Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 65. av 5405 mest populær i Oslo

Om Ole Gramstad Jensen


Ole Gramstad Jensen er en advokat i Oslo og jobber for Advokat Ole Gramstad Jensen. Selskapet har 1 ansatte registrert hos Tilsynsrådet for Advokatvirksomhet. Postadressen er Postboks 4774 Nydalen, 0421 Oslo. Besøksadressen er Evolve BI,Sandakerveien 116, 0473 OSLO. På Advokatguiden har Ole Gramstad Jensen 2 anmeldelser og 1.5 i gjennomsnittlig score. Siste måned har denne profilen hatt 122 sidevisninger. Les anmeldelser av advokat Ole Gramstad Jensen her.

Kompetanseområder


HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

Arveoppgjør, testament, bobehandling, skifterett, ektepakter, samboeravtaler, fremtidsfullmakt, felleseie, vergemål

Utviklingskontrakter, leveransekontrakter, avtaleinngåelse, kontraktsforhandlinger, testament, ektepakter, samboeravtaler, kjøpsavtaler, avtaletvister, kontrakstvister

Eiendomsutbygging, eiendomsprosjekter

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter. Antall anmeldelser og den samlede poengsum er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Ole Gramstad Jensen rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

Arbeidsrett
Arbeidsrett 30. av 30 i Oslo
30.
Avtale og kontraktsrett
Avtale og kontraktsrett 17. av 17 i Oslo
Fast eiendom
Fast eiendom 10. av 10 i Oslo
10.
Arverett
Arverett 9. av 9 i Oslo
9.
Advokat Ole Gramstad Jensen

Ole Gramstad Jensen

Rangert 9. av 9 Arverett advokat i Oslo
65. av 5405 mest populær i Oslo 122 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Ole Gramstad Jensen

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Ole Gramstad Jensen til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Ole Gramstad Jensen

Klikk for å vurdere

Anmeldelse Styr unna
En tidligere klient skrev en anmeldelse 27. april 2021
1.0
Styr unna

Uansett hva advokat Ole Gramstad Jensen måtte skrive i kommentarfelt: Styr unna denne advokaten. I et enkelt fastprisoppdrag kom vårt foretak i konflikt med advokat Ole Gramstad Jensen om en tilleggsfaktura han mente seg berettiget til. Tilleggsfakturaen var ikke relevant i forhold til oppdraget han skulle utføre. Saken endte i en rettslig konflikt og advokat Ole Gramstad Jensen fikk ikke medhold i første rettsinstans. Denne «fillesaken» går nå videre i rettssystemet og et opprinnelig fastprisoppdrag på kr. 5000,- har nå utviklet seg til en kostnad som nå har passert kr. 200.000 og saken er ennå ikke over.

Juridiske ferdigheter
1.0
Tilgjengelighet
1.0
Kvalitet på arbeidet
1.0
Gjennomfør
1.0
Kommunikasjon
1.0
Anmeldelse Dårlig advokat på ærekrenkelser
En tidligere klient skrev en anmeldelse 24. september 2020
2.0
Dårlig advokat på ærekrenkelser

Veldig dyr, satte seg ikke inn i saken. Fikk inntrykk av at han bare ville ha mest mulig penger! Motparten spredte blant annet rykter i borettslaget om at jeg var et nettroll, og drev med renkespill for å fjerne en brysom beboer som stilte spørsmål! Gramstad Jensen visste ikke hva et nettroll var, og til og med i retten pratet han om "mobbetroll"! Jeg tapte saken! Jeg anbefaler ikke Gramstad Jensen til noen!

Juridiske ferdigheter
2.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
1.0
Gjennomfør
1.0
Kommunikasjon
2.0
Advokat Ole Gramstad Jensen

Svar fra Ole Gramstad Jensen: 24. september 2020

Ettersom klienten ved publisering har fritatt meg fra taushetplikten tillater jeg meg en kort kommentar for å imøtegå disse påstandene. Essensen i saken var at vedkommende var beskyldt for å bedrive mobbing (ikke på nett, men primært i form av rundskriv distribuert i postkasser.) Motparten mente han var en kverulant. Dessverre lyktes vi ikke å overbevise tingretten om det motsatte. Klientens egen opptreden i retten endte opp med å langt på vei bekrefte motpartens versjon. Når det gjelder mitt honorar så var dette lavere enn motpartens advokat. Det normale er at saksøkers advokatutgifter er høyere enn saksøktes. Det var ikke tilfelle her. Så det er ikke dekning for påstanden om «mest mulig penger».

Sammendrag


1.5 2 anmeldelser

Adresse


Postadresse

Postboks 4774 Nydalen

0421 Oslo

Besøksadresse

Evolve BI,Sandakerveien 116

0473 OSLO

Det tar bare et minutt å fullføre

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.