Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
#14 av 195 advokat i Norge

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 8. av 5374 mest populær i Oslo

Om Ruben Haugland


Ruben Haugland har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitet i Oslo, hvor han leverte masteroppgave om hensynet til barnets beste i vurderingen av studenters skikkethet for utdanningen. Haugland har videre fordypning innen barnerett, internasjonal privatrett og markedsrett. Haugland jobber med de fleste rettsområder, fra barnerett til pengekrav til strafferett. Haugland har et spesielt fokus på saker innen barne- og familieretten, som for eksempel barnefordeling, ektefelleskifte, barnevern ...

Se mer

Kompetanseområder


Utviklingskontrakter, leveransekontrakter, avtaleinngåelse, kontraktsforhandlinger, testament, ektepakter, samboeravtaler, kjøpsavtaler, avtaletvister, kontrakstvister

Akuttplassering, omsorgsovertakelser, samværsrett, barnemishandling, tvangsomplassering, barnevernssaker

samlivsbrudd, støtteordninger, skole, utdanning, barnefordeling, foreldretvist

Infrastruktur, naturområder, fiskekvoter, jakt

Fengslet utenlands, barnebortføring, internasjonale rettigheter

Markedsbetingelser, innovasjon, informasjon, oppfinnelser

Mord, voldtekt, mishandling, seksuallovbrudd, vold, heleri, korrupsjon, hvitvasking, trusler, tyveri, ran, skattesvik, voldsoffererstatning, skadeverk, terror, forsvarer, bistandsadvokat, politiavhør, narkotika, fyllekjøring, bedrageri, familievold, incest, omsorgssvikt, mishandling

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Ruben Haugland rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

8. av 5374 mest populær i Oslo 599 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Ruben Haugland

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Ruben Haugland til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Ruben Haugland

Klikk for å vurdere

Anmeldelse Den beste!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 10. oktober 2022
Den beste!
5.0

Ruben er en utrolig dyktig advokat som er super på det juridiske og som er super investert i saken din. Han gir virkelig 100%. Etter dårlig opplevelse med tidligere advokat fant jeg Ruben og han har vært utrolig flink. Lytter til alt og kan lover og regler inn og ut. Han fikk frem poeng som min tidligere advokat ikke engang hadde tenkt på. Jeg er så glad for at jeg fant Ruben og at vi vant frem i klagesaken min som omhandlet autorisasjon. Anbefaler virkelig Ruben til alle!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse En dyktig advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 19. september 2022
En dyktig advokat
5.0

Ruben har vært en sykt dyktig og forstårlig advokat. Han har lyttet på meg og ikke minst vært en fin støttespiller. Han gjør en veldig dyktig jobb og setter seg inn i det ordentlig. Han forklarer og er 110% ærlig. Han anbefaler jeg virkelig! I min sak gjalt det fusk på eksamen og han har vært kjempe god og snill, forståelse full og ikke min vist meg at han er her.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Vurdering av resultatet av arbeidet til advokat Ruben Haugland
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Barnevern 10. september 2022
Vurdering av resultatet av arbeidet til advokat Ruben Haugland
5.0

