Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
#17 av 108 advokat i Norge

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 1. av 90 mest populær i Lillestrøm

Om Sindre Stave


Advokat Sindre Stave er advokat og eier av advokatfirmaet Stave as. Advokatfirmaet Stave holder til i Storgata 11 på Lillestrøm. Hjemmeside: https://www.advokatstave.no Advokatfirmaet Stave yter bistand og er spesialisert innenfor fast eiendom, forsvarer/strafferett samt erstatning/oppdrag som bistandsadvokat. Advokatfirmaet Stave er særlig spesialisert på bolig tvister og alt som retter seg mot en privatpersons befatning med eiendom og boligmarkedet. Advokatfirm...

Se mer

Kompetanseområder


Bygg og anlegg, eiendomstransaksjoner, byggetvister, byggetillatelser, infrastruktur, forvaltning

Erstatningsoppgjør, reklamasjon, erstatningskrav, søksmål

Eiendomsutbygging, eiendomsprosjekter

Nabotvister, eiendomstvister, tomtetvister, nabovarsel

Forhandlinger, rettsprosess, vitneførsel, straffeprosess, saksbehandling, veiledning, bevisførsel, hovedforhandlinger, ankeforhandlinger, innledningsforedrag

Mord, voldtekt, mishandling, seksuallovbrudd, vold, heleri, korrupsjon, hvitvasking, trusler, tyveri, ran, skattesvik, voldsoffererstatning, skadeverk, terror, forsvarer, bistandsadvokat, politiavhør, narkotika, fyllekjøring, bedrageri, familievold, incest, omsorgssvikt, mishandling

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Sindre Stave rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

Bygg og entreprise
Bygg og entreprise 1. av 1 i Lillestrøm
1.
Naborett
Naborett 1. av 3 i Lillestrøm
Erstatningsrett
Erstatningsrett 1. av 1 i Lillestrøm
1.
Strafferett
Strafferett 1. av 3 i Lillestrøm
Fast eiendom
Fast eiendom 1. av 2 i Lillestrøm
Prosedyre
Prosedyre 1. av 2 i Lillestrøm
Reklamasjon 1. av 1 i Lillestrøm
1.
1. av 90 mest populær i Lillestrøm 401 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Sindre Stave

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Sindre Stave til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Sindre Stave

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Sindre Stave
Score
Utmerket
24 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
0 anmeldelser
Periode
24 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Hjelp forsikring
En tidligere klient skrev en anmeldelse 5. desember 2023
Hjelp forsikring
5.0

Han hjalp meg gjennom saken. Sto for alt. Anbefaler han på det varmeste. Var tilgjengelig når jeg trengte det. Bli og omtenksom.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Anbefales på det varmeste
En tidligere klient skrev en anmeldelse 27. november 2023
Anbefales på det varmeste
5.0

Da jeg oppdaget at leiligheten jeg hadde kjøpt ikke var godkjent som boenhet, var jeg naturligvis svært fortvilet. I denne vanskelige situasjonen tok jeg kontakt med Sindre. Han forsto raskt min situasjon og ble en solid støttespiller. Sindre kombinerte profesjonell dyktighet med en personlig og menneskelig tilnærming, noe som betød mye for meg gjennom de tøffe tidene. Han viste en imponerende kunnskap og evne til å behandle sine klienter som enkeltindivider, og ikke bare som nummer i en sak. Sin tilgjengelighet og genuine omsorg gjorde at jeg følte meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Jeg anbefaler på det sterkeste Sindre til alle som er på utkikk etter en advokat som ikke bare har faglig ekspertise, men som også virkelig bryr seg om sine klienters beste.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Topp juridisk bistand og tilgjengelighet
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Fast eiendom 13. september 2023
Topp juridisk bistand og tilgjengelighet
5.0

Ingen dumme spørsmål, ingen for små eller store spørsmål. Kunden bestemmer! Og ut i fra mine ønsker gikk saken smertefritt. Stave passet på foreldelsesfristen opp i mot reklamasjoner og andre viktig juridiske momenter. Prosess varsler gikk ut i tur og orden når de skulle. Jeg hadde store alvorlige feil og mangler i nytt bygg. Det taklet Stave smertefritt, med en god porsjon forståelsen da jeg knakk fullstendig sammen i rettsmekling. Spør du får du svar, gode anbefalinger, ærlige meninger og råd. Takknemlig for at saken min løste seg. Glad for at jeg hadde RIKTIG advokat bistand på min side. Anbefales uten betenkeligheter. Faglig dyktig og akkurat passe tøff nok når det gjelder.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Vil anbefale Sindre Stave til alle
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Fast eiendom 5. juli 2023
Vil anbefale Sindre Stave til alle
5.0

