Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 374. av 5217 mest populær i Oslo

Om My Tuyet Vuong


My Tuyet Vuong er en advokat i Oslo og jobber for Advokatfirmaet Andersen & Bache-Wiig AS. Selskapet har 13 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Postboks 6983 St. Olavs plass, 0130 Oslo Besøksadressen er Kristian Augusts gate 10, 0164 OSLO. På Advokatguiden har My Tuyet Vuong 8 anmeldelser og 4.5 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 36 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat My Tuyet Vuong her.

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan My Tuyet Vuong rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

374. av 5217 mest populær i Oslo 36 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av My Tuyet Vuong

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler My Tuyet Vuong til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med My Tuyet Vuong

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av My Tuyet Vuong
Score
Utmerket
7 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
1 anmeldelse
Periode
8 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Profesjonell advokat med et stort hjerte
En tidligere klient skrev en anmeldelse 26. mai 2023
Profesjonell advokat med et stort hjerte
5.0

My er utrolig dyktig i sitt arbeid og kan loven ut og inn. Hun vet også hvordan hun skal bruke sine juridiske ferdigheter for å ivareta barnas beste. Jeg har lang erfaring i rettssystemet og har samarbeidet med ulike advokater. My er den eneste jeg kan si har oppfylt alle mine krav i forhold til hva jeg forventer av en dedikert og engasjert advokat. Hun har en evne til å skille "støy" fra ivaretakelsen av barnas interesser. Med "støy" mener jeg høyt konfliktnivå og foreldres fokus på ivareta egne interesser mer enn barnas. Hun har en evne til å sette seg inn i barna situasjon som jeg anser er unik. My klarer å se det store bildet i noe som kan oppleves som kaotisk og uoversiktlig. Det å skulle overlate sine barns skjebne til rettssystemet er både skremmende og i visse fall altoppslukende. Men My guider deg igjennom prosessen på en fintfølende og omsorgsfull måte, noe som er sjeldent å finne hos advokater. Samtidig kan hun være både glassklar og rett frem i rettssalen slik at det ikke noen tvil om hva hun mener bør være i fokus. Jeg beundrer hennes evne til denne balansen mellom empati og direkthet. Det merkes at hun har bred erfaring i forhold til å ivareta barns beste. Hun er godt innsatt i systemets mekanismer både når det gjelder barnevern og rettssalen. Dette er svært viktig for meg som klient for at interessene til barna mine skal bli ivaretatt på en kvalitativ og profesjonell måte. Jeg gir My mine varmeste anbefalinger og vil definitivt bruke henne igjen om behovet oppstår!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Utmerket advokat leverer og er der med kundene sinne fullt ❤️
En tidligere klient skrev en anmeldelse 15. april 2023
Utmerket advokat leverer og er der med kundene sinne fullt ❤️
5.0

Fikk my av en annen samarbeids partner noe jeg er utrolig glad over my ga sinn tid og kjærlighet til meg og min datter og kjempet får det til det fulle 5 noe ikke mange advokater gjør siden de får kanskje betalt av staten eller klienten sinn men my ga alt får min sak ikke mange som vinner i nemnand der vant jeg på alt ble beskyldt på så mye grove greier som ikke er sant av bv men my hun satte seg utrolig inn i min situasjon som hennes klient men fikk en venn får live og jeg vant der man ikke skal vinne men jeg vant på alle 3 dommerne i retten i nemnand noe jeg er utrolig stolt over får man skal ikke bli dømt får noe man ikk har gjort men når det går utover små barn så blir en vær foreldre redd men my kan jeg råde til en vær der ute hun stiller opp og behandler sinne klienter som sinne venner ❤️ og bruker all sinn tid får og vinne jeg vant mot bv i nemnand der man ikke skal vinn pluss dommern kjente bv sin advokat så kunne vært partisk men det ble det ikke får hun gjorde en utrolig flott jobb og stilte opp får meg og jenta mi ❤️ så vi vant råder alle til og bruke my til advokat når det gjelder bv saker flott kvinne med stil og bein i nesa ❤️💪🏻

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Flink advokat
En tidligere klient skrev en anmeldelse 9. mars 2023
Flink advokat
5.0

My er en fantastisk advokat. Hun er dyktig, lett å få kontakt med, utrolig god og menneskelig å snakke med. Tar virkelig godt vare på sine klienter og deres pårørende. Hun er flink til å oppdatere.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Not Recommended!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 14. februar 2023
Not Recommended!
1.0

She introduced an old male child psychologist whom threatened me and my little daughter and wrote that the father should get the custody. As a foreign mother and South East Asian minority I suggest you contact Duc Van Nguyen from Bergen for help. He has a police background, a very good listener and take your concerns seriously

