Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 8. av 323 mest populær i Trondheim

Om Robin Pedersen Brauti


Robin Pedersen Brauti er en advokat i Trondheim og jobber for Advokatfirmaet Nidaros DA. Selskapet har 8 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Kjøpmannsgata 19, 7013 Trondheim Besøksadressen er Kjøpmannsgata 19, 7013 TRONDHEIM. På Advokatguiden har Robin Pedersen Brauti 4 anmeldelser og 4.6 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 112 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Robin Pedersen Brauti her.

Kompetanseområder


Erstatningsoppgjør, reklamasjon, erstatningskrav, søksmål

Forsikringstvister, forsikringserstatning, erstatningsutmåling, forsikringskrav, forsikringsmegling

Infrastruktur, naturområder, fiskekvoter, jakt

Personskadeerstatning, yrkesskade, pasientskade, feilmedisinering

Forhandlinger, rettsprosess, vitneførsel, straffeprosess, saksbehandling, veiledning, bevisførsel, hovedforhandlinger, ankeforhandlinger, innledningsforedrag

Trygdeordninger, NAV tvister, NAV saker, trygdesøknad, sykdomsrettigheter, behandling, helse og velferd, velferdsordninger, sosiale rettigheter

Byggetvister, rettstvister, familietvister, økonomiske tvister, kontraktstvister, erstatningstvister, avtaletvister, kontraktstvister, nabotvister, eiendomstvister, rettstvister

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Robin Pedersen Brauti rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

8. av 323 mest populær i Trondheim 112 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Robin Pedersen Brauti

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Robin Pedersen Brauti til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Robin Pedersen Brauti

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Robin Pedersen Brauti
Score
Utmerket
2 anmeldelser
God
2 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
0 anmeldelser
Periode
4 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Personskadesak.
En tidligere klient skrev en anmeldelse 26. februar 2024
Personskadesak.
5.0

Jeg ble introdusert for muligheten om å søke advokathjelp tidlig 2018. Noen bekjente av mine foreldre hadde fått hjelp av Nidaros DA i en erstatningssak hvor dette var meget lønnsomt. Det var da jeg valgte å ta kontakt. I første møtet ble jeg fortalt at dette ville være en lang prosess Prosessen har gått over mange år og vært veldig innholdsrik. Advokat Brauti har vist store juridiske ferdigheter og gitt veldig god hjelp. I dette ligger at jeg har fått informasjon om rettigheter i saken som jeg ikke visste at jeg hadde, samt en tilgjengelighet og hjelp som har vært utrolig bra. Nå er saken ferdig og jeg sitter igjen med en følelse av at jeg har fått svært god hjelp. Hele løpet har advokat Brauti vært tilgjengelig og gitt svar på alle spørsmål. Jeg er ypperlig fornøyd med den hjelpen jeg har fått.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Utmerket bistand i en vanskelig sak
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Personskade 24. oktober 2023
Utmerket bistand i en vanskelig sak
5.0

«I forbindelse med min sak om pasientskadeerstatning fikk jeg anbefalt advokat Robin Pedersen Brauti i Advokatfirmaet Nidaros DA av en bekjent med juridisk kompetanse (Kent Ranum). Advokat Robin Pedersen Brauti har ivaretatt mine interesser gjennom en lang prosess. Der jeg til tider har vært svært frustrert, har advokaten vært svært imøtekommende, rasjonell, profesjonell og når situasjonen krevde det, tydelig og handlekraftig ovenfor motparten/Staten. Der jeg har opplevd at Staten har brukt altfor mye av min tid på behandling av saken, og trenert/ motsatt seg mine rettmessige krav, har advokat Brauti stødig loset partene til minnelig løsning. Jeg oppfatter meg i de fleste sammenhenger som temmelig ressurssterk, i møte med Staten som motpart, må man ha betydelig hjelp. Det har jeg fått. Jeg er særlig imponert over min advokats evne til å forhandle ferdig en avtale som gjør at jeg kan legge saken bak meg, og bruke min tid til helt andre ting. Jeg vil anbefale advokat Robin Pedersen Brauti på det sterkeste. Marius»

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Veldig god hjelp
En tidligere klient skrev en anmeldelse 31. august 2023
Veldig god hjelp
4.2

Advokat Robin Pedersen Brauti ga meg god hjelp og rådgivning under hele yrkesskadesaken. Han er en dyktig advokat og forhandler, han forhandlet frem en veldig god erstatning for meg. Han var tilgjengelig hele tiden og jeg følte meg ivaretatt under hele sakens gang. Jeg anbefaler advokat Robin Pedersen Brauti på det sterkeste i personskadesaker.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
4.0
Kvalitet på arbeidet
4.0
Gjennomføring
4.0
Kommunikasjon
4.0
Anmeldelse God hjelp i erstatningssak
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Personskade 27. juni 2023
God hjelp i erstatningssak
4.2

Advokat Robin Pedersen Brauti ga meg god hjelp og rådgivning. Erstatningen jeg mottok var et mye høyere beløp enn første tilbudet jeg fikk av forsikringsselskapet. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med arbeidet til Robin. Kan anbefale ham videre.

Juridiske ferdigheter
4.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
4.0
Gjennomføring
4.0
Kommunikasjon
4.0

Sammendrag


Utmerket
4.6
4 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
4.8
Tilgjengelighet
4.8
Kvalitet på arbeidet
4.5
Gjennomføring
4.5
Kommunikasjon
4.5
Pris Gjennomsnitt
Finn Robin Pedersen Brauti i Profile page

Adresse


Postadresse

Kjøpmannsgata 19

7013 Trondheim

Besøksadresse

Kjøpmannsgata 19

7013 TRONDHEIM

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.

Det tar bare ett minutt å fullføre