Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 2. av 673 mest populær i Bergen
Pris Gjennomsnitt
Bevilling siden 2005

Om Toril Wik


Advokat Toril Wik har spesialisering innen arbeidsrett – herunder varsling av kritikkverdige forhold – og bistand ved mobbing og trakassering. I tillegg har hun mange års erfaring med barnefordeling, herunder svært komplekse saker med høyt konfliktnivå mellom foreldrene. Hun har også arbeidet med personskadeerstatning, arverett og tvisteløsning/advokatmegling siden 2005. Hun er hovedforfatter av boken, «Varsling: fra problem til verdi» (https://www.fagbokforlaget.no/Varsling/I9788245011418). Wik...

Se mer

Kompetanseområder


HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

samlivsbrudd, støtteordninger, skole, utdanning, barnefordeling, foreldretvist

Personskadeerstatning, yrkesskade, pasientskade, feilmedisinering

Samlivsbrudd, skilsmisseoppgjør, skilsmissetvister, barnefordeling

Byggetvister, rettstvister, familietvister, økonomiske tvister, kontraktstvister, erstatningstvister, avtaletvister, kontraktstvister, nabotvister, eiendomstvister, rettstvister

Rangering


Advokatguiden beregner rangeringen av alle advokater, basert på anmeldelser de mottar fra tidligere klienter på vår plattform. Avgjørende rangeringsfaktorer er antall anmeldelser og den samlede poengsummen av disse. Nedenfor kan du se hvordan Toril Wik rangerer sammenlignet med andre advokater, i de juridiske kategoriene advokaten jobber med.

Arbeidsrett
Arbeidsrett 1. av 2 i Bergen
Familierett
Familierett 1. av 1 i Bergen
1.
Personskade
Personskade 1. av 1 i Bergen
1.
Tvisteløsing
Tvisteløsing 1. av 2 i Bergen
Skilsmisse
Skilsmisse 1. av 1 i Bergen
1.
2. av 673 mest populær i Bergen 478 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Toril Wik

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Toril Wik til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Toril Wik

Klikk for å vurdere

Anmeldelse Meget dyktig arbeidsrettsadvokat og forhandler
En tidligere klient skrev en anmeldelse 7. juli 2021
5.0
Meget dyktig arbeidsrettsadvokat og forhandler

Jeg tok kontakt med Toril Wik grunnet en usaklig oppsigelse som følge av gjengjeldelse ved varsling. Etter å ha kjempet i fire måneder på egenhånd, med en arbeidsgiver som forsøkte å tegne et bilde av meg som en meget vanskelig person, var det en enorm lettelse å finne en advokat som virkelig forsto meg og hva saken egentlig handlet om. Jeg fikk umiddelbart tillitt til Toril Wik som med sitt behagelige og empatiske vesen, kombinert med stor profesjonell og juridisk kompetanse, fikk meg til å kjenne meg svært godt ivaretatt fra første stund. Hennes spesialkompetanse og lange erfaring innen arbeidsrett og varsling gjorde at jeg slapp å bruke energi på å forklare svartmalingen og trakasseringen – hun forsto raskt hvilke mekanismer jeg var utsatt for. Jeg trodde jeg skulle være nervøs under rettsmeglingen, men hennes nærvær gjorde meg trygg og rolig. Jeg ble enormt imponert av hennes forhandlingsevne. Vi fikk gjennomslag for en avtale som jeg er svært tilfreds med. Toril Wik er en tøff strateg, med utpreget teft og 'fingerspitzgefühl'. Jeg kan anbefale henne på det varmeste.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Meget dyktig arbeidsretts- og varslingsadvokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Arbeidsrett 20. april 2021
5.0
Meget dyktig arbeidsretts- og varslingsadvokat

I forbindelse med en varslingssak hvor jeg ble utsatt for gjengjeldelse, hadde jeg behov for juridisk bistand. Jeg hadde først en annen advokat, men etter 8 måneder byttet jeg til Toril Wik. Dette har jeg aldri angret på. Hun har gjort en fantastisk jobb. Fra første stund har hun sett meg og har vist at hun bryr seg om meg. I tillegg har hun gjort en strålende jobb juridisk. Jeg er så glad for at hun jobber for min sak. Det jeg er fornøyd med er: - I tillegg til den juridiske kompetansen, har hun også mye kunnskap om hva det koster å stå i en varslingssak, og hvordan dette påvirker helsen både mentalt og fysisk. Hun tar seg alltid tid til å møte meg i et følelsesmessig kaos og kan bekrefte at en slik reaksjon er normalt i forhold til saken. - I møter med arbeidsgiver er det Toril som styrer møtet, slik at jeg har kunnet slippe å «være på hugget» og huske å få med alt. Hun er en solid partner, som også vet hvordan en skal kunne lese motparten og forhandle.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse ERFAREN, DYKTIG ADVOKAT MED GODE FORHANDLINGSEVNER
En tidligere klient skrev en anmeldelse 30. desember 2020
5.0
ERFAREN, DYKTIG ADVOKAT MED GODE FORHANDLINGSEVNER

Toril Wik hjalp med da jeg da jeg sto i en svært vanskelig arbeidstvist, hvor jeg ble utsatt for destruktiv ledelse, herunder mobbing og trakassering. Saken var på et tidspunkt så alvorlig og mitt psykososiale arbeidsmiljø så dårlig at jeg var tvunget til å sykmelde meg en periode. Takket være Toril Wik sine solide, juridiske kunnskaper, evne til å forhandle og konflikthåndteringskompetanse, ble saken løst i minnelighet innen kort tid. Etter skriftlig avtale/forlik i saken fikk jeg tilbake et svært godt psykososialt arbeidsmiljø. Jeg kan anbefale Toril Wik på det sterkeste, hun er faglig dyktig, blir engasjert i din sak og tror på deg!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Faglig dyktig og empatisk advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 7. desember 2020
5.0
Faglig dyktig og empatisk advokat

