Rangering (basert på sidevisninger) 15. av 669 mest populær i Bergen

Om Irene Hagen


Irene Hagen er en advokatfullmektig i Bergen og jobber for ADI Advokater AS. Selskapet har 7 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Øvre Kråkenes 17, 5152 Bønes Besøksadressen er Øvre Kråkenes 17, 5152 Bønes. På Advokatguiden har Irene Hagen 3 anmeldelser og 4.9 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 95 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Irene Hagen her.

Kompetanseområder


HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

GDPR, overvåkning, datasikkerhet, ID tyveri

Forhandlinger, rettsprosess, vitneførsel, straffeprosess, saksbehandling, veiledning, bevisførsel, hovedforhandlinger, ankeforhandlinger, innledningsforedrag

Byggetvister, rettstvister, familietvister, økonomiske tvister, kontraktstvister, erstatningstvister, avtaletvister, kontraktstvister, nabotvister, eiendomstvister, rettstvister

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter og profilvisninger. Antall anmeldelser, den samlede poengsum og antall profilvisninger er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Irene Hagen rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

15. av 669 mest populær i Bergen 95 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Irene Hagen

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Irene Hagen til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Irene Hagen

Klikk for å vurdere

Anmeldelse av Irene Hagen
Score
Utmerket
3 anmeldelser
God
0 anmeldelser
Gjennomsnittlig
0 anmeldelser
Under gjennomsnittet
0 anmeldelser
Ikke anbefalt
0 anmeldelser
Periode
3 anmeldelser som samsvarer med utvalget
Anmeldelse Veldig godt arbeid og oppfølging
En tidligere klient skrev en anmeldelse 25. mars 2022
Veldig godt arbeid og oppfølging
4.8

Jeg er veldig godt fornøyd med arbeidet Irene gjorde i vår sak. Hun satte seg godt inn i saken, var godt forberedt og veldig flink til å kommunisere og holde meg oppdatert underveis. Vi hadde løpende kommunikasjon og hun sørget for at det var god fremdrift i prosessen. Det var lett å forstå og sette seg inn i momentene som ble belyst, og hun var veldig åpen for innspill og synspunkter på dette område. Disse momentene medførte også at jeg følte det var en trygg, åpen og ærlig tone gjennom hele saken. Jeg opplevde at saksgrunnlaget og de skriftlige dokumentene som ble produsert, holdt høyt nivå og var tydelige overfor motparten. Hun var også flink til å trekke inn ekstra ressurser der hvor det var nødvendig eller ønskelig, og jeg fikk ærlig og god informasjon om hvordan dette kunne påvirke utfallet i saken. Totalt sett veldig godt fornøyd med innsatsen i vår sak.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Meget fornøyd
En tidligere klient skrev en anmeldelse 21. februar 2022
Meget fornøyd
5.0

Jeg er veldig fornøyd med Irene, hun hjalp meg mye, var engasjert, lett å få tak i og veldig lett å prate med. Hun forklarte ting slik at jeg forstod hva det handlet om, og viste forståelse for mine ønsker. Anbefales!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Kvalitet i alle ledd!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 23. januar 2022
Kvalitet i alle ledd!
4.8

Jeg har bare gode ord å si om Irene. Hun kom inn i komplisert og intrikat tvist, hvor hun satt seg grundig inn i detaljene og fant viktige momenter. Videre har hun alltid vært tilgjengelig, og informert om viktige milepæler i sak. Alltid gitt realistiske forventinger og veier godt for og i mot. Gjør alt for at klient skal føle seg ivaretatt og nøler ikke med å ta kontakt til relevante kilder for å belyse moment. Holder alltid viktige frister og er detaljorientert. Dyktig til å forklare hvordan hun ser sak og lytter til innspill fra klient. Er over all forventing enn det jeg forespeilet meg til å begynne med. Rett og slett hel ved!

Juridiske ferdigheter
4.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


Utmerket
4.9
3 anmeldelser
Juridiske ferdigheter
4.7
Tilgjengelighet
5
Kvalitet på arbeidet
5
Gjennomføring
5
Kommunikasjon
5
Pris Gjennomsnitt

Adresse


Postadresse

Øvre Kråkenes 17

5152 Bønes

Besøksadresse

Øvre Kråkenes 17

5152 Bønes

I nyhetene


Det tar bare ett minutt å fullføre

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.