Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
#18 av 115 advokat i Norge

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 6. av 5240 mest populær i Oslo

Om Ruben Haugland


Ruben Haugland har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitet i Oslo, hvor han leverte masteroppgave om hensynet til barnets beste i vurderingen av studenters skikkethet for utdanningen. Haugland har videre fordypning innen barnerett, internasjonal privatrett og markedsrett. Haugland jobber med de fleste rettsområder, fra barnerett til pengekrav til strafferett. Haugland har et spesielt fokus på saker innen barne- og familieretten, som for eksempel barnefordeling, ektefelleskifte, barnevern ...

Se mer

Kompetanseområder


Utviklingskontrakter, leveransekontrakter, avtaleinngåelse, kontraktsforhandlinger, kjøpsavtaler, avtaletvister, kontraktstvister

Akuttplassering, omsorgsovertakelser, samværsrett, barnemishandling, tvangsomplassering, barnevernssaker

samlivsbrudd, barnefordeling, foreldretvist, ektepakter, samboeravtaler, fremtidsfullmakt, felleseie, vergemål, støtteordninger, skole, utdanning

Infrastruktur, naturområder, fiskekvoter, jakt

Fengslet utenlands, barnebortføring, internasjonale rettigheter

Markedsbetingelser, innovasjon, informasjon, oppfinnelser

Mord, voldtekt, mishandling, seksuallovbrudd, vold, heleri, korrupsjon, hvitvasking, trusler, tyveri, ran, skattesvik, voldsoffererstatning, skadeverk, terror, forsvarer, bistandsadvokat, politiavhør, narkotika, fyllekjøring, bedrageri, familievold, incest, omsorgssvikt, mishandling

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Ruben Haugland rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

6. av 5240 mest populær i Oslo 899 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Ruben Haugland

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Ruben Haugland til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Ruben Haugland

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Ruben Haugland
Score
Utmerket
23 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
0 anmeldelser
Periode
23 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Bistand i forbindelse med fast bosted
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Familierett 19. november 2023
Bistand i forbindelse med fast bosted
5.0

Fikk helt fantastisk hjelp av Ruben i prosessen med å få barnet på fast bosted hos meg i forbindelse med flytting. Ruben gav gode råd, innspill og veiledning gjennom hele prosessen fra jeg hadde første samtale med han til dommeren gav sin kjennelse om at barnet skulle bo hos meg. Selv etter at kjennelsen var gitt hjalp Ruben meg med videre avtale og gode råd. Anbefaler Ruben som advokat, han er faglig dyktig, kan sitt fagfelt og er profesjonell i måten han håndterte meg som klient og motparten vi møtte. Han forklarte godt underveis i prosessen, var tilgjengelig for spørsmål og gav gode innspill og råd. Ruben fremstår som meget trygg i sin rolle, og siden han fremstår så rolig så ble jeg også beroliget i møte med dommer og sakkyndige. Jeg anbefaler på det varmeste Ruben videre til andre som trenger en dyktig advokat.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Hjalp med fuskesak
En tidligere klient skrev en anmeldelse 10. november 2023
Hjalp med fuskesak
4.7

Var veldig ryddig og hjalp oss i en fuskesak. Fikk oss igjennom klagenemnda på en ryddig måte, og til slutt med ønsket resultat.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
4.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
4.0
Anmeldelse En flott advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Avtale- og kontraktsrett 9. november 2023
En flott advokat
5.0

Da jeg kom til kontoret var jeg redd og han ga meg selvtillit fra det øyeblikket han så meg, han hjalp meg med å slappe av og takket være arbeidet hans ble problemet løst, jeg anbefaler ham 100%, jeg vil alltid være takknemlig for ham.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Mistanke om Fusk
En tidligere klient skrev en anmeldelse 7. juni 2023
Mistanke om Fusk
5.0

Anmeldelse av en dyktig og profesjonell advokat: Jeg vil gjerne dele min opplevelse med en eksepsjonell advokat som har hjulpet meg gjennom en svært utfordrende sak. Min mistanke om fusk førte til at jeg sto overfor en alvorlig konsekvens av å bli utestengt fra Høyskolen i to semestre. Heldigvis kom denne advokaten til min redning og klarte å endre situasjonen betydelig. Ruben demonstrerte en imponerende grad av dyktighet og profesjonalitet gjennom hele prosessen. Han viste en dyp forståelse for loven og var grundig i sin tilnærming til saken. Han analyserte alle bevisene nøye og utarbeidet en strategi som var både taktisk og juridisk solid. Det som virkelig imponerte meg var hans evne til å kommunisere klart og tydelig. Han holdt meg oppdatert på alle fremskritt og ga meg grundig veiledning gjennom hele prosessen. Han la stor vekt på å lytte til mine bekymringer og spørsmål, og ga alltid grundige og informative svar. Resultatet av hans arbeid var fantastisk. Der jeg først skulle utestenges i to semestre, klarte han å få det redusert til bare ett semester. Dette var en betydelig seier for meg og en utrolig lettelse. Ruben innsats og engasjement gjorde en stor forskjell i utfallet av saken. Jeg vil sterkt anbefale denne advokaten til alle som trenger juridisk hjelp. Han er en ekspert i sitt felt og jobber hardt for å oppnå de beste resultatene for sine klienter. Han er dyktig, pålitelig og en sann profesjonell. Hvis du står overfor en lignende utfordring eller trenger juridisk hjelp, kan du trygt stole på denne advokaten til å lede deg gjennom prosessen på en effektiv og kompetent måte

