Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
#43 av 116 advokat i Norge

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 29. av 5253 mest populær i Oslo

Om Geir Nærø


Advokat Geir Nærø er partner og spesialist innen fast eiendom, og har betydelig prosesserfaring fra domstolene. Han bistår daglig boligkjøpere og andre aktører med problemstillinger innen fast eiendom. En stor del av porteføljen består av å håndtere saker mot forsikringsselskaper.

Se mer

Kompetanseområder


Erstatningsoppgjør, reklamasjon, erstatningskrav, søksmål

Eiendomsutbygging, eiendomsprosjekter

Nabotvister, eiendomstvister, tomtetvister, nabovarsel

Næringsleie, eiendomsforvaltning, eiendomsutvikling

Forhandlinger, rettsprosess, vitneførsel, straffeprosess, saksbehandling, veiledning, bevisførsel, hovedforhandlinger, ankeforhandlinger, innledningsforedrag

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Geir Nærø rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

29. av 5253 mest populær i Oslo 328 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Geir Nærø

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Geir Nærø til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Geir Nærø

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Geir Nærø
Score
Utmerket
6 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
0 anmeldelser
Periode
6 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Blogtvist
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Eiendomsrett 29. juni 2024
Blogtvist
5.0

Min samboer og jeg kjøpte oss en leilighet midt i gamle Oslo mai 2023. Vi har fremdeles ikke bodd i leiligheten vår, da den per dags dato fremdeles er ubeboelig. Når vi først havnet i en krise og ting stod på som verst er vi veldig glade og takknemlige for å ha møtt Geir Nerø som har hjulpet oss gjennom hele prosessen, med gode råd og juridisk hjelp. Det viste seg at leiligheten vår har hatt en vannskade på samme punkt i soveromstaket hele 4 ganger. Hvor det også er store problemer med fukt og råte i bygget. Selger hadde ikke opplyst om noen av forholdene, samt vært uærlig og uaktsom i sin egenerklæring. Geir har hjulpet oss gjennom hele prosessen i samarbeid med takstmann Jan, som vi også er veldig takknemlig for å ha møtt og samarbeidet med. Vi har nå inngått forlik og er fornøyde med løsningen. Geir er rolig og strukturert i sitt arbeid, flik til å forklare det "juridiske språk" og en god støttespiller i en tung tid. Jeg kan på det varmeste anbefale Geir Nerø som advokat i en bolig eller eiendomstvist. Vi hadde ikke klart oss uten hans hjelp.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Heving av boligkjøp
En tidligere klient skrev en anmeldelse 28. juni 2024
Heving av boligkjøp
5.0

Veldig ryddig, strukturert og en god støttespiller å ha i en uheldig situasjon! Jeg kjøpte en leilighet i 2021 som viste seg å være regulert til næringsformål. Dette ble oppdaget under salgsprosessen i 2024. Etter mye frem og tilbake med boligkjøperforsikringen tok jeg kontakt med Geir for å høre om han ville påta seg saken min. Etter Geir overtok gikk prosessen veldig raskt. Geir er veldig strukturert, kommuniserer på en forståelig og god måte, og er flink til å gi oppdateringer underveis i prosessen. Jeg hadde et veldig godt samarbeid med Geir, og han var veldig åpen for mine innspill og refleksjoner. Dette resulterte i et veldig godt samarbeid og god sparring gjennom hele prosessen. Det endte til slutt med forlik, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Geir var veldig nøyaktig i kommunikasjon og utarbeidelse av rettslige dokumenter, og jeg kan trygt si at jeg ikke ville fått det samme utfallet uten Geir som advokat. Anbefaler han til alle som trenger juridisk bistand! Strålende fornøyd - 10/10!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Heving av boligkjøp
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Fast eiendom 8. april 2024
Heving av boligkjøp
5.0

