjonen. Advokat Monica Malm bisto meg i flere år. Alle sakene vant hun. Det var for meg en meget vanskelig tid med sterkt psykisk press og en økonomisk advokat. Advokat Malm ga meg håp og støtte ved at hun jobbet systematisk, har en høy etisk standard og er meget dyktig. Anbefaler henne på det sterkeste.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Utmerket
5.0
7 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
5
Tilgjengelighet
5
Kvalitet på arbeidet
5
Gjennomføring
5
Kommunikasjon
5
Pris Gjennomsnitt

Adresse


Postadresse

Gyldenløves gate 18

0260 Oslo

Besøksadresse

Bogstadveien 6

0355 Oslo

Det tar bare ett minutt å fullføre

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.