Barn, mor, samværer, familiegjenforening! Disse ordene har ingen lignende analoger, disse ordene krever ingen forklaring, dette er én hel kjerne som ikke har rett til å bli splittet og knust. For å kunne bevare hele denne kjernen kreves det stor magisk kraft. Min advokat Ruben Haugland besitter denne makten. Av ukjente årsaker barnevern i Oslo plutselig har stoppet av samværer med min sønn (10 åring) og jeg henvendte meg for å få hjelp til Advokatfirmaet Auxilium AS til advokaten Ruben Haugland. Takket være hans høye profesjonalitet, tålmodighet og evne til å jobbe med foreldre, ble samværer med sønnen min gjenopprettet. Tusen takk til min advokat for dette. For underhold av et barn i en fosterfamilie finansierer kommune og staten bruker store pengesummer. Når barnet kommer hjem til moren (hvis det er vilkårer for dette) fortsetter den økonomiske støtten til barnet hos foreldrene hjemme, og dette er en stor fortjeneste av advokatene som jobber i dette feltet. Barnevernsaker behandles mange ganger i domstolene i mange år. Det samler seg mye dokumentasjon og advokaten bruker mye tid på å sette seg inn i disse dokumentene. Arbeidet i dette feltet er spesielt vanskelig, det er å jobbe med traumatiserte foreldre, jobbe med nettverket dems, intensivt arbeid med vitner og dette tar mye tid for en advokat. Vi forstår alle og setter pris på arbeidet til en advokat og ikke alle familier har mulighet til å betale for tilleggsarbeid av en advokat, så vi henvender oss til staten for å gi betalt tid for foreldrenes advokater for å forstå dette og øke det betalte tid for å bruke advokathjelp. Advokatene er forskjellige, advokaten min Ruben brukte mye tid, jobbet uten tilleggsbetaling, jeg brukte fri rettshjelp og jeg takker ham veldig for det. Jeg har lest mange gode positive anmeldelser om Ruben og jeg er enig med alle foreldrene, og jeg slutter meg til dem og jeg anbefaler hans advokathjelp til alle. Med vennlig hilsen Elvira

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Exception lawyer for international students
En tidligere klient skrev en anmeldelse 16. august 2022
Exception lawyer for international students
5.0

I would strongly recommend Ruben to any student that needs representation, particularly in cases involving Samordna Opptak. He was responsive, thoughtful, and willing to learn the complexities that my international case involved. He often asked questions and pointed out details that showed that he knew my case deeply. Additionally, he had no trouble communicating with me in English at my request. Ruben Haugland is a great choice for any student, including and especially international students!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse En medmenneskelig og dyktig advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 15. august 2022
En medmenneskelig og dyktig advokat
5.0

Jeg trengte hjelp i en veldig betent sak med kommunen, og ting begynte endelig å løse seg når jeg fikk Ruben som advokat. Han er veldig god på det juridiske og er også veldig ærlig og oppriktig på hva han tror blir å skje. I tillegg er han veldig lett å snakke med og stiller alltid opp. Jeg har vært innom flere advokater, men føler nå at jeg har truffet 100 prosent blink. Anbefales!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Advokatfullmektig Ruben Haugland: top - notch og top of mind
En tidligere klient skrev en anmeldelse 14. august 2022
Advokatfullmektig Ruben Haugland: top - notch og top of mind
5.0