Når det stormer som verst er det trygt å ha Geir Nærø ved roret. Takket være Geir fikk vi hevet kjøpet av drømmeboligen som viste seg å bli vårt livs verste mareritt. Vi kjøpte en bolig hvor det viste seg at det var store skjulte brannskader. Vi engasjerte Geir Nærø hos Oslo Advokatkontor. Geir tok seg tid til å lytte og viste at han både er kunnskapsrik og ser muligheter. En uke etter vi engasjerte Geir var hevingserklæring sendt til eierskifteforsikring. En hevingserklæring som tydelig viste hvor skapet skulle stå. Konkret og ryddig. Tiden som fulgte var ekstremt tøff både fysisk og psykisk for oss. Når du står i en slik prosess er det uvurderlig å ha en så dyktig advokat som Geir til å ha 100% kontroll på det rettslige. Vi var aldri i tvil om at Geir ville få til det beste mulige utfallet for oss. Hvis vi måtte gå hele veien til rettssak var både han og vi klare for det. Geir har lang erfaring og god kompetanse på området. Han tok seg også god tid til å diskutere alle steg i prosessen nøye før vi gikk videre. Geir opplyste oss om prosessrisiko og mulige utfall. Alt dette bidro til at vi følte en forståelse og trygghet underveis. Saken endte med et forlik hvor kjøpet ble hevet før rettslig prosess.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Boligkjøpstvist
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Erstatningsrett 10. mai 2023
Boligkjøpstvist
5.0

Ved kjøp av leilighet oppdaget vi flere feil og mangler det ikke var opplyst om i salgsdokumentasjonen. Ette anbefalinger kontaktet vi Geir Nærø som har bistått oss i prosessen mot selger og selgers forsikringsselskap. Nærø har gjort et fantastisk arbeid i vår sak. Han har holdt oss orientert om alle forhold og gitt oss rådgiving underveis i prosessen. Vi er svært fornøyd med utfallet av vår sak og anbefaler han på det sterkeste. Tusen takk Geir!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Boligtvist
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Fast eiendom 9. mai 2023
Boligtvist
5.0

I forbindelse med kjøp av leilighet oppdaget vi flere feil og mangler det ikke var opplyst om i salgsdokumentasjon. Ette anbefalinger kontaktet vi Geir Nærø om har bistått oss i prosessen mot selger og selgers forsikringsselskap. For oss har Nærø ikke bare vært en solid advokat, men også støttet oss i prosessen. Tusen takk Geir :-)

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Faglig dyktig, trygg, ærlig og hyggelig. Den beste av de beste.
En tidligere klient skrev en anmeldelse 28. april 2023
Faglig dyktig, trygg, ærlig og hyggelig. Den beste av de beste.
5.0

Oslo Advokatkontor med Geir Nærø og Torstein Bø i spissen ledet an en sak vi hadde mot utbygger av et nytt boligfelt. Geir gjennomførte en gratis verdivurdering av saken vår, det ble konkludert at vi hadde en juridisk korrekt sak mot utbygger. Vi gikk til sak mot utbyggeren og Torstein tok over fra Geir ettersom hans spesialområde er Bustadoppføringslova, noe som var relevant for oss. Vi fikk en stadig oppdatering på status av saken og risikovurdering ble gjennomført regelmessig. Sammen med advokat Geir Nærø og Torstein Bø laget vi en god sak vi presenterte motparten. Torstein fulgte opp alle tidsfrister, var effektiv i arbeidet, trygg på sitt faglige felt og det juridiske. Vi var alltid trygge på at vi hadde gode advokater i ryggen. Det at Oslo Advokatkontor har flere advokater, spesialisert på eiendom var viktig for oss og det gav en trygghet i at vi visste vi hadde faglig tyngde fra våre advokater, som hele tiden var på ballen. De responderte raskt på eposter og telefoner, jeg var alltid fulgt opp på en måte som virket betryggende. Og dersom jeg hadde spørsmål angående faglig eller råd og veiledning, var Geir tilgjengelig. Personlig var dette en stressende situasjon, det er ikke alltid man har en boligtvist, men med Oslo Advokatkontor i ryggen, følte jeg meg trygg på at vi hadde rett og at vi hadde tyngden vi trengte. Jeg anbefaler Oslo Advokatkontor på det sterkeste. Her får man den støtten du trenger.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Utmerket
5.0
6 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
5
Tilgjengelighet
5
Kvalitet på arbeidet
5
Gjennomføring
5
Kommunikasjon
5
Pris Gjennomsnitt
Bevilling siden 2004
Finn Geir Nærø i Profile page

Adresse


Postadresse

Postboks 823

1306 Sandvika

Besøksadresse

Leif Tronstads plass 6

1337 Sandvika

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.

Det tar bare ett minutt å fullføre