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Anbefaler virkelig Ruben som advokat!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 21. mai 2023
Anbefaler virkelig Ruben som advokat!
5.0

Etter å ha mottatt mistanke om fusk på eksamen, kom jeg i kontakt med Ruben som tok saken min tross ferieperiode. Ruben er profesjonell og saklig, og sier ting som de er. Han gjorde det tydelig at det var en tung sak, men at han likevel ville gjøre sitt beste for å få frem min side av saken på rettslig vis. Han gjør deg trygg på at han har kontroll på saken, og er lett tilgjengelig om man har spørsmål. Tross en tung sak som ofte ender med utestengelse, klarte Ruben å legge frem og argumentere for saken slik at det endte med å få eksamen godkjent og ingen videre konsekvenser. Dette var virkelig over all forventning, og jeg er ekstremt takknemlig for hjelpen jeg fikk av Ruben! Jeg har vanskelig for å tro at det er mange som får til dette utfallet i en slik sak, og anbefaler virkelig Ruben som advokat.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Anbefales på det varmeste!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 8. april 2023
Anbefales på det varmeste!
5.0

Da jeg stod igjen sjokkert og hjelpesløs over å ha mottatt beskjed om mistanke for fusk, var det innmari godt å ha Ruben som advokat. Han viste menneskelig forståelse, samtidig som han forholdt seg sakelig og profesjonell. Ruben lovte meg aldri gull og grønne skoger, tvert i mot møtte han meg med realistiske uttalelser og forberedte meg på hva som potensielt var i vente. Allikevel var jeg alltid trygg på at han hadde mine beste interesser i tankene, og bygget sak som ga et lite håp tiltross for sakens natur. Jeg opplevde Ruben som veldig investert, og at han satt seg ordentlig inn i saken. Og jeg følte meg trygg og ivaretatt under hele prosessen. Ruben klarte til slutt i klagenemda å argumentere for meg, slik at jeg slapp unna kun med annullering av eksamen, selvom min vanskelige sak potensielt kunne fått utfall med to semester utsestengelse! Jeg er evig takknemlig, og veldig glad for at jeg klarte å lete meg frem til han som advokat. Ruben er virkelig en du vil ha i ditt hjørnet når du står i en vanskelig situasjon som en fuskesak er!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Dyktig!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 12. februar 2023
Dyktig!
5.0

Fantastisk effektiv og dyktig i sitt arbeid. Han ga meg trygghet med sin kunnskap slik at jeg klarte å gå videre i saken min. Han kom med gode råd og løsninger og saken gikk til min fordel. Jeg anbefaler Ruben på det varmeste:)

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse God hjelp og råd
En tidligere klient skrev en anmeldelse 9. februar 2023
God hjelp og råd
5.0

Jeg har gitt denne vurderingen siden denne advokaten har beroliget meg i en veldig stressende situasjon. Han kom med gode råd for situasjonen og var villig til å hjelpe meg.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Den beste!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 10. oktober 2022
Den beste!
5.0

Ruben er en utrolig dyktig advokat som er super på det juridiske og som er super investert i saken din. Han gir virkelig 100%. Etter dårlig opplevelse med tidligere advokat fant jeg Ruben og han har vært utrolig flink. Lytter til alt og kan lover og regler inn og ut. Han fikk frem poeng som min tidligere advokat ikke engang hadde tenkt på. Jeg er så glad for at jeg fant Ruben og at vi vant frem i klagesaken min som omhandlet autorisasjon. Anbefaler virkelig Ruben til alle!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse En dyktig advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 19. september 2022
En dyktig advokat
5.0

Ruben har vært en sykt dyktig og forstårlig advokat. Han har lyttet på meg og ikke minst vært en fin støttespiller. Han gjør en veldig dyktig jobb og setter seg inn i det ordentlig. Han forklarer og er 110% ærlig. Han anbefaler jeg virkelig! I min sak gjalt det fusk på eksamen og han har vært kjempe god og snill, forståelse full og ikke min vist meg at han er her.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Utmerket
5.0
23 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
5
Tilgjengelighet
4.9
Kvalitet på arbeidet
5
Gjennomføring
5
Kommunikasjon
5
Pris Gjennomsnitt
Finn Ruben Haugland i Profile page

Adresse


Postadresse

C. J. Hambros plass 2C

0164 Oslo

Besøksadresse

C. J. Hambros plass 2C

0164 Oslo

I nyhetene


Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.

Det tar bare ett minutt å fullføre