Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 32. av 5181 mest populær i Oslo

Om Geir Nærø


Advokat Geir Nærø er partner og spesialist innen fast eiendom, og har betydelig prosesserfaring fra domstolene. Han bistår daglig boligkjøpere og andre aktører med problemstillinger innen fast eiendom. En stor del av porteføljen består av å håndtere saker mot forsikringsselskaper.

Se mer

Kompetanseområder


Erstatningsoppgjør, reklamasjon, erstatningskrav, søksmål

Eiendomsutbygging, eiendomsprosjekter

Nabotvister, eiendomstvister, tomtetvister, nabovarsel

Næringsleie, eiendomsforvaltning, eiendomsutvikling

Forhandlinger, rettsprosess, vitneførsel, straffeprosess, saksbehandling, veiledning, bevisførsel, hovedforhandlinger, ankeforhandlinger, innledningsforedrag

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Geir Nærø rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

32. av 5181 mest populær i Oslo 260 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Geir Nærø

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Geir Nærø til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Geir Nærø

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Geir Nærø
Score
Utmerket
4 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
0 anmeldelser
Periode
4 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Heving av boligkjøp
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Fast eiendom 8th April 2024
Heving av boligkjøp
5.0

Når det stormer som verst er det trygt å ha Geir Nærø ved roret. Takket være Geir fikk vi hevet kjøpet av drømmeboligen som viste seg å bli vårt livs verste mareritt. Vi kjøpte en bolig hvor det viste seg at det var store skjulte brannskader. Vi engasjerte Geir Nærø hos Oslo Advokatkontor. Geir tok seg tid til å lytte og viste at han både er kunnskapsrik og ser muligheter. En uke etter vi engasjerte Geir var hevingserklæring sendt til eierskifteforsikring. En hevingserklæring som tydelig viste hvor skapet skulle stå. Konkret og ryddig. Tiden som fulgte var ekstremt tøff både fysisk og psykisk for oss. Når du står i en slik prosess er det uvurderlig å ha en så dyktig advokat som Geir til å ha 100% kontroll på det rettslige. Vi var aldri i tvil om at Geir ville få til det beste mulige utfallet for oss. Hvis vi måtte gå hele veien til rettssak var både han og vi klare for det. Geir har lang erfaring og god kompetanse på området. Han tok seg også god tid til å diskutere alle steg i prosessen nøye før vi gikk videre. Geir opplyste oss om prosessrisiko og mulige utfall. Alt dette bidro til at vi følte en forståelse og trygghet underveis. Saken endte med et forlik hvor kjøpet ble hevet før rettslig prosess.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Boligkjøpstvist
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Erstatningsrett 10th May 2023
Boligkjøpstvist
5.0

Ved kjøp av leilighet oppdaget vi flere feil og mangler det ikke var opplyst om i salgsdokumentasjonen. Ette anbefalinger kontaktet vi Geir Nærø som har bistått oss i prosessen mot selger og selgers forsikringsselskap. Nærø har gjort et fantastisk arbeid i vår sak. Han har holdt oss orientert om alle forhold og gitt oss rådgiving underveis i prosessen. Vi er svært fornøyd med utfallet av vår sak og anbefaler han på det sterkeste. Tusen takk Geir!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Boligtvist
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Fast eiendom 9th May 2023
Boligtvist
5.0

I forbindelse med kjøp av leilighet oppdaget vi flere feil og mangler det ikke var opplyst om i salgsdokumentasjon. Ette anbefalinger kontaktet vi Geir Nærø om har bistått oss i prosessen mot selger og selgers forsikringsselskap. For oss har Nærø ikke bare vært en solid advokat, men også støttet oss i prosessen. Tusen takk Geir :-)

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Faglig dyktig, trygg, ærlig og hyggelig. Den beste av de beste.
En tidligere klient skrev en anmeldelse 28th April 2023
Faglig dyktig, trygg, ærlig og hyggelig. Den beste av de beste.
5.0

Oslo Advokatkontor med Geir Nærø og Torstein Bø i spissen ledet an en sak vi hadde mot utbygger av et nytt boligfelt. Geir gjennomførte en gratis verdivurdering av saken vår, det ble konkludert at vi hadde en juridisk korrekt sak mot utbygger. Vi gikk til sak mot utbyggeren og Torstein tok over fra Geir ettersom hans spesialområde er Bustadoppføringslova, noe som var relevant for oss. Vi fikk en stadig oppdatering på status av saken og risikovurdering ble gjennomført regelmessig. Sammen med advokat Geir Nærø og Torstein Bø laget vi en god sak vi presenterte motparten. Torstein fulgte opp alle tidsfrister, var effektiv i arbeidet, trygg på sitt faglige felt og det juridiske. Vi var alltid trygge på at vi hadde gode advokater i ryggen. Det at Oslo Advokatkontor har flere advokater, spesialisert på eiendom var viktig for oss og det gav en trygghet i at vi visste vi hadde faglig tyngde fra våre advokater, som hele tiden var på ballen. De responderte raskt på eposter og telefoner, jeg var alltid fulgt opp på en måte som virket betryggende. Og dersom jeg hadde spørsmål angående faglig eller råd og veiledning, var Geir tilgjengelig. Personlig var dette en stressende situasjon, det er ikke alltid man har en boligtvist, men med Oslo Advokatkontor i ryggen, følte jeg meg trygg på at vi hadde rett og at vi hadde tyngden vi trengte. Jeg anbefaler Oslo Advokatkontor på det sterkeste. Her får man den støtten du trenger.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Utmerket
5.0
4 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
5
Tilgjengelighet
5
Kvalitet på arbeidet
5
Gjennomføring
5
Kommunikasjon
5
Pris Gjennomsnitt
Bevilling siden 2004
Finn Geir Nærø i Profile page

Adresse


Postadresse

Postboks 823

1306 Sandvika

Besøksadresse

Leif Tronstads plass 6

1337 Sandvika

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.

Det tar bare ett minutt å fullføre