Våren 2015 ble vår mor utsatt for en hendelse som medførte livstruende og permanente skader. Da vi følte at mange instanser rundt vår familie sviktet fra både politi og helsevesen, kontaktet vi Toril Wik for rådføring og juridisk bistand. I perioden 2015 til høsten 2018 , da mor døde, har Toril bistått oss. Hun var også behjelpelig med arveoppgjøret i ettertid. I en vanskelig tid der familien har gått igjennom en krise, har Torill vært en svært viktig støttespiller. Hun har strekt seg langt utover det en kan forvente, både på det profesjonelle og personlige plan. Hun har tatt alle tunge kamper for oss – opp mot blant annet politi og helsevesenet. Hun har kjempet for familiens rettigheter og sørget for de riktige og beste løsningene for oss. Hun har vært tilgjengelig døgnet rundt og og aldri tatt nei for et svar der hun har møtt motstand. I tillegg har hun vist en raushet, omsorg og tålmodighet overfor familien som vi vil være evig takknemlige for.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Dyktig, erfaren og løsningsorientert advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 26. oktober 2020
5.0
Dyktig, erfaren og løsningsorientert advokat

Jeg henvendte meg til Toril Wik da jeg sto i en kompleks arbeidsrettssak. Hos henne ble jeg umiddelbart møtt med forståelse og fikk raskt innblikk i hennes brede, juridisk kompetanse samt hennes løsningsorienterte fokus. Toril Wik er en empatisk advokat, med bred erfaring. Hun støttet og motiverte meg, og fikk meg til å klare å rette fokus da ting tidvis ble overveldende. Hun har en særdeles høy rettferdighetssans noe jeg opplever også var avgjørende for at hun valgte å bistå meg. Toril Wik støttet meg også i en vanskelig barnefordelingssak. Jeg har lært advokat Toril Wik å kjenne som en genuin medspiller med klart fokus på sin klient, og jeg kan anbefale hennes kompetanse på det sterkeste. Jeg opplevde meg svært godt ivaretatt av henne.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Løsningsorientert og svært dyktig advokat og megler
En tidligere klient skrev en anmeldelse 6. oktober 2020
5.0
Løsningsorientert og svært dyktig advokat og megler

I forbindelse med skilsmisse, herunder deling av bo, hadde jeg en advokat i flere månder uten at hun klarte å finne en løsning. Deretter skiftet jeg til advokat Toril Wik. Etter kort tid hadde hun klart hjelpe meg og min eksmann til enighet. Jeg kan med stor trygghet anbefale Wik som advokat.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Anbefaling
En tidligere klient skrev en anmeldelse 21. september 2020
5.0
Anbefaling

Jeg ble anbefalt Toril Wik da jeg sto i en varslingssak som jeg opplevde som vanskelig å håndtere uten hjelp. I samtale før forliksmøte med motpart opplevde jeg Toril Wik som en rolig, behagelig og kunnskapsrik advokat som gjorde at jeg følte meg ivaretatt både følelsesmessig og juridisk. I selve forliksmøtet var hun en god støtte for meg. Hun førte saken, og tok små time-outs med meg slik at jeg hele tiden visste hva som foregikk. Jeg fikk forklart motpartens forhandlingsstrategi, og hva vi kunne forvente i fortsettelsen. I disse små pausene bidro hun også til å lette på stemningen slik at jeg følte meg trygg. Toril Wik er en dyktig advokat og forhandler, og til tross for manglende forhandlingsvilje og forsøk på hersketeknikker fra motpartens side, fikk vi i stand en avtale som jeg er veldig fornøy med. I etterkant har jeg leid inn Toril Wik som kurs- og foredragsholder innen konflikthåndtering. Hun formidler det juridiske på en forståelig måte, og har mye erfaring som hun drar nytte av i disse sammenhenger. Kursdeltakerne har gitt veldig gode tilbakemeldinger. Jeg kan med stor trygghet anbefale Toril Wik både som advokat og kurs/foredragsholder.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Dyktig, løsnings- og kommersielt orientert advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 9. september 2020
4.2
Dyktig, løsnings- og kommersielt orientert advokat

Vi har brukt Toril Wik i en kompleks sak med konflikt mellom to parter der hennes sterke egenskaper gav et positivt utfall for oss. Hun er tilgjengelig, setter seg godt inn i sakene, både juridisk og praktisk sett. Hun analyserte situasjonen meget godt, fant partenes egentlige motiv; og foreslo en strategi for prosess og forhandlinger som gav et godt utfall for oss. Hun viste spesielt styrke i forhandlinger og i kommunikasjon med både oss og motpart med klare strategier og gode juridiske forberedelser. Hun har også en behagelig personlighet som kombineres med en kommersiell teft for kunden.

Juridiske ferdigheter
4.0
Tilgjengelighet
4.0
Kvalitet på arbeidet
4.0
Gjennomføring
4.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


4.9 8 anmeldelser

Adresse


Postadresse

Postboks 55 Sentrum

5803 Bergen

Besøksadresse

Lars Hilles gate 30

5008 Bergen

Hvilken juridisk bistand trenger du?

Be om juridisk hjelp online, og få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.