Vi ble anbefalt Sindre Stave etter at saken vår hadde stått stille en stund. På noen dager hadde han større fremdrift enn på flere måneder med tidligere advokat. Med Sindre kunne vi endelig slappe litt av, gi fra oss ansvaret og stole på at han sørget for at nødvendige neste steg ble gjort. Han svarte alltid raskt og var tilgjengelig når enn vi trengte det. Det var tydelig at han hadde god kunnskap om tematikken. I tillegg satte vi pris på at han var realistisk og tydelig i sine råd. Når man står oppi en slik stor boligsak var det også godt med en advokat som i tillegg var medmenneske, med forståelse for hvor tøft det var for oss. Vi sitter igjen med et resultat vi er svært godt fornøyd med, og er sikker på at vi kan takke Sindre for dette. Vi håper selvfølgelig at vi aldri havner i en lignende situasjon igjen, men om vi gjør det er Sindre den første vi ringer. Vi vil anbefale han til alle som trenger hjelp i forbindelse med boligkjøp!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Anbefales på det varmeste.
En tidligere klient skrev en anmeldelse 1. april 2023
Anbefales på det varmeste.
5.0

Brukte advokat Stave i forbindelse med konstruksjonsfeil på tak. Han stilte opp raskt. Utmerket service. Veldig behjelpelig, flott resultat som gikk relativt raskt. Anbefaler Stave hvis dere skulle være så uheldig å oppdage en feil eller mangel på drømme boligen dere har kjøpt.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse fuktproblematikk og feilkonstruksjon
En tidligere klient skrev en anmeldelse 29. september 2022
fuktproblematikk og feilkonstruksjon
5.0

Vi inngikk forlik nesten 2 år etter at vi kjøpte et hus i sola kommune. Vi benyttet vår forsikrings egne advokater i over 1 år, men mistet tilliten til dem og byttet til Sindre. Det angret vi ikke på og prosessen gikk fortere etter at han kom inn. Han kjenner også de ulike aktørene og kan anbefale takstmenn og entreprenører som igjen bygger opp saken på en korrekt måte. Kan absolutt anbefales.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Heving av boligkjøp
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Erstatningsrett 20. september 2022
Heving av boligkjøp
5.0

Vi kjøpte i juni 2021 en bolig på Sola fra 1962. Under oppussing oppdaget vi rotteskader. Vi meldte saken inn til boligselgerforsikring, som sa de ikke kunne hjelpe oss. Da fikk vi tips om å ta kontakt med Sindre av takstmannen som beregnet skadeomfanget. Sindre hjalp oss raskt, og hadde et godt svar på alt vi spurte om. Han var dyktig i faget sitt, og fikk gjennomført prosessen med heving mye raskere enn vi ble forespeilet. Vi fikk hevet kjøpet via rettsmekling i juni 2022. Også her ledet han oss gjennom dette på en god og trygg måte. Han visste hva man har rett på, og har svært god kompetanse på slike saker. Han tok alt ansvar som fikk oss til å bli trygge og slappe av i en stressende situasjon. Anbefaler han på det sterkeste.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse En advokat som bryr seg!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 16. september 2022
En advokat som bryr seg!
5.0

Vi kjøpte bolig i 2018, hvor det viste seg å bli en lang prosess. Etter det ble funnet feil på bl.a. kledning, påbygg, el-nett, grunnmur og drenering så tok vi kontakt med vår boligkjøper forsikring. Noe som viste seg å ikke hjelpe i det hele tatt, vi ble verken hørt eller sett av forsikringen vår. Det var mye krangling med forsikringen som verken trodde på oss, eller ville ta dette videre. Plutselig en kveld dukket det opp en artikkel i Stavanger Aftenblad hvor Stave var navngitt. Heldigvis den kvelden tok jeg kontakt med Stave, og etter litt gjennomgang av forholdene tok han over saken. Han tok oss seriøst og hørte på det vi hadde og si, og inkluderte fagfolk for å få dette enda mer spesifisert hvor mye som faktisk var galt. Vi angrer ikke ett sekund på at vi tok kontakt med han, da vi ikke hadde klart dette alene som førstegangskjøpere. Anbefaler han på det sterkeste! Her får du en advokat som hører på deg, følger deg opp og bryr seg. 5/5

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Boligkjøp av hus fra 2018 med store mangler ved drenering/avløp
En tidligere klient skrev en anmeldelse 31. august 2022
Boligkjøp av hus fra 2018 med store mangler ved drenering/avløp
5.0

Vi kjøpte en bolig fra 2018 som vi overtok i begynnelsen av 2019. Viste seg senere samme år at vi ikke kunne benytte hagen da det var store ansamlinger med regnvann/overvann. Tok kontakt med boligkjøperforsikring Legal24 og fant raskt ut at det var behov for å bytte ut advokat. Fikk da anbefalt Sindre Stave av bekjente og har ikke angret et sekund på den avgjørelsen. Sindre er en fantastisk dyktig advokat , men mye erfaringer fra forskjellige segmenter. - han er også en veldig hyggelig mann som bryr seg om sine klienter på et medmenneskelig plan. Kan anbefale Sindre Stave på det sterkeste! 5/5 Takk for all bistand i tingretten - hvor vi naturligvis vant frem.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Takk for all hjelp!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 13. mai 2022
Takk for all hjelp!
5.0

Kjøpte en bolig med masse feil og mangler. Med Protector som motpart sørget advokat Stave for en forliksavtale på 30% av hele kjøpesum. Startet opp med Help advokat men byttet han ut med Sindre. Jeg er strålende fornøyd med resultatet og hjelpen fra Sindre underveis i prosessen. TUSEN TAKK

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.

Det tar bare ett minutt å fullføre