5.0 6 anmeldelser

Om Jostein Løken


Jostein Løken er en advokat i Oslo og jobber for Advokatfirmaet Elden DA. Selskapet har 72 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Postboks 6684 St. Olavs plass, 0129 Oslo. Besøksadressen er St. Olavs gate 25, 0129 Oslo. På Advokatguiden.no har Jostein Løken 6 anmeldelser og 5.0 i gjennomsnittlig score. Jostein Løken er rangert som nr. 5 blant Oslos advokater. Siste måned har denne profilen hatt 153 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Jostein Løken her.

Rangering


#13 mest populær i Oslo 153 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Jostein Løken

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Jostein Løken til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Jostein Løken

Klikk for å vurdere

13. juli 2020
5.0
Effektiv og tillitsfull

Jostein Løken er en utrolig dyktig og sympatisk advokat. Han er effektiv og tillitsfull og sørger for at all informasjon er lett forståelig for klienten. Hos Løken er ingen spørsmål for dumme. Han svarer mer enn gjerne, både en og to ganger. Man føler seg ikke forhåndsdømt, og han bruker god tid på å forstå saken og bli kjent med klienten for best mulig saksgang.

30. juni 2020
5.0
Særdeles behandling av Ypperste klasse.

Jostein Løken er an advokat som ikke kan gies høy nok valør for hans faglighet, punktlighet, og han raske og kvikke samt saklige syn på Norsk Rettsikkerhet for den meninge mann. Et uhyre falkeblikk over sak, kontra tid & kostnad. For ikke fullrost dette mennesket nok- En Mann du vil absolutt vil ha ved din side. En bonus er også humoren sammen med et genuint engasjement for hvert enkelt individ. gir han 12 av 10 stjerner. Tusen takk. Verden min ble større ved ditt bekjentskap. igjen takk Jostein.

15. juni 2020
5.0
Meget dyktig og seriøs advokat med stort kompetanseområde

Jostein Løken er meget rask, dyktig, grundig, hyggelig og tilgjengelig når det trengs. Yter maks for sine klienter.

15. juni 2020
5.0
Beste advokaten med kortest behandlingstid.

Advokat Løken hjelper til med nær sagt det meste. Er det et felt han ikke er sikker på, så finner han noen andre til deg.

14. juni 2020
5.0
Svært dyktig

Svært dyktig advokat som besitter mye kunnskap, svarer raskt og jobber hardt for sine klienter! Anbefales på det varmeste!

14. juni 2020
5.0
Solid og dyktig

Meget god advokat som virkelig stiller opp når du trenger det, på kort varsel selv om skjemaet hans er trangt. I tillegg til meget faglig dyktig, er han hyggelig og sympatisk.

Postadresse

Postboks 6684 St. Olavs plass

0129 Oslo

Besøksadresse

St. Olavs gate 25

0129 Oslo

Se sammendrag

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Gjennomsnitt
5.0 6 anmeldelser

Hvilken type juridisk hjelp trenger du?

Innhent gratis tilbud om advokatbistand