Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon

Tilgjengelighet


Tar i mot nye klienter Tilbyr online-konsultasjon
Rangering (basert på sidevisninger) 27. av 5400 mest populær i Oslo
Pris Gjennomsnitt
Bevilling siden 2015

Om Henriette Willix


Advokat Henriette Willix arbeider primært med straffesaker, og da særlig ØKOKRIM-saker. Willix har videre rik prosedyreerfaring fra sivile saker, og da særlig innenfor erstatning- og forsikringsrett, hvor hun har særskilt kompetanse på profesjonsansvarets område. For øvrig arbeider hun med arbeidsrett, foreldretvister, diskrimineringssaker og fast eiendom. Hun tar også oppdrag som bistandsadvokat, og er en av våre advokater som inngår i firmaets samarbeid om en vaktordning hos DIXI ressurssen...

Se mer

Kompetanseområder


HR, HMS, arbeidstvister, oppsigelse, avskjed, nedbemanning, lønnsforhandling, tariffoppgjør, lønnsoppgjør, ledelse, suspensjon, drøftingsmøte, arbeidsmiljøloven, erstatning, oppreising, søksmål

Erstatningsoppgjør, reklamasjon, erstatningskrav, søksmål

samlivsbrudd, støtteordninger, skole, utdanning, barnefordeling, foreldretvist

Forsikringstvister, forsikringserstatning, erstatningsutmåling, forsikringskrav, forsikringsmegling

Finanstilsynet, korrupsjon, hvitvasking, skattesvik, svart arbeid, tyveri, helleri, svindel, forsikringssvindel

Forhandlinger, rettsprosess, vitneførsel, straffeprosess, saksbehandling, veiledning, bevisførsel, hovedforhandlinger, ankeforhandlinger, innledningsforedrag

Mord, voldtekt, mishandling, seksuallovbrudd, vold, heleri, korrupsjon, hvitvasking, trusler, tyveri, ran, skattesvik, voldsoffererstatning, skadeverk, terror, forsvarer, bistandsadvokat, politiavhør, narkotika, fyllekjøring, bedrageri, familievold, incest, omsorgssvikt, mishandling

Rangering


Advokatguiden rangerer advokater basert på anmeldelser fra tidligere klienter. Antall anmeldelser og den samlede poengsum er avgjørende for rangeringen. Nedenfor kan du se hvordan Henriette Willix rangerer sammenlignet med andre advokater innenfor samme juridisk fagområde.

27. av 5400 mest populær i Oslo 313 profilvisninger forrige måned

Skriv en anmeldelse av Henriette Willix

Hvor sannsynlig er det at du anbefaler Henriette Willix til en venn eller en kollega?

Svaret ditt på dette spørsmålet vil IKKE bli delt med Henriette Willix

Klikk for å vurdere

Anmeldelse En glimrende advokat/forsvarer
En tidligere klient skrev en anmeldelse 11. november 2021
5.0
En glimrende advokat/forsvarer

Henriette anbefales på det varmeste som advokat. Hun fikk meg frikjent både i tingretten og lagmannsretten. Hun reddet samtidig fremtiden min ved at jeg beholdt jobben og at kona mi kunne fortsette å bo i Norge' samtidig som jeg slapp å miste leiligheten. Hun er faglig dyktig og et fantastisk menneske. Hun er alltid tilgjengelig.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Sannsynligvis min beste investering noensinne.
En tidligere klient skrev en anmeldelse om Familierett 2. september 2021
5.0
Sannsynligvis min beste investering noensinne.

Jeg benyttet Henriette Willix i en betent og vond barnefordelingssak, der jeg tidligere hadde for lite samvær med barnet mitt, og harde beskyldninger haglet fra en uforsonlig motpart. Saken endte i rettsforlik med en 50/50 -ordning, noe som har blitt en enormt positiv forandring, både for barnet mitt og jeg. Jeg opplevde at Henriette hele tiden hadde fokus på barnet, samtidig som hun var lett å kommunisere med og flink til å snakke min og barnets sak til retten og motparten. Hun var alltid godt forberedt, og var god til å lese stemningen hos dommer og sakkyndig. Det at saken startet med en motpart som ikke ville vike en tomme, og endte med et forlik i tråd med vår påstand, viser at Henriette også er en dyktig forhandler. Jeg mener Henriette er en veldig dyktig advokat, meget profesjonell og tillitvekkende. Jeg vil ikke nøle med å anbefale henne til andre i min situasjon som trenger advokatbistand.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse En advokat som tar kampen for deg. Hun får fram poenget i saken.
En tidligere klient skrev en anmeldelse 5. juli 2021
5.0
En advokat som tar kampen for deg. Hun får fram poenget i saken.

Henriette er en advokat som tar kampen helhjertet for deg. Hun får fram poenget i saken godt. Etter flere runder, klarte hun å snu motparten 180 grader. Henriette er lett tilgjengelig, veldig effektiv og helt tydelig at hun har blitt en advokat fordi hun brenner for faget. Hun kan det å forhandle både utenfor retten, og prosedere i retten, ekstremt godt. Jeg kan anbefale henne til oppdrag innenfor Likestillings- og Diskrimineringsloven. Hun kan faget godt. Hennes stå-på-vilje og kunnskaper har reddet min fremtid.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Veldig flink
En tidligere klient skrev en anmeldelse 27. juni 2021
5.0
Veldig flink

Henriette var veldig snill, og hjalp meg mye gjennom en tøff periode. Hun hadde bra oversikt og var alltid tilgjengelig om jeg trengte noe.

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0
Anmeldelse Tommelen opp!
En tidligere klient skrev en anmeldelse 27. juni 2021
5.0
Tommelen opp!

Advokat Henriette Willix er en svært imøtekommende og utrolig dyktig advokat. Hennes solide kompetanse førte til at jeg ble frikjent. Hun er i tillegg lett tilgjengelig. Anbefales på det varmeste!

Juridiske ferdigheter
5.0
Tilgjengelighet
5.0
Kvalitet på arbeidet
5.0
Gjennomføring
5.0
Kommunikasjon
5.0

Det tar bare ett minutt å fullføre

Be om juridisk hjelp! Få et gratis, uforpliktende tilbud fra en eller flere advokater.