Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 2734. av 5273 mest populær i Oslo

Om Adele Ditlefsen


Adele Ditlefsen er en advokatfullmektig i Oslo og jobber for Legal24 Advokatfirma AS. Selskapet har 16 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Universitetsgata 8, 0164 OSLO. På Advokatguiden har Adele Ditlefsen 2 anmeldelser og 5.0 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 9 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Adele Ditlefsen her.

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter. Antall anmeldelser og den samlede poengsum er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Adele Ditlefsen rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

2734. av 5273 mest populær i Oslo 9 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Adele Ditlefsen

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Adele Ditlefsen til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Adele Ditlefsen

Klikk for å vurdere

Anmeldelse Hjelp av Kjøperforsikring
En tidligere klient skrev en anmeldelse 27. juli 2022
5.0
Hjelp av Kjøperforsikring

Har hatt veldig god hjelp av Adele . Hun jobber for mitt kjøper forsikring selskap. Hadde veldig god kommunikasjon med henne og hun informerte om alle detaljene om saken. Lett å ta kontakt med henne enten på tlf eller e-mail . Til slutt fikk vi medhold mot selgers forsikringsselskap, jeg er glad for det. Hun er veldig behjelpelig og hadde god kunnskap med saken. Og tillegg hun er veldig ærlig , tok ikke saken bare for å ta ,forklarte alle detaljene og før vi gikk videre kom hun med lignende saker som eksempel. Anbefales sterkeste.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Svært dyktig, effektiv og hyggelig advokatfullmektig!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 13. juli 2020
5.0
Svært dyktig, effektiv og hyggelig advokatfullmektig!

Adele Ditlefsen har bistått meg under min boligkjøperforsikring etter å ha funnet det jeg mente var alvorlig mangel ved hytta jeg kjøpte i fjor. Jeg tok kontakt med forsikringsselskapet Roland der forsikringen er kjøpt, og de videresendte straks til Legal 24. Så var jeg så heldig at det det var Adele som tok kontakt med meg etter kort tid. Hun har vært særdeles rask og effektiv, skriver tydelig med klare begrunnelser og ser løsninger - noe som også gjorde at jeg fikk fullt gjennomslag i min sak. Hun er tilgjengelig har svart raskt både på mail og telefon og vært en veldig god støtte i situasjonen. Jeg har bare positive ting å si og vil absolutt anbefale Adele til dere som trenger juridisk bistand!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Sammendrag


5.0 2 anmeldelser

Adresse


Postadresse

Universitetsgata 8

0164 OSLO

Det tar bare ett minutt å fullføre

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.