Haugland representerer(te) meg i to vidt forskjellige saker, hvor det i begge er behov for meg som klient for juridisk spesifikk kompetanse, for å kunne ta stilling til det rettslige, risiko, sannsynlighet for gjennomslag, helhetsvurdering m.m.. Jeg gjorde svært grundige undersøkelser og kontaktet syv advokater, før valget falt på Haugland. Her er mine opplevelser av advokatfullmektig Ruben Haugland - Haugland engasjerer seg med juridisk brede og dybde i saken - Haugland ser mennesket bak saken og er dyktig til å kommunisere jus - Haugland er et medmenneske som bryr seg om klienten og viser omtanke for klienten, som er i en vanskelig situasjon, økonomisk og mentalt - Haugland har høye etiske standarder ved å gi realistiske vurderinger og tilbakemeldinger for sakene han blir kontaktet for - Haugland har en helt unik kompetanse ved å ha vært studentmedlem i alle de fire store klagenemndene Felles klagenemnd, Nasjonal klagenemnd, Lånekassens klagenemnd og NOKUTs klagenemnd. Det å få innsyn i studietiden som jusstudent om hvordan klagenemndene behandler saker, ikke kun institusjonelt, men også fra studentenes (klagernes) side - er en helt uvurderlig kompetanse som etter min mening er Hauglands spisskompetanse - og som gjør at han vil ha relevante og spennende juridiske advokatoppdrag hele resten av sin karriere. Beklageligvis florerer det av inkompetente ansatte (og også kompetente) i UH - sektoren (universitets- og høyskolesektoren). Det er ingen krav for ansettelse annet enn en bachelorgrad. F.eks. finnes det mange med eksempelvis utdanninger innen humaniora, eks. kunsthistorie, eller andre utdanninger som overhodet ikke innebærer offentlig forvaltning, saksbehandling, juridisk forståelse, statsvitenskap og/eller administrasjon. I realiteten kan de ansatte ikke kan finne UH-loven, forvaltningsloven, forvaltningskriften, arkivlova i Lovdata, og vet ikke engang at det finnes en Lov for statsansatte eller etiske retningslinjer for ansatte. Dette fører til et hav av forvaltningsbrudd, både lovfestete og dessverre lovfestete. Igjen så går dette utover studentene, som blir påført en rekke belastninger, både økonomisk og studierelatert. Dermed er det også behov for Hauglands spisskompetanse. Haugland er min top of mind ved anbefalinger innenfor mange juridiske fagfelt og top notch etter å ha et godt sammenlikningsgrunnlag, ved å ha benyttet tre forskjellige advokater tidligere for andre saker. Fra min side betaler jeg med glede advokathonorar til Haugland basert på hans faglig kompetanse, kommunikasjonsevner og medmenneskelighet!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse For en sympatisk fyr
En tidligere klient skrev en anmeldelse 7. juli 2022
For en sympatisk fyr
5.0

Jeg skulle akkurat til å ta et forferdelig karrierevalg da Ruben sto fram, roet nervene mine og fikk meg tilbake på rett kjøl. Ikke nok med det, han ringte meg klokken 20 på en torsdagkveld, til tross for at jeg henvendte meg med en en av de mest anonyme og vage beskrivelsene av problemområdet. Topp kar som jeg anbefaler på det aller sterkeste.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Amazing!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 4. juli 2022
Amazing!
5.0

I was in a very difficult situation when I met Ruben but He handled the case in a very professional and composed way. I can recommend Ruben to anyone as from my experience He was always available whenever I needed help or was just worrying about the outcome of my case. Great lawyer!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Ruben
En tidligere klient skrev en anmeldelse 14. mai 2022
Ruben
5.0

Jeg kan virkelig anbefale Ruben til alle som har behov for god advokatbistand. Han hjalp meg i en straffesak som så umulig ut. Han var der for meg når jeg trengte han og han er en jeg kunne fortelle ærlig om til og som faktisk trodde på meg . Han er den beste advokaten som jeg noen gang har hatt. Jeg anbefaler han på det sterkeste. Han er kjempe flink og veldig lett å forklare til. Jeg er veldig fornøyd med Ruben og kommer til å velge han igjen vis jeg får behov for det .

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Til stor hjelp!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 3. mai 2022
Til stor hjelp!
5.0

Jeg kan virkelig anbefale Ruben til alle som har behov for god advokatbistand. Han hjalp meg i det som for meg var en vanskelig sak. Han møtte meg på en god og medmenneskelig måte. Han er kunnskapsrik og satte seg raskt og godt inn i saken min. Jeg opplevde han som en god støttespiller i en tung tid for meg og at han virkelig brydde seg om meg som klient. Jeg opplever han som faglig svært dyktig og han holder det han lover.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Utmerket
5.0
15 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
5
Tilgjengelighet
4.9
Kvalitet på arbeidet
5
Gjennomføring
5
Kommunikasjon
5
Pris Gjennomsnitt

Adresse


Postadresse

C. J. Hambros plass 2C

0164 Oslo

Besøksadresse

C. J. Hambros plass 2C

0164 Oslo

I nyhetene


Det tar bare ett minutt å fullføre

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.