5.0 14 anmeldelser
Rangering 2 i Oslo
Pris Lav
Lisensiert siden 2015

Om Petter Algerøy

Petter bistår klienter over hele landet innen ulike rettsområder. Hovedfokus på følgende rettsområder: * arbeidsrett * kontrakter * forretningsjuss

Se mer

Kompetanseområder

Arbeidsrett
Familie og individ Arbeidsrett

HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

Avtale og kontraktsrett
Økonomi og finans Avtale og kontraktsrett

Utviklingskontrakter, leveransekontrakter, avtaleinngåelse, kontraktsforhandlinger, testament, ektepakter, samboeravtaler, kjøpsavtaler, avtaletvister, kontrakstvister

Selskapsrett
Selskapsrett Selskapsrett

Næringssalg, oppkjøp, selskapsetablering, styreledelse, aksjeposter, aksjekapital, selskapsformer, selskapsrettigheter, næringsliv

Rangering

Advokatguiden beregner rangeringen av alle advokater, basert på anmeldelser de mottar fra tidligere klienter på vår plattform. Avgjørende rangeringsfaktorer er antall anmeldelser og den samlede poengsummen av disse. Nedenfor kan du se hvordan Petter Algerøy rangerer sammenlignet med andre advokater, i de juridiske kategoriene advokaten jobber med.

2. av 5389 mest populær i Oslo 1020 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Petter Algerøy

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Petter Algerøy til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Petter Algerøy

Klikk for å vurdere

Anmeldelse En svært god sparringspartner

En tidligere klient skrev en anmeldelse 19. juni 2020

5.0
En svært god sparringspartner

Jeg brukte Petter da jeg mistet jobben grunnet en nedbemanning. Han bistod meg i drøftelsesmøte og avtaleforhandling. Petter oppleves som kunnskapsrik effektiv og svært tilgjengelig. Kommunikasjonen med Petter var åpen og enkel. Samarbeidet gikk utmerket.

Anmeldelse Svært godt fornøyd!

En tidligere klient skrev en anmeldelse 12. juni 2020

5.0
Svært godt fornøyd!

Har relativt mye erfaring med advokater i jobb-sammenheng. Algerøy aner jeg ikke hvordan skal gjøre det bedre. Faglig dyktig, men ikke pedimeter som roter bort tiden på uvesentligheter, ekstrem tilgjengelig -nesten dag og natt og holder trådene i sakene til de lander. Han er dyktig også på det menneskelige aspekter og problemstillinger som oppstår i jus-jungelen og ivaretar det på en balansert måte. Han forklarer "på rett fagnivå" i forhold til mottaker og "forutser" motpartens neste trekk, og belyser godt både sterke og svake sider i saken. (Begge sider så man får ett bedre totalbilde). Om jeg kan anbefale han innen arbeidsrett? Absolutt! Mitt forhold til Algerøy er uhildet på alle måter.

Anmeldelse arbeidsrett

En tidligere klient skrev en anmeldelse 7. juni 2020

5.0
arbeidsrett

Anbefales på det sterkeste.utrolig dyktig advokat

Anmeldelse Arbeidsrett

En tidligere klient skrev en anmeldelse 15. mai 2020

5.0
Arbeidsrett

Meget effektiv og tilgjengelig! Benyttet Petter i ett kort oppdrag i forbindelse med arbeidsrett, jeg sitter igjen med å være meget fornøyd og har lært veldig mye av prosessen.

Anmeldelse Anbefales!

En tidligere klient skrev en anmeldelse 7. mai 2020

5.0
Anbefales!

Vi kontaktet Petter høsten 2019 i forbindelse med en boligtvist vi kom opp i etter å ha solgt vår leilighet. Vi har hele tiden opplevd Petter som svært profesjonell, han har gitt gode råd og alltid vært tilgjengelig både sent og tidlig. Petter har hele tiden også vært påpasselig med å holde kostnadene nede og være ryddig i forhold til kommunikasjon rundt honorarer. Ikke minst oppfatter vi Petter som en advokat som er svært opptatt av alle etiske aspekter rundt jobben sin. Saken endte med et forlik Petter forhandlet frem som vi utifra situasjonen så oss godt fornøyd med. Vi vil sterkt anbefale deg å ta kontakt med Petter dersom du ønsker en dyktig advokat som står på for saken din.

Anmeldelse Anbefales

En tidligere klient skrev en anmeldelse 24. april 2020

5.0
Anbefales

Petter Algerøy er en dyktig advokat som anbefales for alle usikre sjeler der ute som trenger hjelp. Enkel å forstå og enkel å prate med. Tok meg godt over ni måneder med Forbrukerrådet uten å komme noe vei, ved hjelp av Petter var saken løst på en drøy måned.

Anmeldelse Takk for hjelpen, Petter!

En tidligere klient skrev en anmeldelse 15. april 2020

5.0
Takk for hjelpen, Petter!

Hjalp meg ut av en skikkelig knipe. Takk igjen!

Anmeldelse Utmerket!

En tidligere klient skrev en anmeldelse 2. april 2020

5.0
Utmerket!

Svarer lynraskt. Veldig fornøyd med arbeidet.

Anmeldelse ANBEFALES

En tidligere klient skrev en anmeldelse 2. april 2020

5.0
ANBEFALES

Jeg gir Petter Algerøy top score og den aller beste anbefaling for de som måtte trenge en dyktig advokat innen arbeidsrett. God kommunikasjon og tilgjengelig for spørsmål til alle døgnets tider. Fikk veldig god oppfølging og tilbakemeldinger og saken ble løst på en profesjonell måte. Skulle jeg trenge advokathjelp senere vet jeg hvem jeg vil kontakte 👍 Tusen takk!

Anmeldelse Faglig dyktig og personlig integritet, anbefales!

En tidligere klient skrev en anmeldelse 29. mars 2020

5.0
Faglig dyktig og personlig integritet, anbefales!

Anbefales! Har fått juridisk bistand av Advokat Petter Algerøy flere ganger, og det har vært meget bra, og kan varmt anbefales til andre. Petter Algerøy har god juridisk kompetanse, kombinert med sunn fornuft. Jeg følte meg forstått og respektert når jeg snakket med Petter, og det var veldig fint i en vanskelig situasjon (som ble snudd til serier med bistand fra Petter). Kommer til å bruke han neste gang også.

Postadresse

Henrik Ibsens gate 90

0255 Oslo

Besøksadresse

Henrik Ibsens gate 90

0255 OSLO

Se sammendrag

Juridiske ferdigheter
4.9
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
4.9
Kommunikasjon
5.0
Gjennomsnitt
5.0 14 anmeldelser

Hvilken type juridisk hjelp trenger du?

Innhent gratis tilbud om advokatbistand