Juridiske ferdigheter
1.0
Tilgjengelighet
1.0
Kvalitet på arbeidet
1.0
Gjennomføring
1.0
Kommunikasjon
1.0
Advokat My Tuyet Vuong

Svar fra My Tuyet Vuong: 14. februar 2023

Hei, Dessverre er det slik, fra tid til annen, at klienter har en annen saksoppfatning enn både sakkyndig psykolog og retten. En oppnevning av sakkyndig psykolog er det retten som gjør, ikke advokaten. Jeg håper du har fått tilfredsstillende bistand videre, etter min avslutning av oppdraget.

Anmeldelse Advokat med forskjellige livsperspektiver
En tidligere klient skrev en anmeldelse 18. mai 2022
Advokat med forskjellige livsperspektiver
5.0

Advokat Vuong har ikke bare fremmet saken min på rettferdig og riktig måte, men hun har også vært en advokat man har kunne snakke åpent om hendelser og opplevelser man har hatt tidligere. Vuong sine juridiske ferdigheter er på topp. Det mener jeg, fordi hun har virkelig fokusert på saken min på en saklig og rettslig måte. Hun setter seg selv inn i realiteten, og ikke spekulerer noe som ikke er faktabasert. Hun er effektiv, tilgjengelig og tar fort kontakt ved e-post og meldinger. My Vuong er utrolig dyktig og har erfaringer som hjelper andre mennesker som hun bistår for. Hun gir gode tips, og gjør arbeidet sitt på en profesjonell måte. Ønsker du en bistandsadvokat som blant annet jobber med barne- og familierett, barnevern, utlendingsrett og strafferett søk kontakt i advokatfirmaet hun jobber for, Andersen & Bache-Wiig. Tross alt er hun utrolig sympatisk, og tar oppdrag innen psykisk helsevern.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse En perfekt advokat på alle måter
En tidligere klient skrev en anmeldelse 6. september 2021
En perfekt advokat på alle måter
5.0

Jeg har hatt advokat My som min advokat i 6 år og har vært meget fornøyd fra dag en til siste dag. Jeg tror jeg ikke kunne hatt en bedre advokat, hun er dyktig i sitt yrke på alle områder fra å bistå juridisk, veileder, personlig psykolog, motivator, gir gode tips og råd. Hun er utrolig smart og ikke minst så engasjert i saken din som om det skulle være hennes egen personlig sak. My er alltid tilgjengelig når du ringer og svarer på e-post raskt. I seks år har hun kjempet for mine saker og jeg har kommet seirende ut av alle sakene hun har bistått meg. En sånn advokat skal du lete veldig lenge etter. Jeg vil på det aller sterkeste anbefale My Tuyet Voung som din advokat.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Enestående !
En tidligere klient skrev en anmeldelse 10. november 2020
Enestående !
5.0

Advokat Vuong er ikke bare fantastisk dyktig på det faglige, men helt uvurderlig som støttespiller. Gjennom en rettslig prosess som varte i over et år har vist en kompetanse og kapasitet jeg sjelden har sett maken til innenfor noen bransje. Hun er en advokat og en person jeg ikke kunne vært foruten i denne prosessen.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse En stor forkjemper for våre lovpålagte menneske-rettigheter.
En tidligere klient skrev en anmeldelse 4. mai 2020
En stor forkjemper for våre lovpålagte menneske-rettigheter.
5.0

Alltid tilstede enten på telefon eller ved møte. Tar seg god tid til å lytte og sette seg grundig inn i saken din. Før hun finner ut av hvordan saken skal vinkles osv. Får alle papirer/forslag fra henne på mail, til gjennomsyn og evnt. redigering av detaljer. Nesten daglig ringer hun eller mailer. Om så bare for å si " hei, hvordan har du det idag?" Var min advokat gjennom 4 år, og sto på for at mine lovpålagte-rettigheter ble ivaretatt. "Menneskerettighetsloven vs. Den Norske Lov" { Ett godt og varmt menneske, med masse empati og styrke. } My Vuong, Advokat MNA, Advokatfirmaet Andersen & Bache-Wiig AS

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Utmerket
4.5
8 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
4.5
Tilgjengelighet
4.5
Kvalitet på arbeidet
4.5
Gjennomføring
4.5
Kommunikasjon
4.5
Bevilling siden 2017

Adresse


Postadresse

Postboks 6983 St. Olavs plass

0130 Oslo

Besøksadresse

Kristian Augusts gate 10

0164 OSLO

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.

Det tar bare ett minutt å fullføre