5.0 9 anmeldelser
Rangering 19 i Oslo
Lisensiert siden 2020

Om Fredrik Aasen

Fredrik Aasen er en advokat i Oslo og jobber for Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS. Selskapet har 12 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Arbins gate 4, 0253 Oslo. På Advokatguiden.no har Fredrik Aasen 9 anmeldelser og 5.0 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 166 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Fredrik Aasen her.

Kompetanseområder

Fredrik Aasen har ikke oppgitt denne informasjonen enda.

Rangering

Advokatguiden beregner rangeringen av alle advokater, basert på anmeldelser de mottar fra tidligere klienter på vår plattform. Avgjørende rangeringsfaktorer er antall anmeldelser og den samlede poengsummen av disse. Nedenfor kan du se hvordan Fredrik Aasen rangerer sammenlignet med andre advokater, i de juridiske kategoriene advokaten jobber med.

19. av 5390 mest populær i Oslo 166 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Fredrik Aasen

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Fredrik Aasen til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Fredrik Aasen

Klikk for å vurdere

Anmeldelse Veldig fornøyd

En tidligere klient skrev en anmeldelse 23. september 2020

5.0
Veldig fornøyd

Jeg kom i kontakt med Fredrik Aasen i forbindelse med boligtvist, hvor han overtok saken min. Etter flere måneder med venting og lite svar fra annen advokat, satte han seg raskt inn i saken, fikk fortgang på prosessen og vi endte saken i rettsmekling i går. Fredrik har vært tilgjengelig, forståelsesfull, effektiv og svært dyktig! Jeg kan anbefale ham på det sterkeste.

Anmeldelse Bistand av høy kvalitet med Perfekt sluttresultat

En tidligere klient skrev en anmeldelse 8. september 2020

5.0
Bistand av høy kvalitet med Perfekt sluttresultat

"Fredrik er en meget kunnskapsrik, effektiv og løsningsorientert person, med gode evner til å forklare og løse komplekse juridiske utfordringer. Jeg kan på det sterkeste anbefale Fredrik og jeg vil selv fortsette å benytte meg av han dersom behovet oppstår i fremtiden."

Anmeldelse Veldig godt fornøyd

En tidligere klient skrev en anmeldelse 10. august 2020

5.0
Veldig godt fornøyd

Eierskiftesaken vår var innom flere advokater før den kom til Fredrik. Skjønte fort at det var i gode hender da han tok over. Faglig sterk, jobber raskt, svarer fort, god til å lytte og en veldig konstruktiv og hyggelig person å forholde seg til. Anbefales på det sterkeste.

Anmeldelse Bistand med høy kvalitet

En tidligere klient skrev en anmeldelse 2. juli 2020

5.0
Bistand med høy kvalitet

Fredrik Aasen hjalp meg som advokat gjennom en eierskiftesak (kjøperforsikringen), og fulgte saken tett opp med høy faglig kompetanse, punktlighet og raske tilbakemeldinger. Jeg opplevde trygghet for at saken var i de beste hender og at prosessen aldri stoppet opp pga han. Hele tiden følte jeg at jeg hadde tilgang på gode råd og velbegrunnede overveielser i en, for min del, vanskelig og uoversiktlig tid. Anbefales på det varmeste.

Anmeldelse 100% fornøyd!

En tidligere klient skrev en anmeldelse 30. juni 2020

5.0
100% fornøyd!

Fredrik bisto meg i en sak mot Claims Link, som var selgers eierskifteforsikring. Hans gode kunnskaper på avhendingsloven og domstolenes praksis gjorde at vi mottok et godt tilbud etter litt forhandlinger. Oppgjøret dekket alle utbedringskostnadene pluss litt ekstra attåt. Han kan triksene og kjenner spillet til forsikringsselskapene, noe som er en stor fordel. I tillegg var han en god lytter og støttespiller i en vanskelig situasjon.

Anmeldelse Eierskifte

En tidligere klient skrev en anmeldelse 26. juni 2020

5.0
Eierskifte

Fredrik Aaseng, tok over vår sak etter at den hadde stått stille en god stund. Aaseng satt seg fort inn i saken, responderte raskt på våre henvendelser, kom med tydeli anbefalinger med gode begrundelser, fikk raskt vår motpart på banen og fikk fart i saken. Saken vår endte rask i et forlik som vi var fornøyd med.

Anmeldelse Jeg har funnet min advokat..

En tidligere klient skrev en anmeldelse 25. juni 2020

5.0
Jeg har funnet min advokat..

Jeg kom i kontakt med Fredrik i forbindelse med en eierskifteforsikring. Fredrik levde opp til forventningen, han responderte rakst på mailer og telefoner og var 100% tilstede ved enhver anledning. Nye hendelser underveis ble formidlet umiddelbart slik at jeg hele tiden var oppdatert i saksgangen. Saken endte i min favør og er Fredrik dypt takknemlig. Ingen over ingen ved siden... Jeg har funnet min advokat.

Anmeldelse Advokat med handlekraft

En tidligere klient skrev en anmeldelse 25. juni 2020

5.0
Advokat med handlekraft

Har brukt advokat Aasen i to tidligere tvistesaker. Hver gang endte saken i mitt favør. Han ordlegger seg godt i sine e-poster og brev, og vet hvordan å få motparten til å komme våre krav i møte. Gir mine varmeste anbefalinger!

Anmeldelse Dyktig advokat som anbefales

En tidligere klient skrev en anmeldelse 25. juni 2020

5.0
Dyktig advokat som anbefales

Jeg kunne ikke fått bedre advokat i forsikringssaken vi hadde i 2019 angående feil og mangler ved vår hytte kjøpt i 2018. Han var tålmodig og flink til å forklare. Han innga stor tillit, så hele tiden etter utveier, feks finansklagenemnda, og vi var trygg på at han forhandlet oss fram til best mulig forsikringsoppgjør. Bl.a fikk han redusert aldersfradraget. Nye forhold dukket opp med hytta i etterkant av at han sluttet og det var et stort savn at han ikke var vår mann videre.

Postadresse

Arbins gate 4

0253 Oslo

Besøksadresse

Se sammendrag

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Gjennomsnitt
5.0 9 anmeldelser

Hvilken type juridisk hjelp trenger du?

Innhent gratis tilbud om advokatbistand